V košíku nejsou žádné položky. Jak nakupovat?

Kdy se začne váha hýbat směrem dolů?

4 years ago
Dr. Staněk
Kde jste na tuto energetickou hodnotu kávy přišla, Kristýno? V každém případě kávu není třeba do jídelníčku započítat, jestliže je připravená s vodou a neobsahuje mléko. Pokud jste zvyklá ji pít s mlékem, doporučuji ušetřit 20 ml mléka při přípravě koktejjů nebo pudinků a ředit je jen 180 ml odtučněného mléka . Objem pudinku je možné nastavit Guaretou práškem. Koktejly je možné rozřepat s 180ml odtučněného mléka a 20 ml vody. Při přísné redukční dietě může káva více dráždit sliznici žaludku i celého trávicího ústrojí. Pokud ji snášíte dobře, není problém. Pokud ne, je lepší se ji vyvarovat z těchto důvodů. Nadměrné pití kávy zvyšuje únavu (spánek není plnohodnotný) a může vézt k vážnějším poruchám spánku.
 
4 years ago
Kristýna
Dobrý den, dala jsem na Vaši radu a zcela nahrazuji jídelníček Vašimi výrobky. Dneškem počínaje začínám svou (zatím) 10ti denní pouť a již se těším na první výsledky! Chtěla jsem se ještě zeptat - jsem zvyklá pít dvě kávy denně, kalorická hodnota jedné je 79 kcal. Jsou tyto dvě kávy denně problém nebo je mohu ve svém jídelníčku ponechat? Děkuji.
 
4 years ago
Dr. Staněk
Dobrý den Kristýno. Pokud zvolíte k redukčnímu jídelníčku normální oběd, váha dolů určitě nepůjde. Smoothie, rýže, brambory či pečivo je nutné zpočátku zcela vynechat. Přikladem normálního dietního jídla při redukční dietě jsou hotová jídla DietLine. Doporučuji tedy po dobu 10 dní tento jídelníček: Guareta Morning Start - hotové jídlo DietLine- koktejl DietLine Protein 20 ( 3 pokrmy) nebo Guareta pudink - Guareta polévka - Guareta tyčinka- koktejl nebo omeleta ev. horká čokoláda DietLine Protein 20 (4 pokrmy). Přidejte DietLine VitAmin. Mezi jídly užívejte Guaretu EasySlim-2 tablety nechte rozpustit v ústech (cca v 10.00 a 15.00). 30 minut před jídlem užívejte prášek Guareta. Tento prášek je také možné roztřepat v šejkru s pudinky Guareta. Lépe pak zasytí. Bude-li něco nejasného, ozvěte se prosím.
 
4 years ago
Kristýna Z.
Dobrý den, omlouvám se že promlku v komunikaci. Tehdy jsem hubnutí vzdala a nyní bych se opětovně ráda vrátila k Vaší dietě. Navazuji tedy na své původní vlákno. V současné době vážím 69 kg při výšce 166 cm. Zaměstnání mám sedavé, ale podařilo se mi přidat alespoň 3x týdně pohyb - fitbox, joga a cvičení na zdravá záda. Co se týče jídelníčku, není to slavné - vypiji cca 2-3 kávy denně, ke snídani nějaké kupované smoothie, k obědu se snažím vařit např. rýži, brambory, ale samozřejmě si občas dám smažák. Největší problém mám po večerech, kdy sním, co najdu - sýry, pečivo, chodíme po fastfoodech. Ráda bych si tedy na minimálně týden opětovně zakoupila Vaše výrobky - již mám vyzkoušeno, že jsem z dlouhodobějšího hlediska schopná opakovat pít koktejly, jíst polévky a tyčinky (krémy a pudinky nezvládám. Mohu se zeptat, kolik jídel denně byste mi doporučil? Zda např. 3 výrobky + normální oběd dietnější nebo 5 výrobků? Předem děkuji za odpověď.
 
5 years ago
Dr. Staněk
Dobrý den, Kristýno. A jak vypadá vaše normální jídlo ? Sundat 3kg by neměl být žádný problém. Jen je nutné jídelníček správně sestavit.
 
5 years ago
Kristýna Z.
Dobrý den, chci se zeptat - najela jsem na následující režim Snídaně: guareta koktejl s 1,5% mlékem Cappucino bez cukru Oběd: normální jídlo Cappucino bez cukru Svačina: guareta tyčinka Večeře: dietline žitný chléb, 2 plátky šunky a maličko gervais s pažitkou Voda po celý den. Potřebuji zredukovat váhu cca o 2-3 kg. Poslední dobou jsem měla opravdu velký kalorický příjem (alkoholické koktejly, jezení po fastfoodech, bílé pečivo, tučné sýry) a projevilo se to na váze. Myslíte, že zhruba za týden by již mohl být začít znát váhový úbytek? Potřebovala bych váhu zredukovat do konce měsíce zpět na normál. Děkuji.
 

Centrum pro poruchy metabolismu a výživy

Poskytuje komplexní péči pro pacienty, kteří potřebují nutriční podporu.

Kontakt  |  Napsali o nás

Jak zhubnout

Diet Guareta
© 2011 Dr. Staněk spol. s.r.o.| Vytvořila V3Net.cz - webové prezentace na míru Nahoru