V košíku nejsou žádné položky. Jak nakupovat?

Dotaz Zelený ječmen

6 years ago
Dr. Staněk
Také přeji hodně zdraví a věřím, že vaše zdravotní problémy vyřešíme k vaší spokojenosti.
 
6 years ago
Dobrý den, pane doktore, velice děkuji za Vaše rady a po Novém roku zavolám na Vámi udané tel. číslo. Přeji spoustu štěstí a hlavně zdraví v novém roce.
 
6 years ago
Dr. Staněk
Dobrý den, díky za zprávu a mám radost, že se váha pohnula. Ten kdo vám tyto potraviny zakázal, by vám také měl říci, jak se stravovat, abyste netrpěla nedostatkem výživných látek a udržovala si i normální váhu. Zakazovat je snadné. Bohužel musel bych znát detailně váš zdravotní stav a jídelníček by se musel měnit podle aktuálních potíží. Jiná možnost není. Doporučuji navštěvovat naši ordinaci viz. Centrum pro poruchy metabolismu a výživy. Dohlédli bychom na přiměřenou medikaci a hlavně na racionálnost dietních omezení. Na telefonu 2 24 23 81 02 by vám sestřička sdělila vše potřebné. Budete-li se držet našich pokynů váha půjde dolů a zdravotní stav se zlepší. V tomto případě elektronická poradna není dostačující a jedinou alternativou je jiné specializované lékařské pracoviště.
 
6 years ago
Dobrý den, pane doktore, tak dnes absolvuji 10 poslední den, ale koupila jsem si ještě navíc nějaké tyčinky a polévky tak cca na tři dny. Zhubla jsem dvě kg. Ale mám strach, že to neudržím. Chtěla bych opět pokračovat, ale mám problém, zjistili mi, že nemohu jíst potraviny, které obsahují histamin a vazoaktivní látky: například tuňák...všechny mořské ryby a plody moře, rajčata, špenát, zelí, paprika, kukuřice, celer, petržel, ementál, gouda, čedar, tvarůžky, eidam, camembert, ananas, kiwi, banány, avokádo, citrusy, hrozny, vlašské ořechy, lískové, burské, sójová omáčka, veškerá uzenina, konzervy, polotovary, atd. Z důvodů střev nemohu mléčné výrobky, luštěniny, zelí, cibuli... ve vaší dietě jsou bohužel ve větší míře tyto produkty obsaženy. Jsem z toho zoufalá. Konečně se mi podařilo hubnout a teď nevím, jak dále pokračovat??? Dal by se u Vás objednat nějaký jídelníček přesně na mě, zaplatila bych si ho, ráda bych držela tuto dietu dále, ale bez potravin, které užívat nemohu. Předem velice děkuji za vaši odpověď. Pěkný večer.
 
6 years ago
Dr. Staněk
Dobrý den, Lidl bohužel mění často dodavatele. Icefield byl nedávno ještě k dispozici. Značku Chira je možné použíta je to obdoba. Jen se prosím ještě raději přesvěčte, zda fazolky neobsahují přidaný olej. Můžete jakékoliv zelené fazolky ve stejném váhovém množství, pokud nebudou upraveny olejem.
 
6 years ago
Dobrý den, pane doktore, dnes mám mít k večeři dle jídelníčku fazolové lusky. Bohužel v Lidlu značku Icefield neznají a doporučili mi tuto značku "Chira". Je možné použít tedy tuto značku jak špenátu tak lusků? Děkuji předem za odpověď.
 
6 years ago
Dr. Staněk
Dobrý den, porci fazolových lusků je možné zmenšit. Výživová hodnota je velmi odlišná od fazolových semen. To je důležité si i do budoucna uvědomit. Na www. potravina.cz si to můžete porovnat. Zelené fazolky jsou skvělá příloha s velmi nízkým energetickým obsahem a stojí za to se je naučit používat a co nejlépe kuchyňsky upravovat. Množství špenátu je možné snižit také. Plán je dostatečně výživný. Přeji pevnou vůli.
 
6 years ago
Dobrý den, úane doktore, účet funguje. Dnes jsem se zvážila a změřila a začla jsem s dietou. Mám ještě dva dotazy. Jak je uvedeno v jednom dni, že se má sníst 450gr zelených fazolových lusků a 450 gr špenátu tak to se musí sníst celé udané množství? A nemohu jíst luštěniny, dájí se lusky vyměnit za jáinou přílohu? Děkuji a přeji Vám pěkný den.
 
6 years ago
Dr. Staněk
Dobrý den, klubová karta je určena k nákupu v naší Paralékárně. E-shop má vlastní slevový systém. Na vašem účtu by měl být přehled o všech vašich nákupech a měl by fungovat hned. Kdyby tomu tak nebylo, ozvěte se prosím.
 
6 years ago
Dr. Staněk
Dobrý den, k Dietnímu plánu dostanete Pokyny v podobě letáčku. Wobenzym užívejte. není v tom problém. Denní příjem vody v tomto obdodí bych udržoval na 1,5l.. Není určitě nutné více. Plán se snažte striktně dodržet. Bude dobré, když se po prvním týdenním vážení ozvete.
 
