V košíku nejsou žádné položky. Jak nakupovat?

Houbová polévka

4 years ago
Dr. Staněk
Dobrý den, Ivano. Zatím nebude. Máme bohužel velký problém sehnat suroviny, aby byla skutečně dobrá. Omlouvám se.
 
4 years ago
Dobrý den, přidávám se k paní Kateřině, nám s kolegyní také chutnavala více původní houbová polévka. Bude prosím v nabídce ještě zeleninová polévka? Děkuji Ivana
 
4 years ago
Dr. Staněk
Dobrý den, Kateřino. Já jsem krutonový. Krutony mám v polévkách rád. Všechny naše výrobky jsou podle mé chutí. Někdy s malých přimhouřením oka. Omlouvám se tady těm, kterým úplně "nejedou" a nemám to nikomu za zlé. Pokud bude převládat váš názor recepturu změníme. Pracujeme zároveň na krutonech, velmi odlišného složení a také o trochu menších rozměrech. Uvidíme, zda se nám podaří dotáhnout práce do konce. Mohly byh se pak objevit v některých nových výrobcích, nebo třeba i v hrachové polévce.
 
4 years ago
Kateřina
Za mne by tedy houbová polévka mohla být bez krutonů, je pak zbytečně kašovitá. A původní byla trochu nakyslá, což mi chutnalo. Ale sto lidí, sto chutí :-)
 
4 years ago
Dr. Staněk
Dobrý den, moc děkujeme za za zprávu. Máme radost !!! Věřím, že by mohla chutnat i dalším, kteří mají rádi houby a pokrmy z nich. Zpětná vazba je pro nás mimořádně důležitá. Zdá se nám, že chuťové preference se stále více tříští asi kvůli tomu, že lidé více a více cestují. Mění také častěji jídelníček díky obrovské nabídce potravin a jídel v supermarketech a restauracích.
 
4 years ago
George
Včera jsem si odnesl z Paralékárny novou houbovou polévku a hned jsem si ji večer udělal. Je skvělá! Vyplatilo se čekat, opravdu se povedla. Děkuji a těším se na další nové příchuti.
 

Centrum pro poruchy metabolismu a výživy

Poskytuje komplexní péči pro pacienty, kteří potřebují nutriční podporu.

Kontakt  |  Napsali o nás

Jak zhubnout

Diet Guareta
© 2011 Dr. Staněk spol. s.r.o.| Vytvořila V3Net.cz - webové prezentace na míru Nahoru