V košíku nejsou žádné položky. Jak nakupovat?

Glutamáty

před 2 měsíci
Dr. Staněk
Dobrý den, polévky neobsahují přidaný glutaman sodný. Glutaman sodný je sodná sůl kyseliny glutamové. Kyselina glutamová je běžná aminokyselina, která je součástí všech bílkovin. Pokud máte z glutamanu sodného obavy , platí zkrátka jen obecné " všeho s mírou". Potravinám s obsahem glutamanu sodného bych se vyhýbal v těhotenství a v době kojení ( kdy u dítěte není v plné míře vytvořena hematoencephalická bariera). Při ochucování domácích polévek bych se mu nijak zvlášť nevyhýbal. Za běžných okolností se spotřebuje k ochucení jedné porce polévky zanedbatelné množství. Dokážeme-li se obejít při přípravě polévek bez glutamanu a nadbytečné soli je to výborné a minimálně profesionální kuchaři by to měli brát jako samozřejmost.
 
před 2 měsíci
Dobrý den, obsahují vaše nové polévky (houbová, kuřecí) glutamáty? Děkuji.
 

Centrum pro poruchy metabolismu a výživy

Poskytuje komplexní péči pro pacienty, kteří potřebují nutriční podporu.

Kontakt  |  Napsali o nás

Jak zhubnout

Diet Guareta
© 2011 Dr. Staněk spol. s.r.o.| Vytvořila V3Net.cz - webové prezentace na míru Nahoru