V košíku nejsou žádné položky. Jak nakupovat?

Příprava polévky a pudinku.

4 years ago
Dr. Staněk
Výživová hodnota se nepatrně sníží. Citlivé jsou zejména vitaminy B1, B2 a vitamin C. Uchovávejte pokrm po přípravě v chladničce do 5 stupňů Celsia. Zkonzumujte nejpozději do 24 hodin. Výživný pudink či polévka mohou být rájem pro bakterie. Stopové prvky ale mohou na druhé straně inhibovat jejich množení a růst.
 
4 years ago
Pokud si připravím pudink nebo polévku a nesním je hned, mohu to sníst druhý den, aniž by se snížila výživová hodnota ?
 

Centrum pro poruchy metabolismu a výživy

Poskytuje komplexní péči pro pacienty, kteří potřebují nutriční podporu.

Kontakt  |  Napsali o nás

Jak zhubnout

Diet Guareta
© 2011 Dr. Staněk spol. s.r.o.| Vytvořila V3Net.cz - webové prezentace na míru Nahoru