V košíku nejsou žádné položky. Jak nakupovat?

jak začít?

5 years ago
Děkuji moc, pane doktore! Budu tedy Plán vyhlížet a hotová jídla dokoupím. Přeji krásný den! Michaela
 
5 years ago
Dr. Staněk
Dobrý den. Mě se ho nepodařilo najít také. Během dneška se na webu objeví. Hovězí maso není momentálně k dispozici a nahraďte ho případně masem krůtím. To znamená, že byste měla v týdnu tyto hotové pokrmy k běžným přípravkům redukční diety : Krutí maso s jarní zeleninou 3x, Kuře s hráškem a zeleninou 2x a Bezmasou pochoutku také 2x. Bezmasá pochoutka je rovněž chutná a nemusíte mít z ní obavy. Sám ji jím nejčastěji. Na webu je také rozpis jednotlivých dní uveden a Pokyny k Plánu v papírové podobě obdržíte se zásilkou, jestliže se pro Plán rozhodnete.
 
5 years ago
Dobrý den, pane doktore, Moc děkuji za odpověď. Jen teď nevím, který z plánů jste k na mysli. Našla jsem 10ti denní GUARETU.. To je ono? 7mi denní se mi najít nepodařilo. Do Vašeho centra bych docházela moc ráda.. Ale mám to k Vám téměř 300 km,tak budu muset konzultovat zde. Děkuji za info a při hezky den!
 
5 years ago
Dr. Staněk
Dobrý den. Volil bych dietní plán na 7 dní. Ten se snadno dodržuje a " na zkoušku" je ideální. Nemůžete tak udělat nevědomou dietní chybu a váha jít dolů musí. Jinak bych doporučoval navštěvovat naše Centrum pro poruchy metabolismu a výživy viz. lišta výše/ ordinace, abyste byla i pod lékařských dohledem. Po ztrátě 5-10 kilogramů se TK pravděpodobně srovná a bude třeba upravit medikaci, nebo léky ke snížení tlaku úplně vysadit. Kdykoliv se ozvěte bude-li něco nejasného.
 
5 years ago
Dobrý den, je mi 45 roků, vážím 105 kg a ráda bych začala s redukcí váhy. Bohužel v současnosti nejsem nějak schopná nahodit správné stravovací návyky, díky kterým jsem před dvěma roky shodila 15kg. Zajídám stres jídlem, V současnosti beru léky na tlak Prenewel, čtvrt betablokátoru Nebilet, detralex a warfarin beru dlouhodobě kvůli po hluboké žilní tromboze zjištěné genetické poruše srážlivosti krve. Také užívám asi 7 kapek denně Cipralexu.Moc prosím o radu, jestli mohu s Vašimi dietními plány začít a čím případně začít. Vyhovovalo by mi začít něčím kratším, abych si mohla na způsob tohoto stravování zvyknout a potom pokračovat klidně už v delších plánech. Děkuji moc za odpověď a radu.
 

Centrum pro poruchy metabolismu a výživy

Poskytuje komplexní péči pro pacienty, kteří potřebují nutriční podporu.

Kontakt  |  Napsali o nás

Jak zhubnout

Diet Guareta
© 2011 Dr. Staněk spol. s.r.o.| Vytvořila V3Net.cz - webové prezentace na míru Nahoru