V košíku nejsou žádné položky. Jak nakupovat?

info, začínám s dietou

6 years ago
Dr. Staněk
Teoreticky můžete, pokud neobsahují žádné sacharidy. Iontový nápoj může přispívat k většímu zadržování vody a nemusí mít žádný smysl jej nyní používat. Záleží na jeho složení. Karnitin je zcela zbytečný doplněk stravy. Jestliže jej ale užívat chcete, hubnutí nijak uškodit nemůže a nemusíte mít obavy.
 
6 years ago
Moc děkuji za odpověď, ještě jsem zapomněla, můžu iontový nápoj a carnitin ?
 
6 years ago
Dr. Staněk
Ano, rozdělte si to, Kamilo! Je to velmi správné řešení. Fitko doporučuji vynechat nebo snížit zátěž. Postupně můžete zátěž navyšovat, budete-li se dobře cítit. Fyzická zátěž by vám nyní neměla zvyšovat aktuální nároky organismu na příjem výživných látek. Coca Colu LIght a Coca Colu Zero můžete použít, pokud jste si jistá, že se zřejmě nejedná o falcifikát. Doporučuji 200ml za den. přeji pevnou vůli. Kdykoliv se ozvěte. P.S. K plánu je dobré používat vlákninové přípravky Guareta (viz. vlákninový set a blog o vlákninách). Doporučuji užívat Guareta SlimLinea prášek 3x1-2 sáčky 30 minut před jídlem. Prášek se zamíchá do 200ml vody a rychle vypije. Je možné také používat Guareta SuperSlim tobolky 3x2 tobolky za den. Mezi jídly v cca 10.00 a v 15.00 nechte rozplynout v ústech 2 tablety Guarety EasySlim za den.
 
6 years ago
Dobrý den, prosím o pár informací ohledně diety, právě dnes tj.4.10.2017 jsem začala vaši dietu 15 denní přísný plán, mám 20 kg nadváhu a potřebovala bych cca 10-15 kg dolů, a mám pár otázek.. 1) můžu si snídani rozdělit na "poloviny" ? ... chodím 2x týdně do fitka a dnes jsem byla a půl tyčinky jsem snědla ráno na dnídani a druhou půlku po cvičení. 2) můžu si i ostatní jídla rozdělit na "půl"? 3) mohu si dát cola ZERO? Předem děkuji za odpověď S pozdravem Kamila
 

Centrum pro poruchy metabolismu a výživy

Poskytuje komplexní péči pro pacienty, kteří potřebují nutriční podporu.

Kontakt  |  Napsali o nás

Jak zhubnout

Diet Guareta
© 2011 Dr. Staněk spol. s.r.o.| Vytvořila V3Net.cz - webové prezentace na míru Nahoru