V košíku nejsou žádné položky. Jak nakupovat?

dietní plán

před 5 měsíci
Dr. Staněk
Dobrý den, Ivano. To je opravdu výtečný výsledek. Gratuluji! Jestliže se dobře citíte, je možné pokračovat. Máme zkušenosti s dlohodobými režimy. Považuji ale za vhodné zdravotní stav kontrolovat. Jinak doporučuji přidat Additiva nebo DietLine VitAmin a Paralékárna Rybí olej, Jídelníček si můžete vylepšit hotovými jídly DietLine a nahradit jimi jeden pokrm Guareta za den. Tělo to určitě potěší a budete se citit ještě lépe. Přeji hodně zdraví. PS: podívejte se prosím na DP na 14 dní. Jsou tam uvedeny recepty na část jídel, aby bylo složení jednoznačné. Třeba o víkendu byste je mohla vyzkoušet a do jídelníčku zařadit, podobně jako hotová jídla. Těším se, že se zase ozvete.
 
před 5 měsíci
Reocar s.r.o.
Dobrý den pane doktore, do nového roku Vám přeji jen to nejlepší a hlavně pro nás to zdraví je nejdůležitější.I přes to,že byly vánoce , tak jsem pokořila 20 kg,ale pytlíčky stále fungují.Přiznám se, že jsem trochu hřešila a výsledky by byly asi lepší,ale jsem ráda, že jsem přes vánoce nepřibrala. Moje otázka-není tak dlouhodobé užívání pytlíčků již škodlivé?Nebo mohu dále pokračovat. Stále mi to totiž vyhovuje kvůli práci. A jaký popř. zase nasadit vitamín. Děkuji. Bubnová
 
před 7 měsíci
Dr. Staněk
Dobrý den, Ivano. Gratuluji! Výborně. Přidejte DietLine VitAmin a Paralékárna Flavonoidy (2x2 tablety za den). Očekával bych, že během užívání Flavonoidů problém vymizí a to asi do 10 dnů. Jinak doporučuji provést biochemické vyšetření a podle výsledků třeba ještě volil nějaký doplněk. Naslepo bych ještě přidal Paralékárna Kalium Plus, ale nechci vás příliš zatěžovat tobolkami a tabletami. Odběr jinak můžeme udělat i u nás, pojedete-li do Prahy. Přeji příjemné dny a kdykoliv se ozvěte.
 
před 7 měsíci
Reocar s.r.o.
Dobrý den p.doktore,Tak začínám být spokojená za týden opět 1kg dole.Chtěla jsem se zeptat,mám trochu divný pocit v nohách,neberu vůbec žádné vitamíny. Není to brnění, ani těžké nohy,jak kdyby mi tam něco trochu projíždělo, ale nebolí to.Jen pocit. Nemůžete mi napsat prosím nějaké vitamíny,které si mám koupit.Jinak jedu pořád pytlíčky.Děkuji Ivana
 
před 7 měsíci
Dr. Staněk
To je ale výtečný a nadstandartní výsledek, Ivano. U dlouhodobých dietních režimů jsme nadšení ze ztráty 500 g za týden ! Většinou je to méně a váha spíše kolísá v určitém rozmezí. Je třeba si uvědomit, že nyní opravdu již ztrácíte zejména tukové zásoby. Můžete být se sebou velmi spokojená. Gratuluji! Nevylučuji ale váhový skok směrem dolů, budete-li stále takto důsledná. Za ten pak může změna osmotických poměrů, které souvisejí se sníženými nároky organismu na některé výživné látky, které zároveň přímo či nepřímo ovlivňují na osmotickém principu přenos látek přes buněčné mebrány. Tím dojde k uvolnění vody, kterou tělo již nemusí tímto mechanismem zadržovat.
 
