V košíku nejsou žádné položky. Jak nakupovat?

Dieta s 5 jídly denně

4 years ago
Dr. Staněk
Tak s tou salátovou okurkou jsme na tom úplně stejně a stále hledám vysvětlení, jak je to možné.
 
4 years ago
Dr. Staněk
Na rotoped je zatím dost času. Koupil bych si jej, až budete mít o 10 kg méně. Je třeba se soustředit na jídelníček. Rotoped vám ke snížení váhy nepomůže, budete-li se dopouštět i malých dietních chyb. Při skutečně intenzivním cvičení může pomoci po zhubnutí váhu udržovat. Berte jej spíše jako pomůcku ke zvýšení tělesné zátěže, ke zlepšení cirkulace a ke zlepšení funkce některých svalových partií. Začněte Dietním plánem na 12 dní a každý den přidejte navíc jednu polévku Guareta. Doporučuji dále přidat do jídelníčku DietLine VitAmin 1x1 a vlákninové přípravky Guareta. 30 minut před jídlem užívejte Guaretu prášek 3x1-2 kávové lžičky za den. Prášek se zamíchá do vody a rychle vypije. Mezi jídly cca v 10.00 a 15.00 Guaretu EasySlim.t.j. 2 tablety za den nechte rozplynout v ústech. Kdykoliv se ozvěte cestou naší poradny nebo na můj mail: guareta@drstanek.cz . Těším se že budete úspěšná a že se budete brzy citít mnohem lépe. Přeji pevnou vůli !!!
 
4 years ago
Ještě doplním, že jsem po operaci žlučníku, který mi odebrali loni v říjnu. Žádné problémy s trávením nyní nemám, jediné, co nemohu jíst je syrová salátová okurka. Po té je mi hodně těžko.
 
4 years ago
Dobrý den, je mi 55 let, trpím artrózou kolen autoimunitním onemocněním štítné žlázy, na které užívám Euthyrox 88. Vážím 108 kg. Po každém ze tří dětí jsem mezi dvacátým a třicátým rokem přibrala 10 kilo a už se mi je nikdy nepovedlo zhubnout a v přechodu jsem nabrala ještě pár dalších kil. I moje matka měla po celý život dost kil navíc. Dříve jsem jezdila spinning a držela si váhu pod 100 kg při výšce 166 cm. Kvůli artroze již spinning nezvládám (nedokážu jet ve stoje), pouze chodím s pejskem na procházky, při pěkném počasí chodím o víkendu na delší procházky s hůlkami. Zaměstnání mám bohužel sedavé. Denně ujdu 2 km cestou do práce a zpět. Potřebovala bych zhubnout alespoň deset kilo, které jsem za poslední tři roky nabrala. Uvažuji o zakoupení rotopedu, který mi doporučuje ortoped. Začala bych ale nejdříve dietou. Na rotoped budu mít peníze i prostor nejdříve v březnu, až se po svatbě odstěhuje syn a uvolní pokoj.
 
4 years ago
Dr. Staněk
Dobrý den. Napište mi prosím o vás trochu více. Máte hodně fyzické činnosti během dne? Kolik je vám let ? Užíváte nějaké léky? O kolik kg chcete váhu snížit?
 
4 years ago
Dobrý den, před několika lety jsem si koupila vaši dietu. Dietní plán byl na 14 dní nebo na měsíc, to už si nepamatuji, ale byl složen z 5 jídel denně bez nutnosti kupovat nebo vařit i něco jiného. Bohužel tento dietní plán už v nabídce nemáte. Čtyři jídla denně jsou pro mne málo. Vstávám ve 4 hodiny a spát chodím mezi 21:30 a 22:00. Bydlím na vesnici a do nejbližšího Lidlu musím jet s přestupem 1,5 hodiny. Náš vesnický obchůdek nabízí pouze základní potraviny, Ovofit, kokosové mléko a jiné vámi doporučované ingredience tam rozhodně nekoupím. Můžete mi prosím poradit, jaký dietní plán si mám koupit a jak ho upravit, abych mohla jíst 5x denně? Děkuji
 

Centrum pro poruchy metabolismu a výživy

Poskytuje komplexní péči pro pacienty, kteří potřebují nutriční podporu.

Kontakt  |  Napsali o nás

Jak zhubnout

Diet Guareta
© 2011 Dr. Staněk spol. s.r.o.| Vytvořila V3Net.cz - webové prezentace na míru Nahoru