V košíku nejsou žádné položky. Jak nakupovat?

dieta

5 years ago
Dr. Staněk
Přečkat velikonoce a ještě školení bez nárůstu váhy není vůbec snadné. Jestli nešla váha nahoru, je to vítězství ! Snažte se nyní být co nejdůslednější a váhový pokles se zase dostaví.
 
5 years ago
Dobrý den pane doktore,tak se ozývám jako hříšnice. Pochopitelně o velikonocích jsem sama sebe zklamala, byl chlebíček i něco dalšího ,,hrozně dobrého ".Tento týden jsem byla na školení, takže taky na nic. Váha zůstala stejná, co bych taky chtěla, že. Beru pozitivní alespoň to, že zůstala na stejno. Tak a od zítra zase dle Vaší poslední rady, udělám nyní objednávku a pokračuji dále.
 
5 years ago
Dr. Staněk
Dobrý den, každý z Plánů Guareta vás přivede k cílové váze. Je třeba jen zvolit takovou cestu, která pro vás bude ta nejlepší. Menší jedlíci snadno zvládají tuto kombinaci : jeden pokrm Guareta(polévka, puding, krém) - Jeden koktejl či omeleta DietLine Protein 20 - jedno hotové jídlo DietLine. mezi jídly 2x denně nechat rozplynout v ústech Guaretu EasySlim. DietLIne VitAmin 1x1. Zvažte prosím, zda se na tento postup citíte. 50g gramů cherry rajčátek můžete každý den přidat. Buďte ale i v tomto důsledná a každý den si je připravte. Přeji pevnou vůli. Vedete si velmi dobře. Držte se!
 
5 years ago
Zdravím Vás pane doktore opět po týdnu. Včera váha ukázala o 1 kg méně, tak se to snad už zase hnulo. Chci se optat , jak bude nejlépe pokračovat, zdali mám objednat Dp s jedním jídlem ještě po třetí, nebo se mám vrátit na začátek. Každopádně chci pokračovat, ještě alespoň 6-8 kg, což je vlastně ještě polovina z původního předsevzetí. Mám ještě jeden dotaz, pokud vás honí mlsná / tento týden se mi to stalo poprvé/ zahnala jsem jí třemi cherry rajčátky. Co Vy na to ? Předem děkuji za Váše rady a přeji krásný týden.
 
5 years ago
Dr. Staněk
Dobrý den. Já to vidím optimisticky. Bude-li Plán dodržen, váha jít dolů musí. Určitě nepolevujte, Musíte být odměněna váhovým úbytkem. Jiná možnost není. Držte se, vedla jste si výborně !!!
 
5 years ago
Dobrý den pane doktore, tak týden je za námi a já moc optimistická nejsem. Za tento týden žádný posun ani nahoru, ale ani dolů.No je vcelku dobré, že né nahoru, ale..... Jedu dál DP 9, koupila jsem dva komplety a po týdnu uvidím. Jinak se budu muset vrátit zase na počátek. Jak to vidíte Vy ?
 
5 years ago
Ano, dala jsem na Vaší radu a petku s vodou mám na stole a piji. Děkuji za radu.
 
5 years ago
Dr. Staněk
Tak to je výborné. Doufám, že se vám podařilo zvýšit příjem vody. Určitě pak půjde hubnutí lépe, protože se látková výměna urychlí. Uleví se také ještě více játrům i ledvinám, protože se nadbytečné látky, odstraní z těla rychleji. Příjemný týden.
 
5 years ago
Dobrý den pane doktore, hlásím se opět po týdnu, dokončila jsem DP10 v úterý a od středy jedu DP 9, včera váha ukázala 74,3 kg. To je od počátku 6,7 kg dole. Jsem moc ráda a pokračuji dále.
 
5 years ago
Dr. Staněk
Myslím si, že je nejlepší mít každý den plnou 1,5l PETku na stole. Je to snadný způsob jak si kontrolovat objem vypité vody a během práce ji zkrátka vypít, nikoliv pozalévat kytičky v květináčích. Přeji příjemný týden.
 
