V košíku nejsou žádné položky. Jak nakupovat?

Preexcitacni syndrom

5 years ago
Dr. Staněk
Dobrý den, není důvod proč byste nemohla. Jen mi prosím nyní napište jak vypadá váš jídelníček a popište mi také, jak se rámcově stravujete z dlouhodobého pohledu. Rád bych si udělal obrázek o vašem jídelníčku, který se může teoreticky na obtížích částečně podílet. Kolik vážíte? Dbejte na dostatečný příjem vody. Nepijte kávu a pravý čaj. Nemáte k dispozici aktuální výsledky biochemického vyšetření krve a moči? Vyšetření holterem jste zatím neabsolvovala? Kdy se arytmie dostavují? V klidu? Po fyzické námaze? Na vzniku arytmiií se může podílet nedostatečná hydratace organismu a tím omezení průniků minerálních látek do srdečního svalu, nedostatek některých iontů ve svalové tkáni či zvýšený tonus sympatiku ( ten mohou zvyšovat kofeinové nápoje či přípravky i substituční léčba hormony štítné žlázy). Některé příčiny mohou být tedy velmi prosté a snadno odstranitelné.Jak dlouho užíváte Letrox? Máte vyšší krevní tlak?
 
5 years ago
Dr. Staněk
Dobrý den, není důvod proč byste nemohla. Jen mi prosím nyní napište jak vypadá váš jídelníček a popište mi také, jak se rámcově stravujete z dlouhodobého pohledu. Rád bych si udělal obrázek o vašem jídelníčku, který se může teoreticky na obtížích částečně podílet. Kolik vážíte? Dbejte na dostatečný příjem vody. Nepijte kávu a pravý čaj. Nemáte k dispozici aktuální výsledky biochemického vyšetření krve a moči? Vyšetření holterem jste zatím neabsolvovala?
 
5 years ago
Dobry den,chtela jsem se zeptat,jestli je mozne uzivat pripravky guareta( polevky,kremy a tycinky), kdyz mi na ekg namerili zkraceny pq interval a mohlo by se jednat o preexcitacni syndrom typu LGL? Byl mi nasazen lek concord,ale pri uzivani se znasobily pocity aritmii nebo extrasystol. Po vysazeni leku mam tyto pocity jen obcasne,tak jako pred ekg.Lekar mi nevysvetlil jestli jsou to bezne extrasystoly nebo neco jineho, vubec se mnou nemluvil,jen mi vzkazal at lek vysadim,ze to mohlo byt tim a v pripade potizi si prijdu pro jine antiaritmikum. Ted cekam na nove vysetreni primo kardiologem,ale nechtela bych si neco zhorsit. Pripravky gaureta mi vyhovuji pro snizeni nebo udrzovani hmotnosti. Mohu je tedy uzivat? Momentalne uzivam jen 0,25 letroxu na stitnou zlazu.dekuji za odpoved.
 

Centrum pro poruchy metabolismu a výživy

Poskytuje komplexní péči pro pacienty, kteří potřebují nutriční podporu.

Kontakt  |  Napsali o nás

Jak zhubnout

Diet Guareta
© 2011 Dr. Staněk spol. s.r.o.| Vytvořila V3Net.cz - webové prezentace na míru Nahoru