V košíku nejsou žádné položky. Jak nakupovat?

polévky

4 years ago
Dr. Staněk
Asi trochu nyní chápu co máte na mysli, Ivano. Jedná se o texturu. Polévky jsou jinak velmi chuťově výrazné: To jsem si jistý. Prosím, zkuste je připravit tak, že je roztřepete v šejkru a ohřejete cca 1 minutu v mikrovlnce. Můžete je okořenit podle chuti.
 
4 years ago
Reocar s.r.o.
Dobrý den, cítím to hodně práškové,všechny kuřecí nejvíce,pak houbovou a pak hrachovou.Kdybych zavřela oči tak cítím minimální rozdíl.Léta jsem měla ty minulé a mohla jsem je jíst neustále dokola, ale tohle mám opravdu za trest.Ani jich není více druhů,předtím byla ještě zeleninová.Prostěm držím s Vami diety již hezkou nřádku let,ale tohle se fakt nepovedlo a není to jen můj názor. Dříve jsem Vám dohodila i hodně zákaznic,jelikož polévky byly opravdu chutné, ale teď si vůbec netroufám ,a to jsem člověk, který si v jídle nevybírá a jím úplně všechno.To, že píšete, že je větší zájem je možná tím, že ty předešlé neochutnali.Poprvé s vámi držím dietu s velkým odporem. I.
 
4 years ago
Dr. Staněk
Dobrý den, Ivano. Bohužel už nemáme. Složení nových polévek je ale velmi výhodné a může hubnutí ovlivnit jen příznivě. S kritikou se setkáváme, ale zájem o polévky celkově stoupnul. S kritikou jsme se setkávali i před tím a byla úplně obdobná. Chuť polévek Guareta se za 20 let používání stále upravovala. Prosím, můžete mi popsat chuť kterou vnímáte? Můžete ji k nečemu konkrétnímu přirovnat?
 
4 years ago
Reocar s.r.o.
Dobrý den pane doktore, chtěla jsem se zeptat, zda Vám náhodou nezbyly staré zásoby původních polévek, které měly přirozenou chut. Tyto nové se snažím jíst už tři ctvrtě roku a nejen že chutnají jako chemie, ale výsledky hubnutí u nich jsem nedosáhla jako u těch se starým složením.Tato inovace se fakt nepovedla.A není to jen můj názor bohužel. Děkuji za odpověď.Ivana
 

Centrum pro poruchy metabolismu a výživy

Poskytuje komplexní péči pro pacienty, kteří potřebují nutriční podporu.

Kontakt  |  Napsali o nás

Jak zhubnout

Diet Guareta
© 2011 Dr. Staněk spol. s.r.o.| Vytvořila V3Net.cz - webové prezentace na míru Nahoru