V košíku nejsou žádné položky. Jak nakupovat?

tyčunka ČOKO

6 years ago
Dr. Staněk
Příjemný pobyt na Islandu bez sopečného výbuchu, Marie.
 
6 years ago
marie
Tak to jste mi udělal dvojnásobnou radost, protože tato čokoládová tyčka je skutečně velká pochoutka. Dcera si ji dává po cvičení. Tak bude nadšená, protože nás čeká turistická dovolená na Islandu a dát si tuto tyčku, když se člověk vydrápe na nějaký kopec je opravdu odměna. tak krásné léto
 
6 years ago
Dr. Staněk
Dobrý den Marie, asi jste byla rychlejší než naše administrace webu. Už to bude v pořádku. Jinak mám radost, že vám stále naše výrobky vyhovují. Má smysl je určitě do jídelníčku zařazovat, pokud máme problémy s přibýváním na váze. Je to boj celoživotní a naše výrobky mohou pomoci tomu, kdo s nimi umí zacházet. Mějte se hezky a děkuji, že jste podpořila Jitku. Takové řeči dokáží otrávit a vzít psychické síly. Věřím, že to Jitka ustojí. Určitě je velmi cílovědomá a velmi racionálně uvažuje. Zaslouží si jen velký obdiv a podporu.
 
6 years ago
marie
dobrý den, vždy jsem netrpělivá jakou nám dáte šťastnou 13 a jaká tyčka bude akcí měsíce. Jogurtovou která byla minulý měsíc opravdu miluji, a tak jsem si jí nakoupila do zásoby. Dnes jsem koukala do zpravodaje a našla dvě tyčinky v akci jednu KOKOSOVOU ta je i na webu za 30kč, ale také jsem tam četla, že má být v akci •energetická tyčinka s příchutí ČOKO cena: 30 Kč, ale tu jsem na webu za uvedenou cenu nenašla. JInak musím říci, že ani po roce se mi vaše výrobky nepřejedli a zvláště k tyčkám se stále vracím, protože kávu bez toho sladkého si neumím představit. Jinak vaše polívky bereme na turistické dovolené a všichni jsou spokojeni a já mám pocit, že přeci jen konzumují něco lepšího než klasickou polívku z pytlíku.
 

Centrum pro poruchy metabolismu a výživy

Poskytuje komplexní péči pro pacienty, kteří potřebují nutriční podporu.

Kontakt  |  Napsali o nás

Jak zhubnout

Diet Guareta
© 2011 Dr. Staněk spol. s.r.o.| Vytvořila V3Net.cz - webové prezentace na míru Nahoru