V košíku nejsou žádné položky. Jak nakupovat?

15 denní dieta

5 years ago
Dr. Staněk
Dobrý den, Petro. Mám velkou radost! Je to odměna za vaši důslednost a přemýšlivost. Gratuluji!!!
 
5 years ago
Petra V.
Dobré ránko, pane doktore ! :-) Musím říct, že jsem z diety od Vás obrovsky nadšená :-) :-) :-) Cítím se naprosto skvěle :-).Mám za sebou 15denní plán a 2x 10denní plán(ten druhý končím tuto neděli). Už teď mám dole 9,5 kg a jde to úplně hladce. Objednala jsem si do třetice 10denní plán, tak uvidíme jak to půjde dál :-) Užívám i DietLIne VitAmin a Paralékárna Kalium Plus - jak jste mi poradil. JSEM ŠŤASTNÁ, ŽE JSEM VÁS OBJEVILA, DĚKUJI :-) Hezký den,Petra.
 
5 years ago
Dr. Staněk
Dobrý den, Petro. Určitě se dá DP10 pokračovat, jestli vám vyhovuje. Třeba až do dosažení cílové váhy. Doporučuji pak přidat DietLIne VitAmin a Paralékárna Kalium Plus. Běžný pokrm můžete nahrazovat i hotovými jídly DietLine kromě Kuřete s hráškem a zeleninou podle chuti. Kdykoliv se ozvěte. Přeji pevnou vůli!
 
5 years ago
Petra V.
Dobré ráno, pane doktore.Mnohokrát děkuji za rozsáhlou odpověď. :-) Ještě bych se ráda zeptala, zda si myslíte, že by bylo špatně, zopakovat si třeba ještě jednou 10 denní plán? Ve čtvrtek končím s 10 denním plánem, tak jsem myslela, že bych v pátek začala tento plán ještě jednou. Maximálně mi při mém pracovním nasazení vyhovuje to, že se nemusím zabývat s nijak složitou přípravou jídla a navíc mi Vaše jídla chutnají a zasytí mě. Je to takto možné? Nebo se dá navázat ještě jiným plánem? Děkuji a přeji krásný den, s pozdravem, Petra.
 
5 years ago
Dr. Staněk
Dobrý den, Petro. Mám radost, že se vám redukce váhy daří! Věřím, že to dotáhnete do vítězného konce a že si dokážete váhu kontrolovat. Doporočuji ponechat jeden pokrm Guareta (polévky, tyčinky, krémy, pudinky) a jeden DietLIne Protein 20. Jestli šla váha tento týden také dolů, můžete obden zaměnit Dietline Protein 20 s mlékem za hotové jídlo DietLIne, kromě kuřete s hráškem a zeleninou. Další dva pokrmy sestavte z nízkotučných či polotučných mléčných výrobků, libového masa a zeleniny. Inspirací mohou být běžná jídla v DP 10 a 14.Výživovou hodnotu si snažte nyní kontrolovat dle www.potravina.cz. Je to způsob, jak se do budoucna naučit výživovou hodnotu jídla odhadovat. Výživovou hodnoty bych takto držel až do dosažení cílové váhy minus 2kg (váha přirozeně kolisá a u vás to bude pravděpodobně max. v tomto rozmezí, když si ji budete úspěšně udržovat). Přibližné výživové hodnoty k nastavení : T: 15-20g, S: 60-80g, V:15g, B:80-90g. Příjemný nový týden. Držte se! Nepolevujte!!!
 
5 years ago
Petra V.
Dobrý večer,pane doktore.Tak to je pohádka,že mohu kávu a dokonce i s mlékem! :-) Děkuji za odpověď.:-)Ráda bych se zeptala,jak nejlépe pokračovat-mám za sebou 15denní plán,teď jím podle 10denního plánu....a jak tedy nejlépe dál,prosím?Musím říct,že se cítím hrozně fajn,jídla jsou chutná a rychle připravená a když mám i vařená jídla od Vás,tak je to úplná pohodička s chutí a bez hladu. :-) Dole mám 6,5kg :-) Tak ještě alespoň 8,5kg a budu šťastná! Děkuji moc a přeji krásný víkend.Petra
 
5 years ago
Dr. Staněk
Ano. Tím dodržíte výživovou hodnotu celodenního jídelníčku!!! Určitě to udělejte, když máte na kávu takto chuť. Je to správný přístup.
 
5 years ago
Dr. Staněk
Vůbec nejsou hloupé, Petro. Myslím si, že jste člověk, který má rád ve věcech pořádek a to je dobře. Slimlineu můžete zaměňovat se SuperSlimem dávku za dávku. V rozdílném váhovém množství mají přibližně stejné účinky. Jedna kávová lžička tedy odpovídá dvěma tobolkám SuperSlimu. Doporučuji užívat 3-5 dávek za den. Guareta EasySlim pak má trochu jiné vlastnosti. Tu je možné používat navíc mezi jídly v dávkování 1-2 tablety za den.
 
