V košíku nejsou žádné položky. Jak nakupovat?

Je to správně?

6 years ago
Dr. Staněk
Je to výtečné, Marcelo. Gratuluji! Snažte se co nejvíce odpočívat a nepolevovat. V tomto počasí to není vůbec snadné.
 
6 years ago
Marcela
Dobrý den, pane doktore, tak dnes mám 12.den, váha ukazuje 115,9kg, což je úbytek 8,5kg, dnes si vyzvednu druhý DP12 a jedu znovu, objednala jsem na vaše doporučení i Kallium. Včera jsem tedy měla strašnou krizi, velké chutě na cokoliv a i se mi večer točila hlava, nicméně jsem to zvládla.
 
6 years ago
Dr. Staněk
Tak to je výborné. Začala jste skvěle a toto by byl optimální postup, aby šla váha dobře dolů. Jen prosím buďte připravena na to, že nebude váhový úbytek obdobný. Věřím ale, že by mohlo být po ukončení druhého Plánu 10kg dole. Přidejte prosím DietLine VitAmin a pokud to bude ekonomicky únosné, tak také Paralékárna Kalium Plus 2x2 tobolky za den po dobu tohoto Plánu (cca 2 balení).
 
6 years ago
Mám dvě děti a práci na směny takže normální aktivita samozřejmě je, nenazvala bych se jako peciválem :) s váhou bojuju odmalička, kdy mě maminka krmila redenym salkem z flašky, nicméne poslední dobou jsem se vypapala sama následkem stresu a přejídáním. DP12 mi nedělá žádný problém, takže zopakovat ho bych neviděla jako problém. Děkuji za rychlou odpověď.
 
6 years ago
Dr. Staněk
Dobrý den. Ano. U ženy v tomto věku a při takové váze bych očekával úbytek okolo 7 kilogramů. Fyzické aktivity zatím vhodné nejsou. Váha je příliš vysoká. Bude ale dobré, když si dopřejete kratší procházku každý den a třeba pak postupně budete přidávat na délce a na intenzitě. Ideální by bylo, pokud byste mohla Plán ještě zopakovat a změnit si výrobky dle chuti a dle Upozornění uvedeného v pokynech. Potom bych teprve navázal DP 10.. Přeji pevnou vůli. Kdykoliv se ozvěte.
 
6 years ago
Dobrý den, v sobotu 13.1. jsem začala s DP12, musím upozornit, že ač mi lidé hádají max 90kg, hubnutí jsem začala na váze 124,3 kg. Teď jsem provedla vážení 7.den a na váze je 118,4kg. Měřím 178cm, je mi 29let. Fyzická aktivita není žádná zatím. Zajímá mě, zda to je optimální váhový úbytek a čím následně po DP12 navázat. Děkuji :)
 

Centrum pro poruchy metabolismu a výživy

Poskytuje komplexní péči pro pacienty, kteří potřebují nutriční podporu.

Kontakt  |  Napsali o nás

Jak zhubnout

Diet Guareta
© 2011 Dr. Staněk spol. s.r.o.| Vytvořila V3Net.cz - webové prezentace na míru Nahoru