V košíku nejsou žádné položky. Jak nakupovat?

motivace

4 years ago
Dr. Staněk
Díky Marie, za zprávu. Myslím, že psycholog řeší stejný problém sám se sebou. Jsme na jedné lodi. Nic si z toho nedělejte. Určitě zase vše napravíte.
 
4 years ago
marie
Dobrý den, tak po uvěznění doma a vyváření pro rodinu v celé naší skupince se nám váha vrátila na začátek. No boj s vlastní váhou a hlavně hlavou je těžký. To je spíš na psychologa jak přerušit v hlavě spojení stres - jídlo nebo oslava - jídlo. Ale jdeme do toho znovu nic nevzdáváme. Již jsme dvě ze skupinky které jsou pouze na vašich výrobcích. Tak hodně zdraví v této náročné době
 
4 years ago
Dr. Staněk
Dobrý den, Marie. Díky za upřímnou zprávu. Bojujte! Pomalejší hubnutí má výhodu v tom, že se cílová váha snáze udržuje. Je doprovázeno větším zásahem do stravovacích návyků a změna je pak trvalejšího rázu. Co se týká vaší kamarádky, není důvod aby váha nešla dolů. Jídelníček nemá zkrátka správně sestaven, nebo dělá častěji dietní chyby. Bude-li důsledná, váha jít dolů musí. Pokud si třeba koupí DP 9, který se snadno dodržuje ( a 9 dní se dá snadno vydržet) může se rychle přesvědčit o tom, že je to jen o správném složení jídelníčku. Přeji příjemné jarní dny.
 
4 years ago
marie
Dobrý den, tak se naše hubnoucí parta opět ozývá. Zjistila jsem, že holky občas nepíší co snědí, protože ví, že se to s dietou vůbec neslučuje a ostatní by na to měli též chuť. Já se totiž přiznala k ořechovému hříchu dokonce 2 dny po sobě za což mě váha hned potrestala malým přírůstkem a z ostatních najednou též vypadlo, že tu se tam vloudil nějaký ten hříšek. Jinak já za týden 1kg a ostatní zhruba také tak. Chtěla jsem se zeptat jedna kamarádka momentálně prožívá přechod a moc jí to hubnutí nejde. Nevíme moc so s tím. Můžou skutečně hormony za to, že nehubne, přesto, že se drží střídmější stravy? Nebo si sestavila špatně jídelníček?
 
4 years ago
Dr. Staněk
Dobrý den, Marie. Díky za zprávu. Tak to mám radost! Zpočátku je opravdu dobré neimprovizovat a držet se našich doporučení. Není to ale určitě jediná cesta, která vede k úspěchu... Přeji pevnou vůli!
 
4 years ago
marie
Dobrý den, tak musím říci, že společné hubnutí je príma nápad. I když na to jdeme každá jinak. Já se držím 4 jídel z vaší nabídky. Jiné drží nízkosacharidovou. Jedna kombinuje 3 vaše jídla a jedno své. Ale vzájemné sdělování jak se která drží je príma. Nejlépe jsem na tom s úbytky na váze já. prostě je tam jak to říkáte vy :,,nulové riziko dietní chyby." Za týden mám -2kg. Ostatní holky zhruba 1kg. Což také není špatné. A asi největší bonus v tomto případě je, že si radíme kombinace jídel. Což je přínos. A jsou kombinace které by člověka sami nenapadly a přesto jsou dobré. Tak se mějte co nejlépe a já se ozvu jak nám to společně jde.
 
4 years ago
Dr. Staněk
Budu rád, když se ozvete, Marie a napíšete jak se vám skupinové hubnutí osvědčuje. Myslím, že je to dobrý způsob jak dosáhnout úspěchu. Každý může něčím přispět, aby to šlo společně snáze. Stanovte si každá předem reálný cíl kterého chcete dosáhnout a řekněte ho ostatním.
 
4 years ago
marie
Dobrý den, velmi jste mne potěšil důvěrou. Mám kamarádky které používaly vaše výrobky. A tak jsem je na vaši radu oslovila. A docela mile mě překvapilo, že již 2 souhlasily, že se budeme navzájem podporovat. A musím řící, že jsem čekala, že mne na 80% doporučíte vaši paní, která je báječná, ale spíše se zaobírala vždy dietou jako takovou. Nikoli stavem mysli. A přestože vás považuji za rodinnou firmu nestalo se tak. A jak jsem pochopila asi ani dobré zkušenosti s nimi nemáte. Já sice začínám již dnes, ale protože víkend je rizikovější na selhání, tak další se přidají až v pondělí. No jako správné dietářky))) Tak ještě jednou moc děkuji za vaši podporu.
 
4 years ago
Dr. Staněk
Dobrý Marie. S kouči se nyní rozrthl pytel. Často je ale na nich vidět, že mají problém sami se sebou. Natož pak někomu pomoci. Fandím vystudovaným osobám v příslušném oboru a psychoterapie určitě může lidem pomoci zvládat různé životní situace. Je to ale vždy běh na dlouhou trať. Vyžaduje to velkou práci pro obě strany. Hubne se dobře ve dvou. Nemáte nějakou kamarádku, která by do toho šla s vámi? Máte spostu zkušeností a můžete jí hodně pomoci . Můžete si navzájem pomoci překonat těžší chvilky ! Každý je má. Přiměřené sportovní aktivity nepochybně tělu prospívají. Nedokáží ale vykompenzovat nadbytečný příjem energie. Zejména pak v pozdějším věku. Často je lepší spíše ubrat na tělesné zátěži a soustředit se na jídeníček. Sportovní aktivity vedou ke zvýšené potřebě celé řady výživných látek a není snadné je tělu správně doplnit. Mohou přispět k tomu, že plánovaný jídelníček pak nakonec není dodržen. Sportujte zejména pro radost z pohybu a pro dobrý pocit. Při redukční dietě doporučuji ubrat na tělesné zátěži a postupně ji pozvolna zase přidávat. Jinak bych se s tím příliš nepáral. Brzy bude krásné jarní počasí a to je ten správný čas se do toho pustit znovu.
 
4 years ago
marie
Dobrý den, jsem dlouholetou příznivkyní vašich výrobků a leta se k nim vracím, protože vím, že když se opravdu striktně držím 4 jídel denně, tak to funguje. I když již né tak rychle jako dříve. Nesu si ale 9kg navíc a ráda by jsem je dostala dolů. Již jsem začala letos 2x a vydržela jen 10dní což nestačí. Potřebuji tak 2 měsíce, a pak přišel nějaký nervák a ja se najedla a 10 denní stažení bylo pryč. Jenže stále se něco děje. Dcera letos maturuje já řeším pracovní a zdravotní záležitosti …. Nemáte třeba někoho koho by jste doporučil jako kouče? Samotné mi to nejde. Chybí mi pevná vůle. A ještě mě ,,deptá" že se opravdu hýbu 2xtýdně funkční trénink což je posilování,1 týdně jóga. A denně v pruměru 10km. Nepřejídám se a přesto ...
 

Centrum pro poruchy metabolismu a výživy

Poskytuje komplexní péči pro pacienty, kteří potřebují nutriční podporu.

Kontakt  |  Napsali o nás

Jak zhubnout

Diet Guareta
© 2011 Dr. Staněk spol. s.r.o.| Vytvořila V3Net.cz - webové prezentace na míru Nahoru