V košíku nejsou žádné položky. Jak nakupovat?

začínám

4 years ago
Dr. Staněk
Jestli máte Guaretu prášek, spíše bych doporučoval mezi jídly 2x denně Guaretu EasySlim. Tabletu nechte rozplynout v ústech cca v 10.00 a v 15.00.. Guaretu SuperSlim můžete zaměňovat s Guaretou prášek, dávku za dávku. Bude-li něco nejasného určitě se ozvěte.
 
4 years ago
moc Vám děkuji, ještě jsem si doobjednala tobolky superslim, ty mohu brát dohromady s přáškem Guareta SlimLinea?
 
4 years ago
Dr. Staněk
Dobrý den Jano. Zázvor přirozeně podporuje chuť k jídlu. Voda s citronem podporuje tvorbu žaludeční šťávy . Tím podporuje také chuť k jídlu. Prosím používejte vlákninové přípravky Guareta, máte-li hlad. Hlad musí ustoupit během 3 dnů. Voda s citronem je komplikací i z toho důvodu, že upíjení nápoje s malým množstvím sacharidů zpomaluje hubnutí. Ovlivńuje citlivé hormonální regulace související s energetickým metabolismem. Pití vody s citronem a zázvorem při přísné redukční dietě je kontraproduktivní a musí vézt k zažívacím či jiným problémům u většiny osob.
 
4 years ago
Dobrý den pane doktore, už 5 den jedu podle Vašeho plánu DP12. Vaše výrobky jsou velice chutné akorát mě pořád trápí hrozný hlad, nevím co s tím někdy si říkám, že to vzdám, poradíte mi prosím. A ještě se chci zeptat zda něco nepokazím tím, že piji vodu s citrónem a zázvorem. Děkuji za Vaši odpověď Jana
 

Centrum pro poruchy metabolismu a výživy

Poskytuje komplexní péči pro pacienty, kteří potřebují nutriční podporu.

Kontakt  |  Napsali o nás

Jak zhubnout

Diet Guareta
© 2011 Dr. Staněk spol. s.r.o.| Vytvořila V3Net.cz - webové prezentace na míru Nahoru