V košíku nejsou žádné položky. Jak nakupovat?

Začít znovu

4 years ago
Dr. Staněk
Dobrý den paní Marková. Jestliže potřebujete jít s váhou ještě dolů, držte se této výživové hodnoty celodenního jídelníčku: T: 15g, S:60-80g, V:15 g, B: 60-80 g. Běžné pokrmy sestavujte s nízkotučných či polotučných mléčných výrobků, libového masa a zeleniny. Výživovou kontrolu kontrolujte na www.potravina.cz. Bude-li něco nejasného, ozvěte se prosím. Gratuluji ke snížení váhy a nepolevujte!!!
 
4 years ago
Dobrý den, budu končit DP 10 a jak postupovat dále. Na co si dát pozor aby váha klesala a stabilizovala se jak potřebuji.Mám propočítávat sacharidy a bílkoviny přebližně podle DP? Děkuji za radu a pomoc. Po DP 12 a DP 10 mám dole 8kg, tlak se mi také ustálil a cítím se o mnoho lépe,ale ještě trochu váhy dolu bych chtěla. Nyní mám 73kg. Děkuji Marková
 
4 years ago
Dr. Staněk
Dobrý den. Zítra to prověřím proč není v nabídce. V každém případě jde jednotlivé přípravky objednat samostatně.
 
4 years ago
Dobrý den,ráda bych si objednala vše podle Vašeho doporučení,ale v nabídce v současné dobe neni vlakninovy set, lze něčím nahradit? Děkuji
 
4 years ago
Dr. Staněk
Zahájil bych dietní režim Dietním plánem na 12 dní, který představuje úplnou náhradou stravy. Tím se eliminuje riziko nevědomých dietních chyb a váha půjde dobře dolů. Na něj se zpravidla navazuje DP10, který již obsahuje jeden běžný pokrm. Jídelníčkem obdobné výživové hodnoty jako DP10 se pak pokračuje až do dosažení cílové váhy minus 2kg. Velmi často je nutné dva pokrmy Guareta/DietLne v jídelníčku ponechat, aby se hubnutí nezastavilo. Výživovou hodnotu jídelníčku lze snadno kontrolovat na www.potravina.cz. K plánu je dobré používat vlákninové přípravky Guareta (viz., vlákninový set a blog o vlákninách). Doporučuji užívat Guaretu prášek, nebo Guaretu SuperSlim, 30 minut před každým jídlem. Mezi jídly cca v 10.00 a 15.00 pak Guaretu EasySlim-2 tablety za den. Tablety se nechají rozplynout v ústech. Prosím o pečlivé pročtení Pokynů uvedených na webu u tohoto Plánu. Jsou přiloženy k Plánu v tištěné podobě. Tělesné aktivity přizpůsobte nízkoenergetickému jídelníčku. . Vhodné jsou delší procházky, nebo jízda na kole po rovnějším terénu. Tělesné aktivity by nyní neměly významně zvyšovat výdej energie a tím aktuální nároky organismu na příjem výživných látek. Postupně je žádoucí fyzickou zátěž opět navyšovat. Bude-li něco nejasného, určitě se předem ozvěte. Máte-li o snižování váhy jinou představu, ozvěte se také. Těším se, že budete úspěšná a že se vám naše výrobky osvědčí. PS: po snížení váhy o několik kilogramů bude zřejmě nutné upravit dávkování Tezefortu, či jej zcela vysadit. Měřte si TK a po dohodě s lékařem ev. upravte medikaci.
 
4 years ago
Zdravotní problémy nemám, jen časově náročné zaměstnání jak sedave tak v pohybu.
 
4 years ago
Dobrý den,užívám léky na vysoky tlak Tezefort.
 
4 years ago
Dr. Staněk
Dobrý den, máte nějaké vážnější zdravotní problémy? Užíváte pravidelně nějaké léky ?
 
4 years ago
Dobrý den, již jednou jsem dietu držela,ale z důvodu úrazu jsem ji musela přerušit,prosim jak začít znovu. Měřim 164cm a vážím 81kg. Jaký plán použít. Děkuji za odpověď.
 

Centrum pro poruchy metabolismu a výživy

Poskytuje komplexní péči pro pacienty, kteří potřebují nutriční podporu.

Kontakt  |  Napsali o nás

Jak zhubnout

Diet Guareta
© 2011 Dr. Staněk spol. s.r.o.| Vytvořila V3Net.cz - webové prezentace na míru Nahoru