V košíku nejsou žádné položky. Jak nakupovat?

ovoce a zelenina

4 years ago
Dr. Staněk
Výživovou hodnotu bych si zvolil takto, Zorko. T: 15g , S:60-80g , V: 10-15g , B:60-80g . První týden uberte na pohybu, který jste uvedla. Omezte ho na polovinu. Doporučuji nahradit procházkami v přírodě či odpočinkovou jízdou na kole po rovném terénu. Přidejte DietLine VitAmin. Po 14 dnech Paralékárna Leucin Plus.
 
4 years ago
Zora O.
Ano, příjem během redukční diety. Je mi 53 let, jsem v menopauze a za poslední 3 roky jsem přibrala zhruba 5-6 kg. Měřím 157 cm a vážím nyní 60 kg. Sportuji pravidelně 2x týdně, někdy častěji, ale minimálně 1x cardio bosu a 1x posilovací trx vždy po 60 min. Jinak rekreačně - lyžování, plavání. Pracuji v kanceláři. Ráda bych se dostala na alespoň 55 kg. Dnes jsem si zakoupila několik jídel, polévek, palačinky a chci zkusit "nenásilným" způsobem váhu zredukovat. První jsem okusila hovězí v mrkvi, které bylo na můj vkus až příliš slané. Porce jsou velké, jedná porce mi vystačí na dvě jídla. Obecně jím tak poloviční porce, ale zase bohužel mám ráda sýry, ovoce. Děkuji.
 
4 years ago
Dr. Staněk
Myslíte tím příjem během redukční diety, Zorko? Kolik je vám let? Jste zvyklá sportovat? Pracujete fyzicky?
 
4 years ago
Zora O.
Dobrý den, mnohokrát děkuji za odpověď. Píšete o přesném příjmu sacharidů a tuků. Při váze 60 kg, výšce 157 cm a cílové váze 55 kg jaký by měl být příjem sacharidů a tuků. Mnohokrát děkuji. Zora
 
4 years ago
Dr. Staněk
Dobrý den, Zoro. Ovoce při redukční dietě doporučit nemohu. Je dobré se mu minimálně zpočátku obloukem vyhnout. Dále je třeba rozlišovat, které ovoce má sacharidů více a které méně. Vyhýbal bych se také kořenové zelenině kromě ředkviček a snažil se mít co nejpřesnější denní příjem sacharidů a tuků. Zeleninu bych konzumoval v množství cca 150 g za syrová. Volte dva díly zeleniny listové (cca 100 g) a jeden díl plodové (cca 50 g). Přeji pevnou vůli.
 
4 years ago
Zora O.
Dobrý den, nakombinovala jsem si některé výrobky pro rozjezd a můj dotaz zní, zda je možné a v jakém množství jíst ovoce a zeleninu. Děkuji. Zorka
 

Centrum pro poruchy metabolismu a výživy

Poskytuje komplexní péči pro pacienty, kteří potřebují nutriční podporu.

Kontakt  |  Napsali o nás

Jak zhubnout

Diet Guareta
© 2011 Dr. Staněk spol. s.r.o.| Vytvořila V3Net.cz - webové prezentace na míru Nahoru