V košíku nejsou žádné položky. Jak nakupovat?

přísná dieta

4 years ago
Dr. Staněk
Držte se, Ivano a díky za upřesnění! Po skončení Plánu si budete moci dopřávat zeleniny více. I u zeleniny platí všeho s mírou. Je nutné si uvědomit, že řada látek kterou zelenina obsahuje není pro lidský organismus dobře dostupná. Dostupnosti pomáhá výrazné rozdrobnění či tepelné zpracování. Na druhé straně vysoký příjem zeleniny dokáže vázat výživné látky a omezit jejich dostupnost z jiné stravy. Zelenina snížuje energetickou denzitu pokrmů a snížuje jejich glykemický index, jestliže obsahují sacharidy. Pokud jsme na redukční dietě, je to něco jiného, než když si váhu již jen udržujeme, či máme jídelníček s nadměrným příjmem sacharidů a tuků.
 
4 years ago
Dobrý den, děkuji za velmi rychlou reakci. Žádné zdravotní komplikace a léky neužívám, děkuji, zařadím trošku listové zeleniny, děkuji. S pozdravem Ivana
 
4 years ago
Dr. Staněk
Dobrý de. DP 15 přísný se dá kombinovat i s běžnou stravou nebo třeba s hotovými jidly DietLIne. Důležité ale je, správně jídelníček sestavit. To není na počátku redukčního režimu snadné a riziko selhání je vysoké. Váhový úbytek bude v případě úspěchu pozvolnější. Nadměrné množství zeleniny může snižovat výživovou hodnotu Plánu, a proto je vhodné Plán doplnit o vitaminy, minerální látky, stopové prvky a o některé další látky jako jsou třeba rozvětvené aminokyseliny (Paralékárna Leucin Plus). Zejména při delším dietním režimu. Doporučuji volit 100-150g zeleniny za den. Volte jen zeleninu listovou a plodovou v poměru 2:1. Přeji pevnou vůli! PS: Máte-li nějaké vážnější zdravotní obtíže a užíváte pravidelně léky, napište mi o nich.
 
4 years ago
Dobrý den, pane doktore, mám dotaz, omylem jsem se uklikla a objednala Dietní plán na 15 dní přísný. Nechám si ho, ale již třetí den se stravuji podle plánu a 3 jídla mi opravdu nestačí, v plánu bylo objednat dietní plán na 16 dní :-), kde je jídel 5. Mohu např. okurku, kysané zelí nebo tak podobně? Děkuji, samozřejmě v malém množství, řekněme 150 gr. zeleniny, děkuji moc.
 
4 years ago
Dr. Staněk
Dobrý den, prosím napište mi o sobě co nejvíce informací. Je možné použít mail guareta@drstanek.cz. Jestli máte vážnější zdravotní problémy a pravidelně užíváte léky, snažte se na žádný nezapomenout. Těším se, že budete úspěšná a že se brzy budete cítit lépe.
 
4 years ago
Dobrý den, musím začít držet přísnou dietu a potřebuji poradit jak? Děkuji Vám za odpověď
 

Centrum pro poruchy metabolismu a výživy

Poskytuje komplexní péči pro pacienty, kteří potřebují nutriční podporu.

Kontakt  |  Napsali o nás

Jak zhubnout

Diet Guareta
© 2011 Dr. Staněk spol. s.r.o.| Vytvořila V3Net.cz - webové prezentace na míru Nahoru