V košíku nejsou žádné položky. Jak nakupovat?

polívky

před měsícem
Jitka B.
Děkuji za odpověď, bohužel vím že udělat-uvařit něco dobrého je složité i nákladné. Vím že kaloricky je to těžké skloubit aby vám to ladilo v dietním plánu. Mám vaše výrobky ráda a ráda je používám i po tubulizaci .Takže přeji mnoho spokojených zákazníků a i nové nápady na naše mlsné jazyčky. Jitka
 
před měsícem
Dr. Staněk
Věřím, Marie, že si postupně na nové receptury zvyknete. Za 20 let, co byly tyto polévky na trhu došlo docela k výrazným změnám v jejich chuti a textuře.Souviselo to zejména s neustálou nedostupnosti klíčových ingrediencí, které by splňovaly naše kvalitativní požadavky. Samozřejmě ingredience přírodního původu nemají standartní chuť a velmi záleží na tom odkud pocházejí a jak probíhalo jejich pěstování a následné technologické zpracování. Existuje stále méně firem kterým není jedno co ve skutečnosti prodávají. Není snadné je vypátrat s vědomím, že mohou brzy skončit kvůli konkutenci, která vyrábí totéž za poloviční cenu, ale je to v podstatě k ničemu, pokud chcete mít výrobky dobré.
 
před měsícem
Dr. Staněk
Dobrý den, u pudinků jsem reagovali zejména na kritiku, že jsou příliš sladké. Protože naše pokrmy k náhradě jídla obsahovaly v denní dávce poměrně dost inulinu, snažili jsme se denní dávku snížit tím, že jsme upravili jeho obsah v jednotlivých pokrmech. Inulin je skvělá vláknina. Protože je ale stále více používána společně s oligofruktózou i v jiných potravinářských výrobcích, zvyšuje se počet lidí,jejichž střevní mikrobiota dokáže tuto vlákninu využit efektivněji jako zdroj energie. To pak vede častěji k nadýmání. Poměrně přísná legislativa, která se týká výrobků k náhradě stravy byla nedávno upravena tak, že v jedné porci musel být zvýšen obsah některých minerálních látek. Z kvantitativního hlediska je to sice banalita, ale i miligramová či mikrogramová množství mohou velmi negativně ovlivnit finální chuť výrobku. Pudinky Guareta jsou jemné a bez jakýchkoliv pachutí a jsem velmi rád, že se nám podařilo zpočátku zcela neřešitelný problém vyřešit. Se zeleninovou polévkou si zatím nevíme vůbec rady. Zvažuji, zda ji nyní nenahradit polévkou pórkovou u které se nám podařilo najít velmi kvalitní zdroj sušeného pórku a můžeme tak dosáhnout skvělé chuti.
 
před měsícem
marie
Dobry den, musim rici, ze jsem take mela vsechny polevky rada, ale dnes jsem ochutnala vasi novou houbovou a chutove je vyborna. U te kureci kremove jsou takove hrudicky a nevim jestli to je to kureci maso nebo jina ingredience. Ale tez mi prijde skoda, ze jiz puvodni nejsou
 
před měsícem
Dobrý den, pane doktore, již několik let si kupuji vaše výrobky a vždy patřily k těm nejchutnějším, které jsem kdy vyzkoušela. Chtěla bych se zeptat, proč došlo ke změně chti pudinků vanilkový a čokoládový. Zárověň se chci zeptat zda bude k dispozici polévka zeleninová. Předem moc děkuji za odpověď
 
před měsícem
Dr. Staněk
Dobrý den, Ivano. Polévky potřebovaly inovaci, protože zájem o ně poklesl a výhrady byly častější. Nastupuje k nám nová generace , která vyrostla na Nutelle a na výletech do fastfoodu. Budeme se snažit vyhovět po chuťově stránce většině a myslím, že se nám to stále daří i když sehnat dobré a skutečně kvalitní ingredience je stále těžší. Doufám, že i vy budete spokojená. Zeleninová polévka se nám zatím nedaří. Intenzivně na ní pracujeme. Díky za pochopení.
 
před měsícem
Reocar s.r.o.
Dobrý den pane doktore, jelikož již Vaše diety držím mnoho let, chtěla jsem se zeptat.Původní houbové polévky a zeleninová již nebude v prodeji?Děkují.Ivana
 
před měsícem
Dr. Staněk
Dobrý den, Jitko. Výroba polévek, které jsou určeny k náhradě stravy je velmi nákladná. Jejich složení je poměrně přesně specifikováno evropskou legislativou. Protože obsahují hodně výživných látek které často mají velmi rozdílnou i nelibou chuť ( vitamin B1, jodid draselný-zdroj jódu i draslíku,...), není snadné je ochutit tak, aby chutnaly většině. Není také snadné vybrat příchuti, které by byly velmi dobře akceptovány většinou našich pacientů či zákazníků. Stravovací zvyklosti v rodinách jsou stále rozmanitější. Lidé s nadváhou mají navíc velmi často hodně mlsné jazýčky. Určitě se budeme snažit přijít s něčím novým, pokud to bude jen trochu možné. Protože ale máme 30-leté zkušenosti s redukčními dietami a známe dobře osudy redukčních diet v celé Evropě, jsme si jisti, že v širokem sortimentu netkví cesta k úspěchu při snižování a kontrole váhy ani k dlouhodobějšímu úspěchu ekonomickému. Jinak zrovna s gulášovou polévkou sii zatím nevíme rady. Připravit ji dobrou a s nízkým obsahem tuku je opravdu oříšek. Všechny polévky které jste jmenovala mám rád a nemám k nim tedy negativní vztah. Čočka je ale významným zdrojem sacharidů a nebylo by možné ji použít ve větším množství. Nevím zatím o žádné, která by byla upravena tak, aby dostatečně změkla po přelití vroucí vodou nebo v mikrovlnné troubě během 1-2 minut.
 
před měsícem
Jitka B.
Dobrý den mám ráda vaše polévky a chci se zeptat zda by byli i jiné příchutě třeba čočková ,cibulová ,česneková ,gulášová .Děkuji za odpověď Jitka
 
před 4 měsíci
Dr. Staněk
Dobrý den. Pevně doufám, že se objeví na e-shopu okolo 15.12. Datum výroby musel být posunut kvůli dodavatelům klíčových surovin, které jsou pro nás připravovány na zakázku. Přednost mají zkrátka supermarketové řetězce a velkodběratelé a výroba standartních surovin ve velkých objemech. Nedostupnost polévek nás velmi mrzí a má to pro nás samozřejmě i negativní ekonomický dopad. Jsme také zvědaví jak nové receptury lidem zachutnají a těšíme se na ně.
 
před 4 měsíci
Dobrý den, kdy budou prosím polívky houbové k máni přes eshop? Pani v lékarně říkala, že od listopadu budou....ale pořád nejsou :-(((- Díky
 

Centrum pro poruchy metabolismu a výživy

Poskytuje komplexní péči pro pacienty, kteří potřebují nutriční podporu.

Kontakt  |  Napsali o nás

Jak zhubnout

Diet Guareta
© 2011 Dr. Staněk spol. s.r.o.| Vytvořila V3Net.cz - webové prezentace na míru Nahoru