V košíku nejsou žádné položky. Jak nakupovat?

Refluxní onemocnění jícnu a dieta

4 years ago
Dr. Staněk
To by vám měl odpověďět lékař, farmaceut či diplomovaný nutriční terapeut, který vám dietní režim sestaví. Netuším jak bude dietní režim vypadat a jakou výživovou hodnotu bude jídelníček nakonec mít. Určitě je možné přípravky Ketomix sestavit tak, aby se vaše problémy zmírnily či zcela vymizely, jestliže si dokážete váhu po zhubnutí udržovat a budete zároveň také dodržovat určité zásady ve stravování. Přeji vám, abyste byla úspěšná!!!
 
4 years ago
Mnohokrát děkuji za odpověď. Jiná onemocnění nemám a žádné léky neberu. Znamená to tedy že můžu bez obav s ketodietou Ketomix začít? Jde mi o cca max.5 kg. Děkuji, Barja
 
4 years ago
Dr. Staněk
Dobrý den, Barjo. Každá redukční dieta je ketodieta. Je to jen o míře příjmu kalorií a o podílu jednotlivých živin v jídelníčku. Ketolátky se tedy tvoří ve větší míře vždy, jestliže je příjem energie nižší než výdej. Snížení váhy určitě obtíže zmírní. Konzultace s lékařem má svůj smysl, protože zároveň mohou být přidružena i jiná onemocnění a dotyčná osoba může užívat léky. Některé léky mohou poškozovat trávicí trakt a přísný jídelníček může zvyšovat riziko poškození žaludku i dvanácterníku.Pokud máte větší zdravotní obtíže, můžete navštěvovat naši ordinaci viz. lišta výše.
 
4 years ago
Dobrý den, pane doktore, prosím o radu. Mám již několik let refluxní onemocnění jícnu. Ráda bych snížila svoji hmotnost takzvanou ketodietou ale dočetla jsem se, že i když není přímo na seznamu kontraindikací při této dietě, je třeba se před začátkem jejího užívání poradit s lékařem. Můžete mi prosím odpovědět na otázku proč je konzultace s lékařem vhodná a zda mi může tato dieta onemocnění zhoršit ? Za odpověď děkuji, s pozdravem, Barja.
 

Centrum pro poruchy metabolismu a výživy

Poskytuje komplexní péči pro pacienty, kteří potřebují nutriční podporu.

Kontakt  |  Napsali o nás

Jak zhubnout

Diet Guareta
© 2011 Dr. Staněk spol. s.r.o.| Vytvořila V3Net.cz - webové prezentace na míru Nahoru