V košíku nejsou žádné položky. Jak nakupovat?

tři dny - 1,2 kg dole

7 years ago
Dr. Staněk
Dobře Kamilo. Doporučuji přidat DietLine VitAmin a Paralékárna Rybí olej. Jinak výborný je i AirLift. Spray může zahnat i chutě, při momentální slabé chvilce, kdy stojíme před cukrárnou, nebo třeba jedeme kolem benzinové pumpy a máme tendenci zastavit jen kvůli nějakému pamlsku. Air-Lift kapsle jsou pak určitě nejúčinnějším prostředkem v případě, že zápach z úst prakticky neustává. Lepší výrobek jsme zatím neobjevili.
 
7 years ago
mě právě vyhovuje kupodivu ten 15 denní, ani hlad nemívám, jen jsem si koupila tady od vás z eshopu pastilky bonneSANTE - příchuť lesněnky (borovice), kvůli dechu :). Ještě jednou si ho koupím a pak ten váš 10 DDP a uvidíme.. S pozdravem Kamila.
 
7 years ago
Dr. Staněk
Díky za dobré zprávy, Kamilo. Plán můžete zopakovat, bude-li vám i nadále vyhovovat. Řada lidí se ale již těší na nějaký běžnější pokrm. Zpravidla se proto navazuje DP10, který již jeden obsahuje. Je také možné v DP 15 -přísném zaměnit jeden pokrm Guareta za hotový pokrm DietLine a malinko přidat na tělesné zátěži Zvažte to prosím a napište mi jakou máte představu.
 
7 years ago
Dobrý den pane doktore, dietku 15 dní už držím 7 den ... výsledky jsou na mě vidět .. ale jelokož jsem se zapomněla zvážit na úplném začátku a zvážila se až v sobotu tak jsem měla 90kg/165cm a dne ráno 11.10. - 88.8 kg ... okolí so všimlo, že jsem "pohula", ale zarazila mě ta váha ... cca 1.2 kg .. ale řekla bych, že v tuku jsem ztratila vícei vizuálně to vidím .. chtěla bych poradit .. co a jak dál .. a mám i plno energie a včera jsem byla ve fitku a ani jsem nebyla moc unavená.. Jsem dietou nadšená a 18.10 končím 15 denní přísný plán a rozhodně si ho objednám znovu ... S pozdravem Kamila a předem děkuji za odpověď.
 

Centrum pro poruchy metabolismu a výživy

Poskytuje komplexní péči pro pacienty, kteří potřebují nutriční podporu.

Kontakt  |  Napsali o nás

Jak zhubnout

Diet Guareta
© 2011 Dr. Staněk spol. s.r.o.| Vytvořila V3Net.cz - webové prezentace na míru Nahoru