V košíku nejsou žádné položky. Jak nakupovat?

zpomalený metabolismus

5 years ago
Dr. Staněk
Není to žádná tragedie, Hano. Bohužel si budete moci dopřát menší porce než řada ostatních žen ve vašem věku. Je to ale o jedné menší či větší svačině. Nic si z toho nedělejte. Věřím, že za půl roku se hodnota trochu vylepší. Doporučuji navštěvovat naši ordinaci, aby jídeníček co nejlépe odpovídal vašim potřebám a zdravotnímu stavu. Na tel. 2 24 23 81 02 vám sestřička sdělí vše potřebné.
 
5 years ago
Hana H.
REE je 1146 Kcal/den.
 
5 years ago
Dr. Staněk
Dobrý den, Hano. To je samozřejmě ideální řešení. Zvýšená tělesná zátěž při redukční dietě musí být adekvátně kompenzována malým množstvím výživných látek. U někoho je třeba na to klást důraz větší, u někoho menší. Paušální doporučení udělají často více škody než užitku. Můžete mi prosím ještě napsat naměřenou hodnotu klidového energetického výdeje? Jinak nemějte obavy, jde s tím něco dělat.
 
5 years ago
Hana H.
Dobrý den pane Staněk, byla mi naměřena hodnota 77 %. Poruchami příjmu potravy jsem nikdy netrpěla. Musela jsem se v jídle hlídat, protože jsem měla sklony k přibírání (ale nebylo to nic tragického). Při výšce 168 cm jsem měla váhu od mládí cca 58-63 kg. Ve 43 letech jsem musela podstoupit operaci a jsem po umělém přechodu. Beru jen Estrahexal. Nyní je mi 50 let a mám 80kg. Změna s váhou nastala asi tak půl roku po operaci, kdy jsem skoro najednou přibrala na 70 kg. Snažila jsem se s tím něco dělat, chodila jsem do STOBu, včetně cvičení, ale výsledek skoro žádný. V současné době nesportuji. Kromě potíží spojených s přechodem( padání vlasů, bolest hlavy,nesoustředěnost, únava....) žádné další závažné potíže nemám. Přemýšlela jsem i o tom, že se zkusím přihlásit do poradny k paní dr.Staňkové. Děkuji předem za odpověď.
 
5 years ago
Dr. Staněk
Dobrý den, Hano. Jaká hodnota vám byla naměřena? Držela jste často v minulosti redukční deity? Trpěla jste poruchou příjmu potravy? Uživáte nějaké léky? Máte nějaké vážnější zdravotní obtíže? Sportujete? Napište mi prosím o vás základní informace Jinak se neobávejte. Váha půjde dolů. "Jen" musí být jídelníček správně sestaven a dodržen.
 
5 years ago
Hana H.
Dobrý den pane Staněk, byla jsem na měření metabolismu v poliklinice Na Národní. Mám zpomalený metabolismus. Patrně z tohoto důvodu se mi nedaří hubnout. Můžete mi prosím poradit jaký dietní plán bych měla zvolit? Je nějaká možnost jak metabolismus zrychlit ? Děkuji. H.H.
 

Centrum pro poruchy metabolismu a výživy

Poskytuje komplexní péči pro pacienty, kteří potřebují nutriční podporu.

Kontakt  |  Napsali o nás

Jak zhubnout

Diet Guareta
© 2011 Dr. Staněk spol. s.r.o.| Vytvořila V3Net.cz - webové prezentace na míru Nahoru