V košíku nejsou žádné položky. Jak nakupovat?

Rozdíl

5 years ago
Dr. Staněk
Pošta nám funguje bez problému. Zítra to bude určitě vyexpedované ( pracujeme rychle) a v úterý byste to měla mít. Příjemný týden.
 
5 years ago
japo
Děkuji za odpověď! Super, to je príma, to mě chutná a i zasytí. Jinak jsem teď učinila objednávku a zvolila jsem dopravu Balík na poštu, tak uvidíme, jak rychlé bude toto doručení. Každopádně to mám raději také s předstihem.
 
5 years ago
Dr. Staněk
Ne, Jano. I k tomuto je právě ParaPasta určená.
 
5 years ago
japo
Moc děkuji za rychlou odpověď! Ještě by mne zajímalo, jestli neudělám nějakou dietní chybu v DP, když si do vlákninové hovězí nebo kuřecí polévky dám 2 lžíce uvařené PARAPASTA SLIM RICE. Přeci jen když si polévku udělám do hrnečku, je to pro mne jen okořeněná voda, kterou vypiju a za hodinu mám hlad. Když byly v eshopu proteinové chipsy, dávala jsem si ty. To jsem vyčetla zde v poradně, ale ty v současné době v nabídce nemáte, tak bych ráda další improvizaci, ale aby to nebyla dietní chyba. Děkuji za odpověď a zdraví Jana
 
5 years ago
Dr. Staněk
Dobrý den, Jano. Díky, že jste se ozvala. PPL asi vyřešil kolega. Je to nejméně spolehlivá firma, ale k jistému zlepšení v jejich práci došlo. Zásilek obecně přibývá a asi je čím dál těžší se s tím nějak popasovat. Důležitá je i kvalita a ochota samotných řidičů. Ti co jezdí k nám jsou ochotní a pracovití a jsme s nimi docela spokojeni. Probojovat se ale do centra Prahy k vyzvednutí zásilek není snadné. Co se týká výrobků pokrmů Guareta a DietLine, je v tom rozdíl zásadní. Výrobky Guareta jsou výživově kompletní a dodávají tělu všechny živiny. Výrobky DietLine (v práškové formě), dodávají jen jednu složku, pokud to zjednoduším ( mléko je úžasně výživná potravina). V současné době buď zvyšují příjem bílkovin či vlákniny v celodenním jídelníčku tak, jak aktuálně potřebujeme. Co se týká pokrmů DietLine, ty by měly být určitým vzorem, jak by měla vypadat velikost porcí v budoucnosti, aby člověk nepřibíral a mohou být i inspirací, jak si netučné maso připravovat. Přál bych si, aby lidem hotová jídla chutnala a mohli jsme rozšiřovat sortiment. Představují další způsob jak si váhu udržovat, protože jejich energetická hodnota je dostatečně snížena a poměr hlavnich živin je velmi výhodný. Těším se Jano, že se zase ozvete, jak se vám daří.
 
5 years ago
japo
Dobrý den, pane doktore, ráda bych se zeptala, jaký je rozdíl mezi potravinami Guareta a Dietline? Děkuji za odpověď. Zase se vracím po delší době do poradny se svým dotazem i když poradnu zde čtu. Od počátku letošního roku hubnu s vašimi DP, nejdříve to byl DP na 12 dní, shodila jsem 4kg a teď mám DP na 9 dní a váha stagnuje, celkem mám od začátku roku dole 4,5kg. Nevadí i tak pokračuji dál. Vyzkoušela jsem vaše hotová jídla a jsou super, hlavně to s houbami, ale i ty masové kuličky jsou výborné. Psala jsem vám před týdnem email, že jsem měla velký problém s PPL a doručením balíčku od vás, nevím, zda je to vaše zásluha, ale nakonec mě přesně po týdnu balíček doručili a to v neděli minulý týden. Jinak přeji pěkný nejen tento den! Zdraví Jana
 

Centrum pro poruchy metabolismu a výživy

Poskytuje komplexní péči pro pacienty, kteří potřebují nutriční podporu.

Kontakt  |  Napsali o nás

Jak zhubnout

Diet Guareta
© 2011 Dr. Staněk spol. s.r.o.| Vytvořila V3Net.cz - webové prezentace na míru Nahoru