5 years ago
Petra V.
Ještě bych měla malou otázku, prosím - když bych si dělala koktejl s vodou, mohla bych těch 200ml mléka vypít v kávě? Celé dva týdny jsem si raději kávu s mlékem nedala a mám na ní obrovskou chuť. :-) Děkuji za odpověď a zdravím, Petra
 
5 years ago
Petra V.
Dobré ráno, pane doktore. To já mám velkou radost, jak to pěkně jde :-) Mám dole 4,8kg :-) Až neuvěřitelné a bez hladu. :-) Takže z toho vlákninového setu, vždy slupnout 2-3x denně vlákninu v tabletách + i tu v prášku rozpuštěnou ve vodě? Nebo vždy jen jedno z toho? Omlouvám se, jestli jsou mé otázky hloupé :-) :-) :-) Přeji pěkný den a děkuji, Petra
 
5 years ago
Dr. Staněk
Dobrý den, Petro. Mám radost, že o všem přemýšlíte !!! Vlákninové přípravky bych užíval mezi jídly 2-3 denně. Jednu dávku navíc bych použil během konzumace běžného jídla. Kdykoliv se ozvěte.
 
5 years ago
Petra V.
Dobrý den, pane doktore. Zítra začínám po 15 denním plánu, 10 denní plán. Chtěla jsem zeptat, jak nejlépe užívat při 10 denním plánu, vlákninový set, který jsem si k tomu zakoupila. Mnohokrát děkuji za odpověď a s pozdravem, Petra.
 
5 years ago
Dr. Staněk
Navrhl jsem to jako alternativu, Petro. Ano je to možné. Naše výrobky nabízejí velké množství kombinací. DP jsou zjednodušením nutným pro běžnou komunikaci mimo osobní návštěvy u nás. Někdo má přes pracovní týden problém si potraviny nakoupit a jídlo si připravit a nakonec třeba běžné jídlo raději vynechá. To není správná cesta. Je třeba pozvolna hledat způsob, jak svůj předchozí jídelníček vhodně upravit, aby nám jídlo chutnalo a zároveň mělo vhodnější výživové složení, které by nevedlo k nadváze. Kdykoliv se ozvěte.
 
5 years ago
Petra V.
Dobrý den pane doktore. Opět děkuji za odpověď. To znamená, že mohu denně nahradit 1 jídlo(běžnou stravu) z jídelníčku, jakýmkoliv již hotovým jídlem od Vás? Děkuji a pěkný den, Petra.
 
5 years ago
Dr. Staněk
Ano, Petro. Doporučuji navázat DP 10. Běžné pokrmy, nebudete-li mít čas je připravit, je možné nahradit hotovými jídly DietLine kromě kuřete s hráškem a zeleninou.
 
5 years ago
Petra V.
Přiložen dotazník #257
 
5 years ago
Petra V.
Dobrý den, děkuji za odpověď :-). Je mi 42 let, měřím 160cm a počáteční váha byla 75 kg... Jsem zdravá a s ničím se neléčím :-) Neberu ani žádné léky. Ráda bych docílila váhu 60kg. Běžné stravování bylo tak trochu hektické, protože jsem kadeřnice a jedla jsem prostě když byl čas a to honem, honem.Mám si tedy rovnou zakoupit 10 denní plán? Děkuji, Petra
 
5 years ago
Dr. Staněk
Dobrý den, Petro, obvykle se se navazuje Dietním plánem na 10 dní, který již obsahuje jeden běžný pokrm. Nevím ale o vás nic bližšího. Můžete mi prosím o sobě napsat více ( věk, počáteční váha, cílová váha, stravování před zahájením plánu, zdravotní stav... ?
 
5 years ago
Petra V.
Dobrý den pane doktore. Dnes začínám druhý týden 15 denního plánu PŘÍSNÉHO - ráda bych se zeptala, jestli máte někde rozpis, jak pokračovat s jídlem po ukončení tohoto jídelního plánu. Moc děkuji za odpověď a přeji krásný den :-). Děkuji a s pozdravem, Petra.
 
5 years ago
Dr. Staněk
Dneska i zítra doporučuji vysadit Guaretu SlimLIneu. Citron prosím při DP 15 nepoužívejte. Uprostřed doby mezi jednotlivými pokrmy použijte Smectu nebo adsorpční uhlí. Smectu doporučuji v dávce 3 sáčky za den. Adsorpční uhlí 15 tablet za den. Káva dráždí střevní sliznici. Doporčuji se ji také alespoň dnes vyhnout. Pijte převařenou vodu či velmi slabý pravý čaj.Konzumujete běžně mléčné výrobky? Způsobují vám nějaké potraviny podobné obtíže?
 
5 years ago
Milan
Jen tedy dotaz, můžu tedy pokračovat dál, nebo co bych měl udělat pro zlepšení trávení. Děkuji
 
5 years ago
Milan
Nevím, zda snáším dobře mléčnou bílkovinu, přidávám před každým jídlem slim linea prášek, piji jen vodu s citronem, ráno kávu, vypiju tak 2 litry i víc, virové onemocnění nevím, uvidím, jak mi bude zítra
 
5 years ago
Dr. Staněk
Není, Milane. Snášíte dobře mléčnou bílkovinu? Přidáváte nějaký vláknový přípravek? Co pijete? Průjem ale může být i virového původu.
 
5 years ago
Milan
Dobrý den končím druhý den 15 denní diety, ale docela mě bolí břicho, vře to ve mě a mám průjem, je to na začátku normální, děkuji za odpověď
 

Centrum pro poruchy metabolismu a výživy

Poskytuje komplexní péči pro pacienty, kteří potřebují nutriční podporu.

Kontakt  |  Napsali o nás

Jak zhubnout

Diet Guareta
© 2011 Dr. Staněk spol. s.r.o.| Vytvořila V3Net.cz - webové prezentace na míru Nahoru