V košíku nejsou žádné položky. Jak nakupovat?

Co pro chlapa

4 years ago
Dr. Staněk
Eliško, málo se mu to bude zdát. To je jasné, když dokázal o tolik navýšit své tukové zásoby během tak krátké doby... Stravovací chování je nutné radikálně změnit, pokud se nechce brzy dopracovat k vážným zdravotním problémům. Je třeba si také uvědomit, že tak závažné problémy spojené s refluxem zvyšují, mimo jiné, i riziko rakoviny jícnu, které ,díky přejídání, u lidí přibývá. Je nutné se nyní vzdát i pití alkoholu, jinak být úspěšný nemůže. Bez vůle a sebedisciplíny, která by měla být mužskému pohlaví blízká, to ale opravdu nepůjde. Musí sám chtít se sebou něco dělat. Vy to za něj vyřešit nemůžete. PS: Itoprid a Omeprazol jsou v podstatě zbytečné léky, které užívá. Snížením váhy se zažívací obtíže s velkou pravděpodobností úplně vytratí.
 
4 years ago
Eliska S.
Tak pritel bere omeprazol rano a vecer,jovesto 1x rano,itoprid rano a vecer.A pani dr.mu rekla ze ma poleptane od refluxu plice jak v noci chrape a vdechl zaludecni stavy.Protoze je chyba ze ji v 22h vecer po lzicce nutelu nebo neco sladkeho a pak jde spat.Ochutnal ode me kousek tycinky,koktejly a chutna mu.Ale je to pro nej malo mi rika.Dekuji za radu
 
4 years ago
Dr. Staněk
Díky Eliško za upřesnění. Nějak se mi to nezdá. Prosím, můžete mi napsat, jaké léky přesně užívá? Reflux je s velkou pravděpodobností způsoben vekou nadváhou. Břišní tuk utlačuje jednotlivé orgány včetně žaludku. Určitě je třeba začít snížením váhy. Nevím ale, do jaké míry je váš přítel schopen být disciplinovaný a zda se již nejedná o vážnější poruchu příjmu potravy.
 
4 years ago
Eliska S.
Ma problemy s refluxem jicnu,bere omeprazol a dalsi asi troje leky.Nikdy nesportoval a pije alkohol kazdy vikend.Hodne ji ale sladke a prejida se.
 
4 years ago
Dr. Staněk
Dobrý den Eliško. Chlapi většinou nemají problém dodržet jakýkoliv DP Guareta. Musí mít ale motivaci. U vašeho přítele bych volil 2xDP7, pokud si má kde jídlo ohřát, a nebo si hotové jídlo DietLine nebo polévky Guareta ohřeje doma tehdy, kdy má čas. Jídla v rámci dne si může poskládat tak, jak mu to vyhovuje. Má nějaké vážnější zdravotní problémy ? Užívá léky? Ten nárůst váhy je během krátké doby opravdu velký !!!. Co změnil na jídelníčku? Pije více alkoholu? Aktivně sportoval?
 
4 years ago
Eliska S.
Dobry den, chci se zeptat s jakym dietnim planem by mel pritel zacit kdyz je mu 25let,vazi 99kg a meri cca 180cm.Pribral za pul roku 22 kg.Pracuje jako popelar tak aby nekde nezkolaboval kdyz je to fyzicky narocna prace.Ja jsem zacla vcera s dietnim planem na 15 dni a zatim mi vse chutna. Uz ted vim ze budu nejspis pokracovat dal.Dekuji za odpoved
 

Centrum pro poruchy metabolismu a výživy

Poskytuje komplexní péči pro pacienty, kteří potřebují nutriční podporu.

Kontakt  |  Napsali o nás

Jak zhubnout

Diet Guareta
© 2011 Dr. Staněk spol. s.r.o.| Vytvořila V3Net.cz - webové prezentace na míru Nahoru