6 years ago
Tak jsem si tedy objednala, jen jsem se chtěla ještě zeptat jak je to s tou clubovou kartou. Objednala jsem si ji, ale ceny se mi napočítali ty klasické.... kdy se karta aktivuje? Děkuji
 
6 years ago
Dobrý večer, pane doktore, děkuji za cenné rady. Jdu tedy objednávat. Jen si to chci naposledy zrekapitulovat. DP 10, Guareta SlimLinea sáčky dle návodu a Guareta EasySlim - s příchutí 2tabl za den. Zelený ječmen a Chlorella mezi jídly. Pít čistou vodu, nebo bylinný čaj...kolik bych měla za den vypít tekutiny? A ještě dotaz.....nemohu si během diety vzít žádný kousek zeleniny navíc? Asi by to narušilo účinek, že? A potom jak skončím dietu je zde k dispozici nějaký pokračující jídelníček, abych ty kg nenabrala zpět? A ještě jsem si vzpoměla...užívám Wobenzym nevádí to? Děkuji Vám a určitě se ozvu jak jsem dopadla. Přeji pěkný večer.
 
6 years ago
Dr. Staněk
Guareta Metabolic a OfficeSlim je nyní luxus, budete-li jídelníček dodržovat. Vzhledem k obtížím, které máte bych doporučil Guaretu SlimLineu sáčky a nezi jídly 2 tablety Guarety EasySlim za den (nechat rozplynout v ústech). Snažte se pít vodu, nebo velmi slabý pravý či bylinný čaj. Citron do vody nyní nepřidávejte. Metabolic by použil v období stabilizace. Váhový úbytek závisí i na způsobu stravování před dietním režimem. Počítám, že 3kg by měly být po skončení DP 10 dole.
 
6 years ago
Dobrý večer, pane doktore, děkuji za odpověď. Momentálně jsem v klidu, problémy se projeví, když sním nějaké nevhodné jídlo. Užívám Salofalk. Zelený ječemen a Chlorellu užívám od firmy Green Ways. A mám si tedy koupit jen jeden výrobek buď ten Metabolic, nebo OfficeSlim? Nebo oba dva? A když budu dodržovat poctivě Dietní plán na 10 dní, kolik mohu zhubnou při mé výšce a váze? Chtěla bych 5kg ,bude mi 10 dní stačit, nebo zvolit Dietní plán na více dní? Při dietě mohu pít i vodu s citrónem? Děkuji za odpověď a přeji Vám pěkný večer.
 
6 years ago
Dr. Staněk
Aby měl Dietní plán na 10 dní smysl a nebyly to vyhozené peníze, doporučuji jej striktně dodržet. Guaretu Metabolic ev. OfficeSlim ve vašem případě používejte mezi jídly. Nezapomeňte prosím, že oba přípravky se rozpouštějí ve vodě a rychle se vypijí. Následně je možné přidat chlorelu a ječmen. Problémy související s ulcerózní kolitidou většinou ustoupí, pokud snášíte dobře mléčné bílkoviny a trávicí ústrojí se zklidní. Máte momentálně větší obtíže? Užíváte léky (kortikoidy, mesalazin...). U idiopatických střevních zánětů je vždycky dobré se vyhýbat potravinám, které vám obtíže zhoršují.. Vyhýbal bych se běžným trvanlivým, více technologicky upraveným potravinám a pamlskům u kterých je tuk ( jak živočišný, tak rostlinný ) vystaven vysokým teplotám. Nejedl bych pečivo, které pečou supermarkety z polotovarů. Běžný jídelníček doporučuji připravovat pokud možno z čerstvých surovin. Vyhýbete se užívání antibiotik.
 
6 years ago
Dr. Staněk
Dobrý den, ano. Zelený ječmen a chlorelu je možné používat, jestliže se jedná o monokomponetní přípravek. je také možné volit doporučené dávkování uvedené na obale. . Užívat je můžete v čase, který vám bude vyhovovat. zařaďte je mezi jednotlivé pokrmy uvedené v plánu. Přeji pevnou vůli.
 
6 years ago
Dobrý den, pane doktore, tak jsem si vybrala dietní plán na 10 dní + Metabolic - to můžu užívat denně? A OFFICESLIM, když pojedu třeba na seminář, nebo školení a budu muset jíst jídlo, které tam je objednané. A Mám si koupit ještě nějakou vlákninu, kterou si budu třeba přisypávat do pudinku, nebo polévky? Nebo stačí ten Metabolic? Abych toho zase neměla zbytečně moc. A ještě si chci objednat Air lift. Myslíte, že je to dobrá volba na začátek? A také zda tyto věci mohu užívat při mém onemocnění a jak užívat Chlorellu a Zelený ječmen. Děkuji za radu. Pěkný den.
 
6 years ago
Dobrý den, pane doktore, dostala jsem na Vás doporučení od své známé. Doporučila mi Vaši dietu na 10 dní. Ráda bych se zeptala, zda u této diety mohu užívat i Zelený ječmen a Chlorellu a pokud ano v jakém množství a v jakou denní dobu? Ráda bych zhubla tak 5kg. Nemám sice nadváhu, ale po čtyřicítce se mi veškerý tuk ukládá do břicha, boků a stehen. Mám 165cm a 58kg. Mám Trombofílii a Ulcerozní Colitidu, Anemii, Leukopénii a Latetní tetanii. Děkuji za Vaši odpověď a radu v užívání preparátuů viz výše. Pěkný den.
 

Centrum pro poruchy metabolismu a výživy

Poskytuje komplexní péči pro pacienty, kteří potřebují nutriční podporu.

Kontakt  |  Napsali o nás

Jak zhubnout

Diet Guareta
© 2011 Dr. Staněk spol. s.r.o.| Vytvořila V3Net.cz - webové prezentace na míru Nahoru