před 7 měsíci
Reocar s.r.o.
Dobrý den pane doktore. Tak se hlásím po týdnu a asi žádný zázrak,jenom0,7kg trvale dole.Vydržím pochopitelně dál na pytlíčkách,ale chci se zeptat. Připadá mi, že cm jdou dolů / dle oblečení /,ale váha moc ne. Samozřejmě, že vydržím,ale potřebovala bych něčím ještě podpořit. Přiznám se, že necvičím a dělat to nebudu,to už se za ta léta znám.Stimulsin beru 2x týdně místo ranní tyčky. Tak jdu bojovat dál.Děkui. Ivana
 
před 7 měsíci
Dr. Staněk
Dobrý den, Ivano. Tak mám radost, že už je vše v pořádku a gratuluji k váhovému úbytku!
 
před 7 měsíci
Reocar s.r.o.
Dobrý den p. doktore,tak se opět hlásím. Žaludeční bolesti jsou pryč a pokračuji dál . Úbytek váhy za 1 týden 1,20kg.Tak musím bojovat dál. Vynechala jsem to psyllium.Tak si objednávám další pytlíčky. Hezký den. Ivana
 
před 8 měsíci
Dr. Staněk
Milá Ivano. Libí se mi vaše silné odhodlání. Jen prosím tělu "naslouchejte"a aktualizujte lékařské vyšetření, jak jsem uvedl. Jinak si myslím, že Ranisan pomůže. Pokud ne, zkusíme něco vymyslet. Dlouhodobé používání psyllia může nepatrně dráždit žaludeční sliznici, díky jemné tukové vrstvě na povrchu. To je také mechanismus proč trochu podporuje peristaltiku. Při dlouhodobé nízkoenergetické dietě, při které je strava skromná a dobře využitelná se pak může mírně negativní vliv na sliznici žaludku postupně prohloubit a vyvolat obtíže, které jste uvedla.
 
před 8 měsíci
Reocar s.r.o.
Děkuji pane doktore, v žádném případě ještě na stravu nepřejdu,zatím mi to vyhovuje. Objednám si to, co jste mi poradil a pojedu dál.Já už mám sice tu vaší normální stravu v malíčku,už jsem jí držela několikrát,ale chci to dokázat s Vaší stravou.Pro mne mnohem jednodušší v pracovním procesu a hlavně už to jde hezky dolů.Celkem 13 kg to je paráda a hlavně úbytek cm.Jen mne teď trošku zarazily ty bolesti, ale to musím překonat.Děkuji mnohokrát.Ivana
 
před 8 měsíci
Dr. Staněk
Dobrý den, Ivano. Myslím, že je asi správná doba pomalu zařazovat běžné pokrmy. Je to období ale těžší, než být na úplné náhradě stravy, jestliže máme ještě více kilogramů před sebou. Týden bych to nyní ještě vydržel, aby váhový pokles pokračoval. Do jídelníčku bych přidal tyčinku Stimulsin Multi, přestože obsahuje 15g sacharidů vedle 100% "denních dávek" všech vitaminů ( to jen v případě, že neužíváte DietLine VitAmin či Aditiva). Zkuste užívat na noc Ranisan 75mg - 2 tablety, zda bolesti zmizí. Nemůže vám ubližit a je volně prodejný. Před přechodem na běžný jídelníček by bylo dobré provézt biochemické vyšetření krve a moči a pokud by se objevil náhodou nějaký deficit výživných látek, bylo by dobré na něj reagovat úpravou jídelníčku. Přeji pevnou vůli a doufám, že obtíže ustoupí. Mohou souviset s podzimním počasí, kdy se ve větší míře objevují, pokud sliznice žaludku a dvanáctníku není úplně v pořádku. Totéž se děje i v jarním období.
 
