V košíku nejsou žádné položky. Jak nakupovat?

Týden lyžování

5 years ago
Sandra H.
Děkuji za odpověď. Udělám to tak. Přeji pěkný den.
 
5 years ago
Dr. Staněk
Myslím si, Sandro, že by to bylo nejelegantnější řešení a že byste se tak nedopustila nevědomé dietní chyby. Pobyt na horách byste určitě lépe zvládla.
 
5 years ago
Sandra H.
Dobrý den, děkuji. JAK tedy vyřešit to večerní vaření? Mám si tedy objednat jakákoliv hotová jídla a zařadit je místo jídla, které si mám připravit dle plánu na večer?
 
5 years ago
Dr. Staněk
Dobrý den, Sandro, Polévka Minestrone může mít různou výživovou hodnotu. Když ji nezahustíte, asi by se nějak dala použít. Je to ale dost velká improvizace. Musel bych znát přesně ingredience, které budou použity a jejich množství. Hotová jídla DietLine můžete ohřát i tak, jak je uvedeno na obale. Uvaříte vodu a neotevřené jídlo do ní na 7-8 minut vložíte. Přikryjte pokličkou. Jídlo by mělo by být po otevření dostatečně prohřáté. Přeji příjemný pobyt na horách!
 
5 years ago
Sandra H.
Dobrý den, děkuji za povzbuzení, tak jsem do toho tedy šla :). Pomalu končím 7 denní plán a čeká mne ten na 14 dní. Mimo budu v rámci dnů 3/4/5/6/7. Snídaně jsou ok, svačinu první i druhou na svahu taky zvládnu. K teplému jídlu se dostanu až cca kolem 16.30 - to bych si dala vaši polévku. A na večeři je tedy otázka, jak to jednoduše vyřešit. Nevím přesně, jestli na apartmánu bude trouba, nebo jen mikrovlnka, nějaký základní vařič by měl být. Ale nedovedu si představit nějaké večerní vaření :(. Přemýšlela jsem nad tím, jestli by se do plánu nevešla polévka minestrone - zeleninová, nezahuštěná (samozřejmě bez pečiva) - která by vyřešila situaci na svahu a na večer bych si pak dala polévku vaši (a tím vynechala večerní vaření). Ostatní jídla bych jela podle plánu na další den, popřípadě můžeme dny přeházet (jestli je to povoleno). Předem děkuji za radu a přeji pěkný den.
 
5 years ago
Dr. Staněk
Když zvládnete být disciplinovaná 18 dní, zvládnete i Itálii. To jsem si jistý Sandro. Změny na vašem těle budou stát za to. Je třeba jen mít dostatek motivace a jídlo pustit z hlavy. Naše výrobky většinou lidem chutnají a běžné jídlo by vám nemělo tolik chybět. I díky hotovým jídlům DietLine.,.
 
5 years ago
Sandra H.
Dobrý den, nakonec by se jednalo o 19-23. den. Extra sportovec nejsem, ale lyžování miluju. Teď chodím 1x týdně na zumbu a 1x týdně plavat (40 min čistého času). Mám trochu obavu, že v Itálii neodolám a zobnu pizu nebo lasagne :).... Tak nevím, pustit se do toho raději a později a naplno?
 
5 years ago
Dr. Staněk
Dobrý den, Sandro. Jestli se jedná 26-30 den dietních plánů, měla byste to zvládnout, jste-li zvyklá sportovat. Tělo bude dostatečně adaptováno. Podívejte se ale prosím na složení. Je tam od 16 dne také připravovaná strava viz. Dietní plán na 14 dní. Nejjednoduším řešením je nahrazení připravované stravy hotovými jídly DietLine, které ohřejete v mikrovlnce. Bude-li něco nejasného, ozvěte se prosím.
 
5 years ago
Sandra H.
Dobrý den, objednala jsem si měsíční plán. Ještě než začnu, tak se chci poradit. Má smysl začínat teď, když do posledního týdne mi spadnou 4 dny lyžování v Alpách? Lyžujeme poměrně hodně, každý den to jsou tak 4-5 hodin aktivně. Mám obavu, abych na to měla sílu. Nebo raději počkat a začít s dietním plánem až po lyžích? Děkuji.
 

Centrum pro poruchy metabolismu a výživy

Poskytuje komplexní péči pro pacienty, kteří potřebují nutriční podporu.

Kontakt  |  Napsali o nás

Jak zhubnout

Diet Guareta
© 2011 Dr. Staněk spol. s.r.o.| Vytvořila V3Net.cz - webové prezentace na míru Nahoru