V košíku nejsou žádné položky. Jak nakupovat?

Vlastní dietní plán z Guareta výrobků

4 years ago
Dr. Staněk
Hlad je přirozeným jevem, Kristýno. Je třeba ho zkrátka překonat. Aby to bylo snazší, je dobré používat vlákninové přípravky Guareta. Pocit hladu přirozeně ustoupí. Fyzické aktivity musí odpovídat nízkoenergetickému jídelníčku. Protože každý toleruje fyzickou zátěž po svém, je lepší ji zpočátku omezit a případně ji velmi pozvolna zvyšovat. Ne vždy je to ale vhodné, jedná-li se o lidi velmi obézní Často je dobré počkat až se váha dostatečně sníží a pak tělesnou zátěž přidávat s postupným navyšováním příjmu sacharidů a tuků.
 
4 years ago
Kristýna Z.
Dobrý den, mnohokrát Vám děkuji za odpověď a rady! Chci se ještě zeptat, zda nemáte nějaký tip, jak eliminovat pocit hladu nebo zda postupně ustoupí? Hlad přichází většinou v odpoledních hodinách mezi svačinou a večeří. Tak jestli stačí vydržet, až si roztažený žaludek zvykne na menší příjem nebo zda se něčím pocitově lze "zaplácnout"? Děkuji.
 
4 years ago
Dr. Staněk
V tom případě je možné jídelníček takto sestavit, Kristýno. Sestavil bych ho v rámci dne tímto způsobem : Polévka Guareta 2x - tyčinka Guareta 1x - koktejl DietLine Protein 20 připravený s odtučněným mlékem :1x. Alternativa : Polévka Guareta 1x, Tyčinka Guareta 2x, koktejl DietLine Protein 20 připravený s odtučněným mlékem 200 ml 1x. Je možné obě alternativy střídat. Přidejte DietLine VitAmin 1x1 nebo Additiva s minerálními látkami 1x1. Dostatečně odpočívejte. Tělesnou zátěž snižte. Jídla si poskládejte v rámci dne tak, jak vám to nejlépe vyhovuje. Věřím, že budete úspěšná. Přeji pevnou vůli. Kdykoliv se ozvěte.
 
4 years ago
Kristýna Z.
Dobrý den, momentálně je má váha 69 Kg při výšce 165 cm. Ráda bych dosáhla váhy okolo 64-63kg. Věk: 28 let. Sport: chůze, jinak žádný. Zdravotní obtíže žádné. Zkušenost s hotovými jídly mám, ale hodně se pohybuji na cestách, takže pro mě nejsou úplně vhodné. Co se týče krémů a pudinků, mám problém i s klasickými pudinky již od dětství, nějak mi vadí konzistence :) Měla jsem od Vás před pár lety přímo dietní plán, kde krémy a pudinky byly a po pár marných pokusech jsem dospěla k tomu, že to opravdu není pro mě.
 
4 years ago
Dr. Staněk
Dobrý den Kristýno. Napište mi prosím o vás více. Kolik vážíte a jaké váhy chcete dosáhnout? Kolik je vám let? Sportujete? Máte nějaké zdravotní obtíže? Máte zkušenosti s hotovými jídly DietLine? Připravovala jste krémy v šejkru s vodou a pudinky s odtučněným mlékem? Zrovna krémy a pudinky lidem většinou chutnají. Hodně lidí ale preferuje jedno, či druhé.
 
5 years ago
Kristýna Z.
Dobrý den, k Vaší dietě se opětovně vracím s tím, že mám již vyzkoušené, co mi chutná a které výrobky (bohužel) nedokáži pozřít. Chtěla jsem jen konzultovat, zda je možné si na 12 dní složit jídelníček se 4 jídly denně z tyčinek, koktejlů a polévek? Bohužel krémy a pudinky nejsem schopná sníst, zkoušela jsem to několikrát, ale je to pro mě nadlidský úkon :) Příklad jídelníčku, který bych ráda držela: Snídaně: koktejl Oběd: polévka Svačina: tyčinka Večeře: polévka či tyčinka Půjde s tímto složením váha dolů v průběhu 12 dní dodržování jídelníčku nebo je potřeba něco přidat či obměnit? Děkuji.
 

Centrum pro poruchy metabolismu a výživy

Poskytuje komplexní péči pro pacienty, kteří potřebují nutriční podporu.

Kontakt  |  Napsali o nás

Jak zhubnout

Diet Guareta
© 2011 Dr. Staněk spol. s.r.o.| Vytvořila V3Net.cz - webové prezentace na míru Nahoru