V košíku nejsou žádné položky. Jak nakupovat?

Velky vahovy ubytek

6 years ago
Dr. Staněk
Gratuluji, Lucie. Je to výtečný výsledek!!! Máte hodně zkušeností a věřím, že si již poradíte. Co týká vlasů, je to asi nejčastější problém, který se vyskytuje. Obecně souvisí s používáním kosmetických přípravků, drastickým fénováním i klimatizováním místností. Vlasy se musí při současném způsobu života nějak vypořádat s celou řadou fyzikálně chemických změn. Samotné změny počasí udělají také své. Přesto se zdá, že při redukční dietě se problémy s vlasy stupňují. Z doplňků stravy je první volbou Paralékárna Methionin Plus. Jsou-li jen vlasy méně průžné a třeba se jen lámají, GELANTINA Intensive nápoj je správnou volbou. Přeji pevnou vůli a děkuji, že jste se ozvala.
 
6 years ago
Dobry vecer pane doktore, jen jsem chtela moc podekovat. Diky vasim dietnim planum mam dole 23 kg - dostala jsem se na 70 kg, ale vypadam na mon. Mam obrovskou radost. Posledni mesic jsem byla casto nachlazena a zacaly mi padat vlasy, i proto jsem se rozhodla prejit na "zivou" stravu (a jsem dnes zinkovou kuru - snad se mi vlasy vzpamatuji). Od vikendu si postupne zvykam, je to fajn. Budu se i nadale pravidelne vazit, snad jeste vaha pujde dolu - chtela bych sundat 5 - 10 kg. Zustavam s vami a vasimi vyrobky ve spojeni :-). Mate-li pro me dobrou radu, budu si ji moc vazit :-). Lucie
 
7 years ago
Dr. Staněk
Já mám také velkou radost, Lucie! Je to výborné. Důležité je zvládnout přechod na běžnou stravu. Je vidět, že dokážete být velmi disciplinovaná. Jídelníček je třeba plánovat a snažit se, aby měl co nejpřesnější výživovou hodnotu. V podstatě bych se držel Pokynů pro stabilizaci váhy a informací v nich. Snažil bych se ale držet výživovou hodnotu hodnotu DP12 a zpočátku bych ještě nechal jeden pokrm DietLine Protein 20 a jeden Guareta. Další dva běžné pokrmy je vhodné sestavit z libového masa, nízkotučných či polotučných mléčných výrobků a zeleniny. 2x-3x do týdne bych Přidal DietLine VitAmin, Paralékárna Kalium Plus ( 2 tobolky za den) a pokud možno i Paralékárna Rybí olej ( 2 tobolky denně). Jídelníček bych plánoval týden dopředu (www.potravina.cz) s tím, že by bylo dobré vzít v úvahu výsledek pravidelného týdenního vážení a ještě třeba jídelníček korigovat ( estou velikost porcí). Kdykoliv se ozvěte, bude-li něco nejasného, či budete-li mít nějaké pochybnosti.
 
7 years ago
Dobry den, ozyvam se po delsi dobe vzorneho stravovani :-). Diky vasim dietnim planum (mam za sebou 15dni prisny, 12d, a jeste jeden 15 d prisny), momentalne jsem 2. den na druhem 12ti dennim a koupila jsem si jeste jeden 15 denni prisny. Podarilo se mi dostat za cca 5 tydnu na vahu 82,4 kg. Mam velkou radost. Chci se zeptat, co byste mi doporucoval do budoucna. Potrebovala bych dat dolu jeste 15-20 kg. Predem moc dekuji za vse! Lucie
 
7 years ago
Dr. Staněk
Dobrý den Lucie, je to trochu podivné, ale záleží i na tvaru postavy. Přičinou bude zřejmě velmi teplé počasí a velké zadržování vody pro potřeby udržování normální tělesného teploty. Určitě se tím netrapte a snažte se důsledně pokračovat i v dalších dnech. Budete-li dúsledná, váhový úbytek bude pokračovat stále více na úkor tukových zásob. Věřím, že se brzy dostaví větší váhový skok. Doporučuji přidat Paralékárna Kalium Plus 2x2 tobolky za den a DietLine Vitamin 1 x 1. Přeji pevné odhodlání a vůli !
 
