V košíku nejsou žádné položky. Jak nakupovat?

Polévky - neustálé zhoršování konzistence a chuti

4 years ago
Dr. Staněk
Tak to jste měl opravdu potěšila, Jano!!! S přibývajícím věkem si už nejsem úplně jistý zda mé chuťové pohárky dobře fungují. Protože jsem ale s lidmi v každonním kontaktu, mám silnou zpětnou vazbu, kterou nenahradí žádný marketingový průzkum. Při finalizaci receptury se ale bohužel někdy musí dělat i kompromisy. Výpadky klíčových surovin jsou poměrně časté. Chuť často ovlivňují drobnosti. Jinak k poslední větě se nemohu vyjádřit. Nevím jak váš současný jídelníček vypadá a čeho chcete dosáhnout. Určitě vám po upřesnění rád odpovím.
 
4 years ago
Omlouvám se, ale už musím reagovat na to, co se zde píše o polévkách! Jsem zákaznicí od r.2014, nakupuji 2x někdy i 3x v měsíci. Připravuji v misce na 500 ml, nasypu, neliji trochu vařící vody a šlehaci metličkou promíchávám. Vznikne hladká hustá kaše a pomalu dolévám vodu za stálého míchání. Nacham několik minut a polévky jsou výborné. Houbová je luxusní, to samé hrachova. Dokonce i kuřecí přicházím na chuť. Ty změny vítané! Pravda je, že zeleninová vynikající chybí, ale výběr je. Rajskou miluju a jako vzpomínku na rajskou omáčku ze školní jídelny, které byla sladká, si do polévky dám jednu tabletku umělého sladidla.....a to je dobrota. Každý máme jiné chutě, ale to, že jsou polévky chemické a nepoživatelné, jak se psalo v jiných příspěvcích, to není pravda. Jsme v práci tři, které si objednáváme a názor máme stejný. Eva, jinak mé dotazy jsou, Jakým plánem pokračovat?
 
4 years ago
Dr. Staněk
Dobrý den, Pavlo. Nás váš příspěvek také mrzí. Vždy se ale najde někdo, komu naše výrobky nevyhovují. Usilujeme o to, aby chutnaly převážné většině. Zásahy do receptur probíhají permanentně. Je to z důvodu nedostupnosti některé ze složek a nyní také z důvodu legislativních změn. Pokrmy určené k náhradě jídla určené k regulaci hmotnosti mají pevně předepsaný obsah výživných látek. Relativně malá povinná změna v obsahu minerálních látek, stopových prvků či vitamínů může udělat velkou paseku a větší zásah do receptury je pak nezbytný. Se zeleninovou polévkou si zatím nevíme rady. U chřestové musíme počkat, až bude zájem o chřest jako takový větší. Lidé u nás nejsou zatím příliš zvyklí chřest konzumovat a chuť chřestu je jim cizí. Výroba skutečných jídel určených k regulaci tělesné hmotnosti (jídel, které splňují legislativní požadavky) je poměrně nákladná, a proto volíme taková jídla, na která jsou u nás lidé zvyklí.
 
4 years ago
Pavla
Dobrý den, vždy jednou až dvakrát do roka kupuji polévky a tyčinky, abych zhubla pár kilo. To se daří, což je skvělé. Jediné co nechápu, jsou neustálé změny chuti a konzistence polévek. Houbová polévka+zeleninová polévka byly to nejlepší, co jste kdy měly. Dobrá byla i chřestová. Nyní jsem zeleninovou vůbec nenašla a houbová je hutná kaše s jinou chutí. Měla jsem ji jednou a pak mi nebylo dobře od žaludku. To se mi nikdy předtím nestalo. Proč se všechny dobré věci snaží někdo zrušit a nahradit horším??? Zkusím ještě ostatní polévky, protože potřebuji 5kg dolů, ale už je to asi naposled, co jsem si objednala..... Moc mě to mrzí.
 

Centrum pro poruchy metabolismu a výživy

Poskytuje komplexní péči pro pacienty, kteří potřebují nutriční podporu.

Kontakt  |  Napsali o nás

Jak zhubnout

Diet Guareta
© 2011 Dr. Staněk spol. s.r.o.| Vytvořila V3Net.cz - webové prezentace na míru Nahoru