V košíku nejsou žádné položky. Jak nakupovat?

Dieta a práce

7 years ago
Moc Vam děkuji,myslela jsem si,že by mi jedna tyčka navic mohla pomoci.Vyzkousim a napíši,jak se cítím.Jinak jsem z jidla mile překvapená. Je velice chutné a vyhovuje mi i jeho příprava.Děkuji za pomoc Jana D.
 
7 years ago
Dr. Staněk
Nevolnost byla pravděpodobně způsobena souběhem obojího. Doporučuji ale provézt řádné interní vyšetření. DP 10 se zvládá poměrně snadno a nebývají s ním problémy tohoto typu ani při větší fyzické zátěži. Ve dnech kdy pracujete do 17.00 bych přidal jednu tyčinku Guareta navíc a třeba si ji nakrájel na plátky a během dne ji ujídal. To naprosto stačí u zdravého člověka k tomu, aby nedošlo ke krátkodobé hypoglykemii, která nemusí za každou cenu znamenat poruchu regulace hladiny krevního cukru. Věnujte jinak pozornost nejen teoretické hodnotě energetického příjmu, ale zejména výživové hodnotě nízkoenergetického jídelníčku.
 
7 years ago
Dobrý den,děkuji za rychlou odpověď a doplňuji informace: Pracovni prostředí klimatizovane nemám,ale cely den větrám.Práci vykonávám od 8:00 - cca 17:00hod.Klienti chodi většinou na hodinové masáže a nechávám si půl hodiny volné pro sebe.Masáže provádím poctivě u lehátka a dá se říci,ze se i pořádně zapotim.Proto na dalsi cvičení neni uz ani nálada. Když se mi udělalo špatně, bylo zrovna veliké horko,mela jsem vypito neco ke 2l vody.V praci jsem končila kolem 14:00,ale cestovala jsem autem.Můj normalni tlak je kolem 135/85 tehdy mi byl naměřen 110/75. Ostatni krevni rozbory byly pry v pořádku.Glykemie jsem nezkoumala.Ale je pravda,ze jsem se citila slabá a po napiti džusiku se to zlepšilo. S nicim se ,,zatim,, neléčim a stale leky neužívam.Je pravda,ze kdyz si zvednu prijem na cca 4.000kj jsem v pohodě.Opet diky za reakci a zdravim.
 
7 years ago
Dr. Staněk
Milá Jano, pokud jste zkolabovala, je třeba pátrat po příčině. Máte klimatizované pracoviště? Jakou máte pracovní dobu? Popište mi prosím fyzickou zátěž. Pila jste dostatek vody? Jaký máte obvykle krevní tlak? Byl vám proveden odběr krve? Jaké jste měla hodnoty glykemie a glykovaného hemoglobinu?
 
7 years ago
Dobrý den,pane doktore. Je mi 40 let, měřím 168cm, a po 8dni (10denni diety) vážím 84,9kg. Podařilo se mi dát dolu zatim jen 2,7kg,ale již mám na cestě další balíček.Chci se prosim zeptat,čím bych mohla doplnit dietu,když pracuji jako masérka a i když si rozdělím svačinu z 10denni diety,nebo doplním zeleninou,bývá mi odpoledne špatně.Bohužel to došlo tak daleko,ze jsem po 3dni diety zkolabovala a manžel to řešil zavoláním RZP. Mým cílem je zatim váha 80kg (později vice - na opimalni vahu),tak prosim o radu,co doplnit,abych nekolabovala a váha šla dolu.Děkuji za odpověď a zdravím Jana D.
 

Centrum pro poruchy metabolismu a výživy

Poskytuje komplexní péči pro pacienty, kteří potřebují nutriční podporu.

Kontakt  |  Napsali o nás

Jak zhubnout

Diet Guareta
© 2011 Dr. Staněk spol. s.r.o.| Vytvořila V3Net.cz - webové prezentace na míru Nahoru