V košíku nejsou žádné položky. Jak nakupovat?

dieta

7 years ago
Dr. Staněk
Mléčné výrobky s vysokým obsahem tuku je dobré konzumovat jen občas, nebo volit jen skromné porce, Petro. Zde je možné ušetřit spoustu kalorií. Pro udržování váhy není zase až tak důležité, zda si dáme 200ml nízkotučného či plnotučného mléka za den. Tím se ušetří jen asi 3g tuku. Mnohem snažší je ušetřit na sýrech. Zda si dáme na chleba jeden plátek sýra, či dva, není až tak velký chuťový rozdíl, když tomu přizpůsobíme i plátek chleba viz. chléb DietLine. Úspora příjmu tuku je pak větší a složení celodenního jídelníčku se pak uhlídá snáze ( www.potravina.cz). Přeji pevnou vůli! Určitě se ozvěte jak se vám daří.
 
7 years ago
Dobrý den,moc děkuji za odpověď,hned objednám.Máme kozy,ovečky a budeme kupovat kravku.Vše jsou mléčná plemena,vyrábím sýry,jogurty atd.To tedy také budu muset bohužel omezit konzumaci těchto mléčných výrobků.Máte pravdu,práce na farmě je nekonečná dřina,ale krásná.Přeji krásný den Petra
 
7 years ago
Dr. Staněk
Volil bych spíše Dietní plán na 12 dní, Petro. Ten snáze zvádnete a váha půjde dobře dolů, dokážete-li být disciplinovaná. Přidejte prosím vlákninové přípravky Guareta. Guaretu SuperSlim tobolky, nebo Guaretu SlimLinea sáčky cca 30 minut před jídlem. Mezi jídly Guaretu EasySlim 2 tablety za den. Nechte je rozpusiti v ústech v cca 10.00 a 15.00. Pudink je možné připravit s Guaretou SlimLInea . Více pak zasytí. Dá se také ujídat přímo ze šejkru. Vše je uvedeno v Pokynech, které dostanete v zásilce. Péče o zvířátka může být nekonečná. Snažte se tedy trochu více odpočívat. Jaká zvířátka máte? Kdykoliv se prosím ozvěte bude-li něco nejasného.
 
7 years ago
Dobrý den pane doktore,děkuji za rychlou reakci.Je mi 47 let a cca za 5 let jsem nabrala 30 kg váhy,což mě dost trápí,protože se s tím určitě pojí i moje zdravotní problémy (bolesti zad,artroza 3 st. v obouch kolenech atd)Dále beru léky na štítnou žlázu (euthyrox) a varfarin na ředění krve.Mám antikoncepci Depo Proveru,což si myslím,že mi též moc nepřidá,ale bohužel jinou vzhledem mému zdrav.stavu nemohu.Vlastním farmu,takže jsem celý den stále aktivní a práce kolem farmy je i dost fyzicky náročná.Na sport mě moc času nezbývá a vlastně ani mé starvování není nic moc,spíše v rychlosti něco do ruky.Proto bych chtěla zkusit váš dietní plán na 15 dní,ale nevím,zda je pro mne vhodný.K odborným lékařum docházím pravidelně(kardiologie,ortopedie,neurologie a endokrinologie).Děkuji moc za odpověď,krásný den Petra B.
 
7 years ago
Dr. Staněk
Dobrý den, Petro. Cítíte se zdráva? Byla jste v poslední době na lékařské prohlídce? Užíváte nějaké léky? Pracujete fyzicky? Sportujete?
 
7 years ago
Dobrý den,mohu začít dietním plánem na 15 dní (přísny) bez dohledu lékaře či odborníka?Potřebuji zhubnout alespoň 20 kg.Děkuji Petra
 

Centrum pro poruchy metabolismu a výživy

Poskytuje komplexní péči pro pacienty, kteří potřebují nutriční podporu.

Kontakt  |  Napsali o nás

Jak zhubnout

Diet Guareta
© 2011 Dr. Staněk spol. s.r.o.| Vytvořila V3Net.cz - webové prezentace na míru Nahoru