V košíku nejsou žádné položky. Jak nakupovat?

4.den. kousek masa :/

7 years ago
Dr. Staněk
Dobrý den, nejlépe je zásoben největší lékárenský distributor, který se jmenuje Phoenix a který má nejbližší sklad ve Vysokém Mýtě. Naše výrobky můžete mít k dispozici nejpozději druhý den. Vsadil bych u vás na Benu Lékárnu . Neměl by to ale být problém pro žádnou lékárnu, které plní závazky vůči svým dodavatelům. Všechny lékárenské velkoobchody mají většinu našich výrobků v sortimentu ( ne ty, které jsou určené jen pro členy klubu).
 
7 years ago
Dr. Staněk
Dobrý den, Simono. Odpověděl jsem vám mailem. určitě ale využívejte tuto Poradnu, budete-li na našem webu.
 
7 years ago
Dobrý den,pane doktore,prosím,můžete mi říct,jak zjistím,kde jsou tady u nás v okolí Vrchlabí a Trutnova lékárny,kde mají vaše přípravky? Moc děkuji
 
7 years ago
Simona
Přiložen dotazník #233
 
7 years ago
Dr. Staněk
Ano. Udělejte to. Určitě může salát obsahovat i trochu olivového oleje (1-2 kávové lžičky), aby byl chutnější. Můžete na něj nasypat jeden sáček Guarety Slimlinea a znovu jej zamíchat. O dietě přátelům moc neříkejte. Nic dobrého to nepřináší i když je jasné, že po 15 dnech bude na vás změna patrná. Držte se!!!
 
7 years ago
Děkuji pane doktore ... :) ufff lekla jsem se, že to nějak ovlivní .. musím říci, že dieta je skvělá i chuťově jídla mňam :) ta 4 dny mám cca přes 2 kg dole .. jsem nadšená. a prosím můžu mít ještě jeden dotaz? ... 28.října (to už budu končit 15 denní přísný plán) mám jet s přáteli do Prahy na výlet a nechci zbytečně tam jíst, ale kdyby bylo nezbytné, můžu si vzít sebou 3 tyčinky a kdyby jsme šli do restaurace, tak můhu si dát salát třeba s kuřecím masem? Nebo jen salát? Předem děkuji za odpověď..S pozdravem Kamila
 
7 years ago
Dr. Staněk
Určitě to není žádná vážná dietní chyba, Kamilo a netrapte se tím. Snažte se ale prosím dotáhnout dietní režim co nejlépe do konce. Budete za to odměněna optimálním váhovým úbytkem.
 
7 years ago
Dobrý den pane doktore, jsem 4. den na dietě (15 denní přísná) a celkem to zvládám, zdá se mi, že už to jde i na mě trošku vidět .. hurá, ale mám jedne problém, neodolala jsem dnes a dala si kousek kuřecích prsou, vadí to moc? ... Předem děkuji za odpověď, s pozdravem Kamila.
 

Centrum pro poruchy metabolismu a výživy

Poskytuje komplexní péči pro pacienty, kteří potřebují nutriční podporu.

Kontakt  |  Napsali o nás

Jak zhubnout

Diet Guareta
© 2011 Dr. Staněk spol. s.r.o.| Vytvořila V3Net.cz - webové prezentace na míru Nahoru