V košíku nejsou žádné položky. Jak nakupovat?

polévky

4 years ago
Dr. Staněk
Dobrý den. Doufám, že by mohla být od 1.10. zase k dispozici. Omlouvám se za výpadek. V některých lékárnách se se snad ještě dala sehnat. Zejména v Praze. Větší pravděpodobnost je v lékárenských sítích Dr..Max, Moje Lékárna a Benu.
 
4 years ago
Dobrý den pane doktore, mohu se zeptat, kdy se zase v nabídce objeví houbová polévka, která již delší dobu není ?? Děkuji Fialka.
 
4 years ago
Dr. Staněk
Dobrý den, Hanko. Neplánujeme. Snad vás touto odpovědí úplně nezklamu. Není to možné z důvodů legislativních změn, které se týkají náhrady jídla k regulaci hmotnosti. Možná ten šok je jen z toho, že jsou trochu jiné. Přizpůsobili jsme je aktuálním chuťovým preferencím. Chuť polévek je výrazná a chemická by být naopak vůbec neměla. To platí i o vůni. O to vždy velmi usiluji a sám jsem na to háklivý. Dbejte prosím na přípravu uvedenou na obale. Polévky je také možné roztřepat v šejkru a ohřát 1-2 minutu v mikrovlnce. Věřím, že si je také nakonec oblíbíte.
 
4 years ago
Hana
Dobrý den, pane doktore, po delší době jsem si objednala vaše výrobky, se kterými jsem měla já, i mé blízké okolí, velmi dobré zkušenosti. Po první polévce jsem ale byla v šoku. Chuť, pokud se tomu tak dá říct, je mdla, chemická, prostě se to nedá. Co se stalo s původní chutí polévek a také pudinků? Plánujete, prosím, návrat k původním chutným recepturam? Děkuji za Vaši odpověď. Hanka
 
4 years ago
Dr. Staněk
Dobrý den, Díky za příspěvek. Jednotlivé pokrmy Guareta, polévky, pudinky, krémy, bramborová kaše ev. tyčinky jsou vzájemně zaměnitelné. To samé platí u přípravků DietLine Protein 20 (krémy, koktejly, omeleta, horká čokoláda).Určitě je dobré si vybrat to, co vám vyhovuje. Do redukčního jídelníčku lze zařadit i hotová jídla DietLine a tak si jídelníček zpestřit. Například po 10 dnech, během kterých volíme jen pokrmy Guareta a DietLine. Jsou-li výrobky správně kombinovány, zvolený jídeníček musí vézt k optimálním váhovým úbytkům. I v tomto smyslu jsme nepatrně receptury pozměnili. Polévky doporučuji roztřepat v šejkru. Dle velikosti šejkru ev. 100 ml vody dolít až po roztřepání. Ohřívejte v mikrovlnce nebo na vodní lázni.
 
4 years ago
Reocar s.r.o.
Dobrý den pane doktore, bohužel se musím připojit k ostatním,kteří zde píší o chuti polévek. Již jsem Vám to psala, že minulé receptury luxus,bohužel z těchto nových se Vám ani jedna nepovedla.Diety s Vámi držím již několik let,všude jsem Vád doporučovala, ale bohužel teď nemohu.Chuť polévek katastrofa.Dlouho jsem se bránila té poslení rajské,dnes jsem si jí dala, ale tak ta vede v tom negativním způsobu.Myslela jsem si, že mám v puse chemický koktejl zahuštěný práškem.Vzhledem k tomu, jak píše paní,již si neobjednávám tak často a mé kolegyně a kamarádky ,už to vzdaly.A v posledním případě není úbytek váhy takový, jako býval u předešlých receptur.Ještě to ale nechci vzdát a chci se Vás zeptat.Lze ty nepozřitelné polévky nahradit něčím jiným?Třeba tyčinkou nebo koktejlem,nebo nevím čím,ale pokud držíte dietu přísnou třeba 2 měsíce ,tak to se fakt nedá.Jsem velice zklamaná a mrzí mne to, že to musím napsat, ale potřebuji upravit váhu jako vždy a tohle fakt nedám. Děkuji za odpověď.I.
 

Centrum pro poruchy metabolismu a výživy

Poskytuje komplexní péči pro pacienty, kteří potřebují nutriční podporu.

Kontakt  |  Napsali o nás

Jak zhubnout

Diet Guareta
© 2011 Dr. Staněk spol. s.r.o.| Vytvořila V3Net.cz - webové prezentace na míru Nahoru