V košíku nejsou žádné položky. Jak nakupovat?

Odtucnene mleko

před 8 měsíci
Dr. Staněk
Výborně! Nařeďte neperlivou vodou. Stačí 1:1 . Odstředěné mléko (nyní 0,3% tuku) vidím nejčastěji v Tescu. Je chutné a může také částečně krýt denní příjem vody při běžném stravování.
 
před 8 měsíci
Saurah
Milý pane doktore, vyrazila jsem do Klatov pro mléko 0,5 % odstředěné a nikde ho neobjevila. Koupím tedy přes internet v německé prodejně, ale protože přijde až za týden, musím vyřešit ihned. Koupila jsem v Lidlu kefirové mléko nizkotučné, nebo jogurt řecký Pilos 0,3 tuku, že bych si ho rozmichala do vody. Jenže v tomto jogurtu je 10g bílkovin. Co je tedy nepřijatelnější použít do DP12? Nemám si raději rozředit mléko 1,5%? Nerada bych hned na začátku něco pokazila, když už jsem se odhodlala... Moc děkuji.
 
4 years ago
Dr. Staněk
Cena odstředěného mléka v Paralékárně ( Pragolaktos-1l) bude 15 Kč, Eliško. Omelety budou přavděpodobně k dispozici od pondělí 22.6.. Mohou se objevit na webu již během víkendu. Protože již držíte dietu delší čas, můžete koktejl nyní zaměnit s jakýmkoliv přípravkem Guareta (pudink, krém, polévka). Připravujeme také novinku, bramborovou kaši Guareta, která bude také výživově kompletní. Jsem zvědavý, zda vám bude vyhovovovat. Kaše by měla být k dispozici od 1.7. jestliže vše proběhne podle plánu.
 
4 years ago
Eliska S.
Dobry den,tak to je skvele.A cena bude jaka?Jeste se chci zeptat jestli uz mate naskladnene omelety?A co si mohu davat misto koktejlu k veceri?Nedela mi dobre na zaludek.Ani kdyz jsem chodila do fitka a pila jine proteinove napoje,nedelaly mi moc dobre.Dekuji Eliska
 
4 years ago
Dr. Staněk
Děkujeme za zprávu, Evo. Od zítřka 16.6. bude mléko k dispozici i v naší Paralékárně. Snad alespoň někomu ušetříme takto čas.
 
4 years ago
Mléko 0,5 postupně zmizelo že všech velkých obchodů. Občas ho koupím v Tescu, ale začínají mít výpadky. Já když nemám nářadím 1:1 polotučné s vodou, ale to asi nebude to pravé. Jinak mám to štěstí, že na náměstí máme ještě malý, český soukromí obchod a objednaji mi z Alimpex Louny. Eva
 
4 years ago
Dr. Staněk
Moc děkuji Šárko, že jste se ozvala. Prosím návštěvníky a čtenáře PORADNY , aby napsali kde toto mléko v současné době kupují. Pokusím se to co nejvíce "poslat dál".
 
4 years ago
Šárka
dobrý den - doplním, že mléko nabízí i PENNY MARKET - má zeleno - bílou krabici. šárka
 
4 years ago
Dr. Staněk
Eliško, vidím je vždy v Tescu. Jestli jste z Prahy tak bývá úplně vždy na Zličíně i na Národní. Do Kauflandu moc nechodím, ale pokud tam jsem. tak to také kontroluji. Vím, že s tím jsou trochu problémy. Chybí bohužel podpora prodeje mléka i s patřičným výživovým komentářem. Jsme obézní, trochu pohodlný národ s vysokým příjmem tuku a alkoholu. Je třeba příjem tuku snížit i zdánlivými maličkostmi. U alkoholu to lze určitě také.
 
4 years ago
Eliska S.
Dobry den,hledala jsem i odstredene.Zkusim dnes kaufland a snad se postesti,ale vcera ve 2 tescach nic
 
4 years ago
Dr. Staněk
Dobrý den, Eliško. Je celkem běžně k sehnání v Tescu, Kauflandu a pravděpodobně i v Bille. Prodává se nyní pod názvem odstředěné. Je to termín méně srozumitelný. Mléko které potřebujete by mělo obsahovat asi 0,5g tuku na 100 ml.Jestli máme uveden v Pokynech termín odtučněné a vy jste důsledně hledala v obchodech jen to, tak se omlouvám.
 
4 years ago
Eliska S.
Dobry den,mam velkou prosbu.Kdyz jsem zacinala pred 10 dny s 15dennim planem tak jsem sehnala posledni 2 odtucnene mleka a nyni uz mi dochazi a nikde neni k sehnani.Jsem z toho nestastna.Cim ho mam nahradit nebo kde bych ho urcite sehnala?Dekuji moc za radu.Eliska
 

Centrum pro poruchy metabolismu a výživy

Poskytuje komplexní péči pro pacienty, kteří potřebují nutriční podporu.

Kontakt  |  Napsali o nás

Jak zhubnout

Diet Guareta
© 2011 Dr. Staněk spol. s.r.o.| Vytvořila V3Net.cz - webové prezentace na míru Nahoru