V košíku nejsou žádné položky. Jak nakupovat?

opakování DP 15

7 years ago
Dr. Staněk
Díky za upřesnění, Ivano.. Platí tedy co jsem napsal. Zároveň je ale důležité, aby přizpůsobila tělesnou zátěž dietnímu režimu. Pokud s ním tento zdravotní problém souvisí, což nelze zcela vyloučit, vše by se mělo brzy srovnat. Ztráta 5kg má již určité dopady i po hormonální stránce a tělo potřebuje čas na adaptaci. Uměle je dodáváno stále stejné množství gestagenu, což není přirozené. Bohužel zatím není reálné, aby současná farmakoterapie dostatečně citlivě reagovala na extrémně přesné mechanismy hormonální regulace. Ty samozřejmě berou v potaz i tělesnou hmotnost a rozdíly v potřebě a distribuci hormonů do cílových tkání.
 
7 years ago
Dobrý den. Věk je 30 let, váha nyní 68 kg, výška 158 cm. Bere atikoncepci Azalia, při které již 5 let vůbec nemenstruuje, jen teď těch 10 dní špiní. Nikdy předtím tyto problémy neměla. Tuto antikoncepci bere z důvodu Leidenské mutace. Děkuji Ivana.
 
7 years ago
Dr. Staněk
Ano, můžete, budou-li vám vyhovovat. Pokud "špinění" souvisí s nízkoenergetickým jídelníčkem, mělo by se vše během 14 dní upravit.. Měla vaše kamarádka tento problém již někdy v loňském či letošním roce? Kolik váží a kolik je jí let? Přidejte-multivitamin-multiminerál a Paralékárna Rybí olej. Bude-li tělo zadržovat více vody, díky horkému počasí ( otoky končetin), přidejte také Paralékárna Kalium Plus.
 
7 years ago
Dobrý den pane doktore, minulou středu jsme skončily 15 DP, kamarádka zhubla 5 kg a já 3 kg. Takže super! Máme dotaz... kamarádka již 10 dní "špiní", kdy by se to mělo upravit? Jinak žádné jiné zdravotní problémy nemá. Může DP 15 cca za 14 dní zopakovat? Děkujeme za odpověď. Ivana
 
7 years ago
Dr. Staněk
Dobrý den Ivano, máte-li stále nadváhu, Plán je možné zopakovat kdykoliv, bude-li vám vyhovovat a budete-li se dobře citit. Doporučuji přidat Paralékárna Rybí olej a DietLine VitAmin.
 
7 years ago
Dobrý den pane doktore, s kamarádkou držíme úspěšně DP 15, který nám vyhovuje. Skončíme 23.5.2017. Chci se zeptat, za jak dlouho dobu je možné DP 15 zopakovat? Děkuji za odpověď. Ivana.
 

Centrum pro poruchy metabolismu a výživy

Poskytuje komplexní péči pro pacienty, kteří potřebují nutriční podporu.

Kontakt  |  Napsali o nás

Jak zhubnout

Diet Guareta
© 2011 Dr. Staněk spol. s.r.o.| Vytvořila V3Net.cz - webové prezentace na míru Nahoru