V košíku nejsou žádné položky. Jak nakupovat?

12 kg

5 years ago
Dr. Staněk
Užívání těchto tabletek je v naprostém pořádku.
 
5 years ago
Děkuji za bleskovou reakci pane doktore. Také děkuji za uklidnění. Dávám si tedy předsevzetí do pondělka na váhu nestoupat! Složení sladidla: regulátor kyselosti hydrogenuhličitan sodný, regulátor kyselosti monocitrát sodný, sladidlo Steviol glykosidy (Rebaudiosid RA97 [20g/100g]), L-leucin, plnidlo: karboxymethylcelulóza, používám max. 4 tabletky denně.
 
5 years ago
Dr. Staněk
Váha přirozeně kolísá o 1-2 kg u menší nadváhy. Proto nedoporučujeme každodenní vážení. I zvýšený příjem soli způsobuje zadržování vody. K zadržování vody pozvolna dochází i v druhé polovině menstruačního cyklu atd atd....Jděte za svým cílem důsledně a na váhu zbytečně nestoupejte. Tablety stevie jsou za běžných okolností v naprostém pořádku. Kolik za den jich používáte? Co ještě obsahují kromě extraktu stevie?
 
5 years ago
Dobrý den pane doktore, děkuji za rychlou odpověď. Stévie v tabletách je tedy v pořádku? A prosím jak je možné, že jsem za první den přibrala +0,4 kg? Vím, že radíte nevážit se každý den, ale tento výsledek mne zrovna nepovzbudil.
 
5 years ago
Dr. Staněk
Ano, Eleno. Můžete. Výrobky si ochuťte podle svého. Co se týká soli, je lepší ji vynechat. Není to ale zásadní podmínka. Je dobré i do budoucna solit co nejméně. Soli přijímáme v potravinách příliš a ovlivňuje negativně náš zdravotní stav.
 
5 years ago
Dobrý den pane doktore, děkuji za odpověď. Ještě bych se chtěla zeptat jestli je možné sladit stevii v tabletách z DM a popř. i skořici. Dále by mne zajímalo jestli mohu používat sůl a další koření? Děkuji, Elena.
 
5 years ago
Dr. Staněk
Dobrý den, Eleno. Můžete takto začít. Jestli se v poslední době nestravujete dostatečně pestře, přidejte DietLine VitAmin. Užívejte Guaretu SlimLInea, či Guaretu Supeslim. Mezi jídly Guaretu EasySlim, dvě tablety za den nechte rozpustit v ústech. Další postup rozhodněte po týdnu. Budu rád, když se nejpozději po prvním týdenním vážení ozvete. Bude-li vám něco nejasného, ozvěte se také. Kokosovou tyčinky je možné nahradit Guaretou. ParaPastu je možné použít. Přeji pevnou vůli.
 
5 years ago
Dobrý den pane doktore, do Vánoc (ideálně) bych ráda shodila 12 kg. Myslíte, že je to možné? Nyní 77 kg, 178 cm, 30 let, bez zdravotních potíží. Ráda bych začala 15denním přísným plánem. Jak na něj pak navázat? Je možné držet i dva za sebou? A je možné při patnáctidenním přísném plánu jíst parapastu nebo slim rice? Mám strach, že budu mít hlad. Dále by mne zajímalo, jestli lze nahradit kokosové dietline tyčinky guareta tyčinkami? Dále by mne zajímalo, jaké doplňky stravy byste doporučil? Omlouvám se za větší počet dotazů. Elena
 

Centrum pro poruchy metabolismu a výživy

Poskytuje komplexní péči pro pacienty, kteří potřebují nutriční podporu.

Kontakt  |  Napsali o nás

Jak zhubnout

Diet Guareta
© 2011 Dr. Staněk spol. s.r.o.| Vytvořila V3Net.cz - webové prezentace na míru Nahoru