V košíku nejsou žádné položky. Jak nakupovat?

registrace klubové karty

5 years ago
Dr. Staněk
Dobrý den, Jano. Protože nemám o vás žádné údaje, abych vás mohl identifikovat, nejrychlejší bude, když mi pošlete sms na 602 24 20 87 a já to předám dál, aby se váš účet prověřil. Pak vám dáme vědět, co je ev. potřeba, nebo kde je problém. Příjemný den.
 
5 years ago
Dobrý den. První objednávku jsem udělala jako neregistrovaná a koupila si mj. klubovou kartu. Poté jsem se již zaregistrovala, ale nevím, jak dodatečně kartu zaregistrovat na sebe, u druhé objednávky nikde nebyla ta možnost. Chystám se na další objednávku, tak bych ráda měla hotovo. Děkuji a zdravím Jana
 
5 years ago
Dr. Staněk
Ještě prosím Martino nezapomeňte, že je třeba se přihlašovat stále stejně, pokud se má uplatnit případný nárok na slevu. Je docela dost uživatelů, kteří se přihlašují více způsoby. I více než třemi. Přeji příjemné dny.
 
5 years ago
Martina
Děkuji moc za odpověď. Přeji hezký den. Martina
 
5 years ago
Dr. Staněk
Dobrý den Martino. Když si kartu koupíte, jste automaticky zaregistrována k účtu, na který jste si kartu koupila. Je tedy nutné, pokud se má uplatnit sleva, přihlásit se k tomuto účtu. Po přihlášení pak vidíte cenu pro vás. V Paralékárně pak slouží fyzická karta pro slevu 5% na všechny výrobky, které jsou aktuálně k dispozici. E-shop a Paralékárna ale fungují samostatně a případné množstevní slevy za nákupy se nesčítají. Kdyžtak se prosím ozvěte, pokud by byl s přihlášením nějaký problém.
 
5 years ago
Martina
Dobrý den, chci se zeptat, jak registrovat Klubovou kartu. Při odkazu na Registraci se mi zobrazí stránka s videem, ale nemám kde registrovat kartu. Při nákupu se mi zobrazují ceny bez Klubové karty. Děkuji. S pozdravem Martina
 

Centrum pro poruchy metabolismu a výživy

Poskytuje komplexní péči pro pacienty, kteří potřebují nutriční podporu.

Kontakt  |  Napsali o nás

Jak zhubnout

Diet Guareta
© 2011 Dr. Staněk spol. s.r.o.| Vytvořila V3Net.cz - webové prezentace na míru Nahoru