V košíku nejsou žádné položky. Jak nakupovat?

Anorektika

4 years ago
Mercedes
Pane doktore, děkuji Vám za nedělní odpověď. Musím znovu navštívit odbornou pomoc a vzít to ze všech stran, nemohu se spoléhat na nějakém prášky, že to za mě vyřeší, ale nalézt zdravou střední cestu na celý život. Přesto jsem potřebovala slyšet i tuto možnost. Děkuji Vám a přeji hezký den..
 
4 years ago
Dr. Staněk
Dobrý den, Mercedes. Anorektikům je dobré se vyhnout. Použivání většiny z nich skončilo z důvodu výskytu vážných zdravotní komplikací. Adipex (fentermin) je lék se kterým jsou velké zkušenosti a pokud s ním má dostatečné zkušenosti i předepisující lékař, může zejména na počátku dietního režimu pomoci. Doporučoval bych ho zejména u obézních osob, pokud se nedaří opakovaně váhu snižit jen pomocí dietnho režimu, protože je režim porušován ( měl by být ale také správně sestaven - i tam bývá často problém). Lék by se neměl užívat déle než 3 měsíce. Velmi často při jeho užívání dochází ke zvýšení krevního tlaku a k poruchám psychických funkcí. Mercedes, než přemýšlet o anorekticích tak raději hledejte důvod proč váhu snižít. Snižení váhy vám minimálně zlepší zdraví. Zátěž na dolní končetiny nebude tak velká a budete se lépe pohybovat. Myslete i na budoucnost a na stáří, kdy každé kilo navíc může být problém pro vás i třeba pro ošetřující osoby. Nezměnite-li svůj současný jídelníček váha půjde pozvolna jen nahoru. Za 10 let můžete mít velmi snadno o 10 či 20kg více. Vysoký krevní tlak a cukrovka II.typu jsou pak jen otázkou času. Přeji hodně zdraví, Mecedes a nevzdávejte to prosím !!!
 
4 years ago
Mercedes
Pane doktore, jaký máte názor z hlediska podání Adipexu? Posledních 5 let nemohu zhubnout, nezkousim diety ale zdravý způsob života. Vyvážený jídelníček od odborníka a pravidelny pohyb mi není cizí. Moje slabost je však vůle a chutě, jiz jsem pozbyla motivaci a ten hnací motor mi chybí. Měřím 160cm a vážím 84 kg, mám trombofilii ale žádné léky neberu. Jsou vysoké rizika u tohoto léku? Nebo je mu snad jiný podobný, který by tlumil chuť k jídlu? Děkuji Vám
 

Centrum pro poruchy metabolismu a výživy

Poskytuje komplexní péči pro pacienty, kteří potřebují nutriční podporu.

Kontakt  |  Napsali o nás

Jak zhubnout

Diet Guareta
© 2011 Dr. Staněk spol. s.r.o.| Vytvořila V3Net.cz - webové prezentace na míru Nahoru