7 years ago
Dobry vecer pane doktore, zitra koncim 1 plan 15 denni, prisny. Mam dole 4,3 kg, coz me tesi. Neregistruji ale zadny ubytek pri mereni (pas, boky, stehna), jen paze -2 cm. Vite, ten pas me mrzi, protoze jej povazuji za velmi dulezity (tuly v brisni dutine). Jaky na to mate nazor? Jinak v nedeli prechazim na vami doporuceny 12 denni plan. Trosku se bojim, ze je tam vic kalorii, ale snad pujdou kila dolu. Jsem dusledna a motivovana, dodrzovani vasi stravy mi nedela vubec problem. S prehledem zvladam i spolecenske udalosti, coz je super. Budu se tesit na zpravu. Lucie
 
7 years ago
Dr. Staněk
To dává velký smysl. Je dobré si vypozorovat, zda si dát malé sousto před, během, či po tělesné zátěži. Každý člověk je jiný. Předpokladem změny stravovacích návyků je i to, že porozumíme lépe svému tělu. Tím se pravděpodobněji vyvarujeme zdravotním problémům, které úzce souvisí s dlouhodobě nesprávným způsobem stravování. Věřím, že dosáhnete svého cíle.
 
7 years ago
Dobry den, moc dekuji za rychlou odpoved. Plna nahrada jidelnicku mi velmi vyhovuje - nemusim se totiz vubec stresovat, zda se stravuji spravne, coz je po letech marnych snah velka uleva. Zkratka a dobre na jidlo nemyslet je fajn. Co se tyka sportu, nedelam nic extra narocneho, normalni cviceni na udrzeni kondice. Hlad pote neni. A dobra nalada 100% ano :-). Abych ale mela na cviceni energii, davam si pred kousicek tycinky od snidane.
 
7 years ago
Dr. Staněk
Dobrý den, jestli se nyní dobře citíte a myslíte si, že zvládnete ještě úplnou náhradu stravy, volte určitě DP12. Přidejte DietLine VitAmin a Paralékárna Kalium Plus. Přísnému jídelníčku musí odpovídat tělesná zátěž. Je možné, že se dokážete na nepřiměřenou zátěž dobře adaptovat protože jste asi trénovaná, doporučuji ale tyto aktivity: dlouhé procházky, jízda na kole po rovném terénu, plavání v dostatečně teplém bazénu či běžné domácí práce. Cvičení v posilovně je možné také. Vyžaduje však trenéra s dostatečnými znalostmi a zkušenostmi.Tělesné aktivity by měly vézt jen k dobrému pocitu a aktivnímu odpočinku. Neměly by nyní zvyšovat nároky organismu na příjem důležitých látek a "rychlé energie" v podobě jednoduchých sacharidů. Pro přísný dietní režim jsou nepřiměřené tělesné aktivity komplikací a ničemu dobrému nepomohou. Tělesnou zátěž je možné zvyšovat postupně a jídelníček jí ve vhodný čas přizpůsobit, na základě výsledků pravidelných týdenních vážení. Je to ideální způsob, jak si po zhubnutí váhu udržovat. Ve vašem případě je ale zásadní změna výživového složení jídelníčku nutná a není možné se vrátit k původním stravovacím návykům. To platí obecně pro všechny lidi s větší nadváhou či obezitou, jestliže si chtějí váhu po zhubnutí udržet. Přeji pevnou vůli. Kdykoliv se ozvěte.
 
7 years ago
Dobry den, pri vysce 163 cm vazim 93 kg, zena, 40 let. Prochazim nyni vasim prisnym dietnim planem na 15 dni (po tretim dnu jsem si snad zvykla, prestala jsem se klepat, byt malatna a dokonce jsem dnes sportovala, jak jsem zvykla). Rada bych se zeptala, jak pokracovat dal. Je jasne, ze me ceka jeste hodne dlouha cesta. Doporucujete pokracovat v prisnym planem az do potrebne vahy, nebo stridat s volnejsim 12 dennim programem, jak tu nekde zaznelo? Musim se priznat, ze jsem cca od 20 let chronicka dietarka. Asi 6 let sportuji pod dohledem trenera, ale evidentne spatne jim. Predem dekuji za zpravu.
 

Centrum pro poruchy metabolismu a výživy

Poskytuje komplexní péči pro pacienty, kteří potřebují nutriční podporu.

Kontakt  |  Napsali o nás

Jak zhubnout

Diet Guareta
© 2011 Dr. Staněk spol. s.r.o.| Vytvořila V3Net.cz - webové prezentace na míru Nahoru