před 8 měsíci
Reocar s.r.o.
Dobrý den pane dokrore. tak se opět hlásím. Váha 2kg dole, tak už se to začíná hýbat. Chtěla bych se Vás zeptat,cca před týdnem mne začal chvílemi pobolívat žaludek.Stav je každý den stejný,chvíli bolí, chvíli ne a pokud jsem v klidu tak bolesti ustupují.Již se mi stalo,že mne to třeba vzbudí v noci a cítím trochu tlak.Vlákninu beru psyllium sypané.Jinak jiné obtíže nemám. Neměla bych přidat nějaké doplňkové vitamíny. Přeci jen už jsem pouze na Vašich pytlíčcích 2 a půl měsíce a jinak nic jiného nejím.Děkuji za odpověď. Ivana
 
před 8 měsíci
Reocar s.r.o.
Ne pane doktore, teď už to nevzdám.Ne opravdu piji jen bylinkové čaje a vodu, ale jestli to nepřeháním s kávou s mlékem. Když mám hlad , tak si jí dám.Celkem někdy cca 4 za den.No budu pokračovat dál,hlavně, že si to takto mohu upravit. Děkuji. B.
 
před 8 měsíci
Dr. Staněk
Dobrý den, ne to je v pořádku. Někde ale chyba musí být, jestli skutečně dodržujete stále stejný postup.Pozor na postupné upíjení nápojů s malým obsahem jednoduchých sacharidů ! Přeji pevnou vůli!
 
před 8 měsíci
Reocar s.r.o.
Dobrý den pane doktore, tak se zase hlásím. Stále dodržuji 15 denní přísný. Tak za týden 0,5-1kg dole. Jde to hrozně pomalu, ale snažím se. Chtěla jsem se zeptat, zda nedělám chybu v tom, že si přehazuji Vaše pokrmy,jak mi to vyhovuje. Tak třeba ráno tyčka, polévka v poledne,večer koktejl.A toto mi vyhovuje, tak v tom jedu celý týden.Nemůže to to shazování kil zpomalit? Děkuji. B.
 
před 8 měsíci
Dr. Staněk
Ivano, nenechte si odradit. Jestli jste důsledná, k výraznému váhovému poklesumusí po tolika dnech stagnace dojít. JIná možnost neexistuje. Kalium nyní držte na 2x1. Byllinné nápoje nesmí obsahovat sušené ovoce i v nepatrném množství. Nepřisolujte polévky. Važte se za stále stejných podmínek. Těším se, že za týden se už ozvete s lepší zprávou.
 
před 8 měsíci
Reocar s.r.o.
Dobrý den pane doktore, tak se ozývám po devíti dnech., Budu pomalu končit třetí přísný plán a jsem nešťastná.Váha se opravdu nehla. Sice nepřibírám, ale ani nejde dolu.cca 0,2kg.A při mé váze je todivné. Ze začátku super,druhých 15 dní také a teď potřetí nic.Dělám něco špatně?Mám za den 3x Vaše jídlo a piji vodu a bylinkové čaje, které střídám.Už jsem si nakoupila další Vaše pytlíčky, že budu pokračovat,ale je to bezvýsledné.Co mám dělat ?Kalium jsem zvýšila dávky.Je zajímavé, že lidé si všimli, že hubnu,že je to vidět, ale váha nejde dolů.Děkuji. Ivana
 
před 9 měsíci
Reocar s.r.o.
Děkuji. Ozvu se příští týden. Hezký den. Ivana
 
před 9 měsíci
Dr. Staněk
Kalium nyní zvyšte na 2x2 tobolky, pokud již tak neděláte. Přidejte výhledově DietLine VitAmin 1x1.. Jinak váhový úbytek přijít musí a očekával bych po těchto informacích i větší. Buďte trpělivá,bojujte a dostatečně odpočívejte. V hubnutí spravedlnost určitě existuje !!!
 
před 9 měsíci
Reocar s.r.o.
Pardon Kalium.
 
před 9 měsíci
Reocar s.r.o.
Nic jiného neberu.Moje váha je bohužel 102 kg,přestože to nevypadá.Doplňky stravy beru pouze to co jste uvedl, to je to Kalcium.Piji pouze vodu a bylinkové čaje, které střídám. Jinak ze stravy nic.A 2x denně kávu s nízkotučným mlékem. Jím pravidelně, věk 59 let, provedena 3 roky hysterektomie kompletní. Jinak nic. Děkuji. Ivana Ještě beru Omega 3
 
před 9 měsíci
Dr. Staněk
Určitě není, Ivano, pokud byl i tento Plán tak dobře dodržen. jako ty předchozí. Váhový úbytek se dostaví. Měla byste mít minimálně o 2kg méně jestliže máte ještě větší nadváhu. Mohla byste mi prosím napsat kolik nyní vážíte? Jaké doplňky stravy k Plánu přidáváte? Změnila jste nápoje které pijete? Změnila jste něco v jídelníčku a v životním stylu v těchto 15 dnech?
 
