V košíku nejsou žádné položky. Jak nakupovat?

Rada

5 years ago
Dr. Staněk
Guareta SlimLinea prášek projímá velmi vyjímečně. Spíše trávicí ústrojí zklidňuje. Zkuste ji na dva dny vysadit, jestli se stav nezmění.
 
5 years ago
ELIŠKA P.
DOBRÝ DEN JEDNÁ SE O VLÁKNINU V PRÁŠKU GUARETA TABLETY JSEM ZKOUŠELA ZATÍM JENOM 2 KUSY MOC MI NESEDÍ MAJÍ DIVNOU PACHUŤ A JSOU MOC VELKÉ PROTO JE NEBERU DĚKUJI
 
5 years ago
Dr. Staněk
Je to Guareta v prášku, v tobolkách nebo jsou to tablety k rozpoštení v ústech? Pokud vám Plán vyhovuje, zkusil bych ještě zvládnout DP 9. Potom bych už přešel na DP10, kde je jeden běžný pokrm. Napsal bych vám kdyžtak k tomu později více.
 
5 years ago
ELIŠKA P.
VLÁKNINA MÁ NÁZEV GUARETA POPROSÍM JĚŠTE O ZODPOVĚZENÍ NA DOTAZ NA KTERÝ JSEM NEDOSTALA ODPOVĚĎ CHTĚLA BYCH POKRAČOVAT V D.P . TEĎ MÁM 12. D.DP CHCI SCHODIT JEŠTĚ 10KG JAKÝM PROGRAMEM BYCH MĚLA POKRAČOVAT O RYCHLEJŠÍ ÚBYTEK VÁHY MÁM OPAKOVAT 12D.DP NEBO JE MOŽNO 9.D.DP. NEBO 7D.DP. DĚKUJI.
 
5 years ago
Dr. Staněk
Eliško, prakticky každá vláknina může u některých osob způsobovat průjjmy či nadýmání. Je to jen otázka dávky. Je dobré ji nyní vysadit, protože se tím sníží využití živin. Může se nahradit jinou.U které vlákniny jste tento vedlejší účinek zaznamenala?
 
5 years ago
ELIŠKA P.
DOBRÝ DEN ZAČALA JSEM DRŽET 12 D.D.P. PO 6 DNECH JSEM DALA DOLŮ 3 KG PO 6 DNECH JSEM DOSTALA PRůJMY MYSLÍM SI ŽE JSOU ZPŮSOBENY VLÁKNINOU KTEROU JSEM DO 6 DNE DIETY NEPOUŽÍVALA MYSLÍTE ŽE BYCH MUSELA VLÁKNINU UŽÍVAT NEBO JI MOHU ÚPLNĚ VYNECHAT NEBO PŘÍČINA MŮŽE BÝT JINDE NADÁLE BYCH RÁDA POKRAČOVALA VE VAŠICH DI.PLÁNECH POTŘEBOVALA BYCH DÁT DOLŮ JEŠTĚ 10KG POTŘEBOVALA BYCH PORADIT JAKÝM PLÁNEM DOSÁHNOUT RYCHLEJŠÍHO ÚBYTKU ZDA OPAKOVAT 12DDP NEBO 7D.P NEBO 9 D.P DĚKUJI ZA RADY A ODPOVĚDI.
 
5 years ago
Dr. Staněk
Vlákninovou polévku v DP 12 kdyžtak nahraďte některým z výrobků Dietline Protein 20, Eliško. Apo-Ome a Kinito mohou být v kombinaci problematickými léky. Sám považují s nimi řešit "dráždivý tračník" za nesmyslné. Snad v některých, spíše vyjímečných případech, kdy se v podstatě o dráždivý tračník ve skutečnosti nejedná. Omeprazol může zhoršovat trávení škrobu a bílkovin a trávicí problémy prohlubovat. U refluxu může mít někdy používání omeprazolu smysl pokud vezmeme na vědomí to, co jsme uvedl v předešlé větě a jedná se o zavážnější funkční poruchu. Jinak tomu bude naopak. V každém případě udržování normální či menší nadváhy a sestavení správného jídelníčku je většinou dostatečné k tomu, aby tento nepříjemný zdravotní probém neobtěžoval. Sacharin v běžném množství užívat určitě můžete. Můžete i jiná náhradní sladidla. Velmi dobré kvality jsou výrobky Irbis. Nenechávají zpravidla žádnou pachuť, Příjemný sváteční den.
 
5 years ago
ELIŠKA P.
Dobrý večer, zatím nejsou zjištěny žádné druhy potravin které by mi dělaly zle.Ale stává se že něco sním a mám průjem a za 2dny sním to samé a je to naopak. Co se týče vaší vlak.polevky nejsou chutne ,a nezasyti.Jaka náhrada by byla místo ní.Uzivam Apo ome,kinito,dle potřeby kreon, a probiotika .Muzu jako sladidlo užít sacharin.Dekuji.
 
5 years ago
Dr. Staněk
Dobrý den Eliško. Naše výrobky jsou založeny na mléčné bílkovině. Pokud někdo hůře toleruje mléčné výrobky může mu to samozřejmě dělat problém. Neplatí to ale automaticky. S jakými potravinami máte obecně problémy? Která polévka vám nesedla? U gastroezofageálního refluxu je hlavním předpokladem úspěšné léčby udržování normální váhy. Léčiva toho moc nevyřeší, v případě větší nadváhy a mohou i stav komplikovat. Zejména pokud máte obtíže které se schovávají pod problematickou diagnózu dráždivého tračníku. Jaká léčiva prosím užíváte? Jinak naše dietní plány dokáží zlepšit obtíže související s gastroezofagelním refluxem, který je částečně či zcela způsoben nadváhou či obezitou. Pacienti často pak obtíže nemají, pokud dosáhnou normální váhy či menší nadváhy a volí správný jídelníček.
 
5 years ago
ELIŠKA P.
Dobrý den, Koupila jsem si 12. D.D.P. S kterým začnu od května.Nevim jak mi tento D.P. sedne. Co se týče vl.polevky kterou jsem již od Vás zkoušela mi nedělá dobře. Ještě bych měla dotaz ohledně D.P. Je možné je dodržovat když mám dráž.tracnik.a GERD. Děkuji.
 
5 years ago
Dr. Staněk
A jaký jídelníček dodržujete Eliško? Napište mi prosím bližší informace.
 
5 years ago
ELIŠKA P.
Dobrý den, nebyla mi vyměněna vlak.polevka.Cim ji nahradit děkuji.
 

Centrum pro poruchy metabolismu a výživy

Poskytuje komplexní péči pro pacienty, kteří potřebují nutriční podporu.

Kontakt  |  Napsali o nás

Jak zhubnout

Diet Guareta
© 2011 Dr. Staněk spol. s.r.o.| Vytvořila V3Net.cz - webové prezentace na míru Nahoru