5 years ago
Dobrý večer pane doktore,mám objednáno 2 x D10, tak uvidím, jak to půjde. Důležité je, že nemám hlad, to víte, že mě taky už honila mlsná, ale odolala jsem, zahnala jsem to žvýkačkou. Jediný s čím bojuji, je s pitím. Ještě tak ráno, ale potom, když přijdu do firmy a všichni se sesypou s nějakými otázkami, tak začnu pracovat a na pití zapomínám. Jinak děkuji za odpověď a dám vědět , jak to půjde dále.
 
5 years ago
Dr. Staněk
Tak to mám velkou radost, paní Pecháčková !!! Jestli budete i nadále takto důsledná, váhový úbytek bude pokračovat. Můžete ale i navázat DP 7, kde jsou obsažena hotová jídla DietLine. Je to pohodlnější a bez rizika vědomé dietní chyby. Těším se na další zprávy a dotazy. Držte se a nepolevujte ! Někdo se nechá skvělým výsledkem ukolébat a věří, že tělo už nějak ošálí... (já občas také).
 
5 years ago
Dobrý večer pane doktore, dnes jsem se zvážila a výsledek je radostný, po DP12 a ještě nedokončené DP9 bez mála úbytek 5 kg. Jsem nadšená a děkuji hlavně Vám a Vašim produktům. Nyní budu pokračovat DP10,mám trochu strach, zdali to bude pokračovat, když je tam již normální jídlo. Budu zase dodržovat jídelníček a ono to snad půjde krásně dále. Pecháčková
 
5 years ago
Děkuji Vám.
 
5 years ago
Dr. Staněk
Dobrý den paní Pecháčková. DP 10 můžete klidně používat až do dosažení cílové váhy, bude-li vám vyhovovat a budete se dobře cítit. Kdykoliv se ozvěte..
 
5 years ago
Dobrý den pane doktore, stále pokračuji bez porušení DP9, zatím se pořád cítím OK. Nevážila jsem se,nechávám to až na neděli, ale věřím, že budu překvapena. Objednám si DP10, rozpis se mi líbí. Mohu tímto potom pokračovat i opakovaně, až budu spokojená ? Děkuji Vám za možnost to s Vámi takto konzultovat. Pecháčková
 
5 years ago
Dr. Staněk
Výborně. Věřím, že ještě DP9 zvládnete bez porušení. Dále bych již volil DP10, nebo se držel výživové hodnoty. tohoto Plánu a v jídelníčku ponechal jeden pokrm Guareta a jeden DietLine Protein 20. Třetím jídlem může být hotové jídlo DietLine. Čtvrté pak dopočítat podle www.potravina.cz. To by mělo být sestaveno z nízkotučných či polotučných mléčných výrobků, libového masa a zeleniny. Přeji pevnou vůli!
 
5 years ago
Dobrý den pane doktore, tak jsem dala na vaší radu a 9DP mám již doma a pokračuji.
 
5 years ago
Dr. Staněk
Dobrý den, plán je možné zopakovat, jestli se na to citíte a vyhovuje vám. Já bych navrhoval to ev. prodloužit o 9 dnů (DP 9) a polévky si zaměňte podle chuti (záměnu uveďte do poznámky). Přidejte DietLIne VitAmin. 1x1. Jestliže toužíte po větší změně, navažte DP 10. Bude-li něco nejasného ozvěte se prosím a nejpozději zítra se vám ozvu.. Gratuluji k prvnímu úspěchu !!!
 
5 years ago
Dobrý den pane doktore, mám první týden za sebou,úplně bez problémů a s nadšením. Dole jsou 3 kg. Nyní bych potřebovla poradit, až v pátek skončím 12 denní dietu, zdali mám pokračovat ještě jednou, nebo něco jiného. Jde mi hlavně o to, abych stihla objednat a mít od soboty doma a mohla pokračovat. Jinak jsem spokojená, chutě dobrý, jen ta rajčatová polévka mi moc nejede, ale za výsledek to stojí. Děkuji Vám za odpověď. BP
 

Centrum pro poruchy metabolismu a výživy

Poskytuje komplexní péči pro pacienty, kteří potřebují nutriční podporu.

Kontakt  |  Napsali o nás

Jak zhubnout

Diet Guareta
© 2011 Dr. Staněk spol. s.r.o.| Vytvořila V3Net.cz - webové prezentace na míru Nahoru