V košíku nejsou žádné položky. Jak nakupovat?

Hodnoty u výrobků

6 years ago
summer
Děkuji :o) A přeji Vám hezký víkend.
 
6 years ago
Dr. Staněk
Díky za malé upřesnění. V naší ordinaci se denní jídelníček počítá na ekvivalenty - tedy ne na absolutní váhové hodnoty konkrétní živiny. Proto vždy konzultujte při návštěvě ordinace jídelníček na další týden. Chipsy se počítají za 5 bílkoviny, vše z řady Guareta (tyčinky, pudinky, jogurty, polévky za 10 bílkoviny a 10 zeleniny). U výrobků DietLine se každý počítá jinak. Horká čokoláda do vody za 5 bílkoviny, Koktejl do 220 ml odtučněného mléka za 15 bílkoviny. Budete-li mít nejasnosti, zavolejte prosím hned v pondělí ráno po 6.00 do naší ordinace. Je důležité jim sdělit, že chcete naše výrobky zařazovat.
 
6 years ago
summer
Ano, mám jídelníček na běžnou stravu, ale chtěla jsem do něj zakomponovat výrobky DietLine a Guareta.
 
6 years ago
Dr. Staněk
Způsob vytváření jídelníčku u pacientů ordinace je jiný, zjednodušující. Nemohu vám v tomto poradit. nemám o vás žádné informace. Podle toho, co jste uvedla se ale zdá, že jste se rozhodla snižovat váhu pomocí běžné stravy. Je to tak? Nebo máte v úmyslu, si některé výrobky Guareta a DietLine koupit a zařadit je přece jenom do jídelníčku ?
 
6 years ago
summer
Nemám DP zde z e-shopu, ale rozepsaný od paní doktorky - tam mám uvedeno kolik mohu bílkovin, cukrů a zeleniny na den a mám tedy sepsané tabulky s některými potravinami, kde mám napsáno např. že 10 dkg masa = 10 dkg B (bílkovin), 5 dkg chleba = 5 dkg C (cukrů), 30 dkg hlávkového salátu = 20 dkg Z (zeleniny) a zajímalo by mne tedy jak z těch tabulek vydedukovat kolik těchto hodnot mají ty výrobky co mne zajímají, abych je mohla zahrnout do diety a nepřekročila povolené množství na den. Děkuji.
 
6 years ago
Dr. Staněk
Dobrý den, rád vám pomohu, ale nevím přesně, co máte na mysli. Tyto výživové informace jsou uvedeny na obalech výrobků i na webu. Také v jednotlivých Dietních plánech je podrobný rozpis základních živin u jednotlivých výrobků, včetně celkového denního součtu. K počítaní výživných látek je velmi snadné používat web www.potravina.cz. Prosím o upřesnění.
 
6 years ago
Dobrý den pane doktore, chtěla bych se zeptat jestli by bylo možné napsat u všech výrobků obsah bílkovin, cukrů a zeleniny (jako jste uvedli u Chipsů - 13,5 g bílkovin) - nevím jestli je možné to nějak vydedukovat z těch tabulek pod výrobky. Pokud by nebylo možné doplnit toto u všeho, tak bych moc prosila o napsání těchto hodnot k těmto výrokům: Guareta pudink - jahoda, čokoláda, vanilka Guareta tyčinka - jablko, jogurt, broskev, smetana DietLine proteinový koktejl - banán, vanilka, jahoda, čokoláda DietLine hotové jídlo - telecí maso se žampiony Slim Rice Předem děkuji za odpověď.
 

Centrum pro poruchy metabolismu a výživy

Poskytuje komplexní péči pro pacienty, kteří potřebují nutriční podporu.

Kontakt  |  Napsali o nás

Jak zhubnout

Diet Guareta
© 2011 Dr. Staněk spol. s.r.o.| Vytvořila V3Net.cz - webové prezentace na míru Nahoru