před 9 měsíci
Reocar s.r.o.
Dobrý den pane doktore, mám dotaz. Budu končit třetí 15 denní přísný plán a za 13 dní se nehla ručička váhy o nic. Při prvních dvou plánech /cca 1 měsíc / jsem zhubla cca 9,5 kg. Je něco špatně ?Děkuji. Ivana
 
před 9 měsíci
Dr. Staněk
Dobrý den, Ivano.Jestliže se dobře citíte, a Plán vám vyhovuje, je to možné. Přidejte DietLine VitAmin (1x1) a Paralékárna Kalium Plus (2x1- 2x2). Váha jít dolů musí, i když pomaleji, protože váhové úbytky v minulosti byly způsobeny i značnými ztrátami přebytečné vody z jednotlivých tkání. Nyní už jde stále více jen o tukové zásoby. Jinak stále je velmi teplé počasí a vodu je třeba tělu stále dodávat v dostatečném množství. Urychluje se tím látková výměna a její dostatečný příjem má vliv na celkově dosažený výsledek za určité časové období.
 
před 9 měsíci
Reocar s.r.o.
Dobrý den pane doktore, je možné po 2x 15 denním přísném plánu pokračovat třetím 15 denním přísným?Půjde váha dolů nebo si tělo zvyklo a zastaví se to. Děkuji Ivana
 
před 10 měsíci
Dr. Staněk
Dobrý den paní Bubnová. Díky za upřesnění. Polévky, které nyní nemáme by se mohly objevit již 5.9. Budeme se snažit na to ihned upozornit maily i cestou facebooku. Zkusme tedy s alternativním řešením vyčkat.
 
před 10 měsíci
Reocar s.r.o.
Dobrý den pane doktore,končím 6.9.2018 a již v tomto 15 denním přísném jsem měla pouze 2 typy polévek.A když se střídá neustále to stejné,tak si nedovedu představit opět dalších 14 dní pouze s těmito polévkami. Chutná mi všechno,moc nemusím tu rajskou polévku, ale nemohu to zaměnit za sladké pokrmy. V přísném plánu musím mít slaný pokrm.Měsíc střídat pouze 2 polévky to opravdu trochu odrazuje.Proto jsem chtěla vědět,jak ten týden zvládnout. Děkuji. Bubnová
 
před 10 měsíci
Dr. Staněk
Dobrý den, paní Bubnová. A kdy přesně prosím s Plánem končíte? Co vám s našich výrobků nechutná, nebo které výrobky byste nechtěla v dietním režimu mít?
 
před 10 měsíci
Reocar s.r.o.
Dobrý den pane doktore, potřebuji radu ,jak mám pokračovat po15 denním přísném plánu,když mi chybí týden do doby, než dostanete nové polévky. Ráda bych si objednala znovu přísný na 15 dní,ale ten stereotyp 2 polévek v tak krátké době již nedám.A rozmezí mezi mým koncem 15 denního a nového 15 denního plánu s novými polévkami je týden.Všechny Vaše výrobky již znám, již jsem několikrát držela s vámi dietu,ale teď to nemohu přerušit a nevím jak dál. Děkuji za odpověď. Hezký den. Ivana Bubnová
 

Centrum pro poruchy metabolismu a výživy

Poskytuje komplexní péči pro pacienty, kteří potřebují nutriční podporu.

Kontakt  |  Napsali o nás

Jak zhubnout

Diet Guareta
© 2011 Dr. Staněk spol. s.r.o.| Vytvořila V3Net.cz - webové prezentace na míru Nahoru