V košíku nejsou žádné položky. Jak nakupovat?

Dietní program

6 years ago
Dr. Staněk
Dobry den. navazal bych takto, jestli je to mozne po dobu 6 dnu - jeden pokrm Guareta /puding, polevka-jeden DietLine Protein 20/koktejl, omeleta, horka cokolada/ 1x vlakninova polevka DietLine/ 1x hotovy pokrm DietLine/kure, kruta, pochoutka. Potom bych navazal DP10 , nebo ponechal 1 pokrm Guareta a 1 DietLine a dalsi 2 sestavil z nizkotucnych ci polotucnych mlecnych vyrobku, liboveho masa a zeleniny. Vyzivovou hodnotu bych vam sdelil az asi za 10 dni podle vysledku vazeni. Gratuluji k prvnimu velmi uspesnemu kroku!
 
6 years ago
Dobrý den pane doktore, dala jsem na vás a vyzkoušela dietní plán na 12 dní, dnes je to přesně týden a mám o tři kila méně. Prosím o radu, jaký plán vybrat po skončení, chtěla bych hubnout ještě dál. Moc děkuji
 
6 years ago
Dr. Staněk
Dobrý den. To u vás nebude snadný úkol. Určitě zpočátku doporučuji úplnou náhradu stravy a přísnému jídelníčku pak přizpůsobit tělesnou zátěž. Tu je možné pozvolna zvyšovat. Můžete mi prosím trochu popsat váš současný způsob stravování a tělesné zátěže?
 
6 years ago
Dobrý den, přemýšlím o zakoupení jednoho z Vašich programů. Jen nechci šlápnout vedle při výběru. Je mi 24 let, vážím 65 a měřím 164 cm, mám sedavé zaměstnání, ale 3x týdně sportuji. Chtěla bych zhubnout tak 5 kilo. Moc děkuji!
 

Centrum pro poruchy metabolismu a výživy

Poskytuje komplexní péči pro pacienty, kteří potřebují nutriční podporu.

Kontakt  |  Napsali o nás

Jak zhubnout

Diet Guareta
© 2011 Dr. Staněk spol. s.r.o.| Vytvořila V3Net.cz - webové prezentace na míru Nahoru