V košíku nejsou žádné položky. Jak nakupovat?

Hovězí vlákninová polévka

6 years ago
Dr. Staněk
Vlákninové polévky DietLIne jsou skutečně jen určeny pro redukční dietu, nebo případně pro udržování hmotnosti. Neobsahují kromě vlákniny žádné výživné látky. Obsah sodíku je vzhledem k účelu použití v pořádku. Jsou pokrmem navíc, abychom nemuseli měnit stravovací zvyklosti, které nemá smysl měnit ( preference častějšího stravování), nebo ke snížení celkového příjmu energie a tedy ke snížení energetické denzity celodenního jídelníčku. Já mám také radši hovězí, paní Sokolová a dávám si do ní ParaPasta Nudle, když jde do tuhého a musím s váhou také dolů.
 
6 years ago
esokol
Tuhle polévku miluji. Je sice slanější, ale, pokud během dne člověk se solí trochu "šetří", vejde se v pohodě do denní normy. Je to zejména vlákninová polévka, která krásně zaplní žaludek a hlad. Udělám si ji dle návodu a potom ji pomalu a malou lžičkou ujídám. V porovnání s tou kuřecí má tahle super grády a chuťově je skvělá. A dá se , pokud si třeba dusíte nějakou zeleninu či něco použít i jako vývar.
 
6 years ago
Dr. Staněk
Pokud sledujete obsah soli, tak to máte pravdu. Naředěním se příjem soli nesníží.. Ale chuť se změní výrazně a takto jsem pochopil váš komentář. Je však třeba posuzovat celkový příjem soli v rámci celého dne, máte-li důvod pečlivě sledovat příjem soli. Normální jídelníček většinou obsahuje mnohem více soli než dietní režim sestavený z našich výrobků. Z výživového hlediska tu žádný reálný problém není a to ani u lidí se sníženou funkcí ledvin.
 
6 years ago
Je to naprostý nesmysl, aby u 150 ml tekutiny byl stejný nebo vyšší obsah soli, než u 300 ml. Navíc, jak chcete upíjet 150 ml, to je tak na tři srky. Nechápu, proč je tak vysoký obsah soli u dietního jídla, které i tak celkem zatěžuje ledviny.
 
6 years ago
Dr. Staněk
Dobrý den. Zachovala jste se naprosto logicky a správně. Polévku si nařeďte vodou tak, jak vám to chuťově vyhovuje. Tento postup platí ale jen u polévek. Do vlákninových polévek DietLine je možné po tepelné úpravě přidat výrobky Parapasta ( nudle, rýže) a tím zvětšit velikost pokrmu.
 
6 years ago
Dobrý den, musím se podělit o zkušenost. Tato polévka oproti ostatním produktům, je v podobě, jak je popsána příprava, prakticky nepoživatelná. I při naředění na 200 ml vody je neuvěřitelně slaná a ostrá. Není chyba v popisu? Aby byla k jídlu, musela by se zalít minimálně 250 ml vody. 150 ml je navíc strašně malá porce.
 

Centrum pro poruchy metabolismu a výživy

Poskytuje komplexní péči pro pacienty, kteří potřebují nutriční podporu.

Kontakt  |  Napsali o nás

Jak zhubnout

Diet Guareta
© 2011 Dr. Staněk spol. s.r.o.| Vytvořila V3Net.cz - webové prezentace na míru Nahoru