V košíku nejsou žádné položky. Jak nakupovat?

gelatina intensive

6 years ago
Dr. Staněk
Dobrý den, Marie. Co se týká vlasů, nehtů a kloubů, pozitivní změnu je možné registrovat již po 14 dnech. U povislé kůže nebude efekt tolik patrný, ale fyzikální vlastnosti kůže (pružnost, schopnost hydratace ) by se měly zlepšit a kůže by se měla lépe adaptovat na nové poměry. Po měsíci by měly být vidět určité známky zlepšení stavu. Záleží samozřejmě i na míře váhového úbytku. Doufejme, že tomu bude i u vás. Některé tělo reaguje na přípravky tohoto typu velmi dobře u někoho je efekt méně znatelný. Dobrým indikátorem těchto rozdílů v účinnosti jsou nehty a změna rychlosti jejich růstu.
 
6 years ago
marie
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat kdy by se mohli dostavit první výsledky při užívání tohoto produktu? Zkouším ho používat na povislou kůži. Jednu odměrku denně. Mám za sebou necelý měsíc. děkuji a hezký den
 
6 years ago
Dr. Staněk
Dobrý den, Marie. Jste si tím naprosto jistá? Zkontrolovala jste celý balík ? Je fakt, že se dá přehlédnout těžko. Prosím, potvrďte mi to ještě jednou SMS na 602 24 20 87. Předám informaci do e-shopu a vše případně napravíme.
 
6 years ago
marie
dobrý den, vím, že 13 máte hodně objednávek a já si to nezkontrolovala, ale nedostala jsem gelatinu, kterou jsem měla objednanou. A zrovna jsem se těšila, že jí vyzkouším jestli nepomůže té povislé kůži.
 

Centrum pro poruchy metabolismu a výživy

Poskytuje komplexní péči pro pacienty, kteří potřebují nutriční podporu.

Kontakt  |  Napsali o nás

Jak zhubnout

Diet Guareta
© 2011 Dr. Staněk spol. s.r.o.| Vytvořila V3Net.cz - webové prezentace na míru Nahoru