V košíku nejsou žádné položky. Jak nakupovat?

Bez lepku

7 years ago
Dr. Staněk
Jestli vám vyhovuje, Lydie a dobře se cítíte, není důvod nepokračovat až do dosažení cílové váhy minus 2 kg. Přidejte Mutimivtamin-Multiminerál a Paralékárna rybí olej..
 
7 years ago
lydie
Dobrý den,pane doktore,ano,váha klesla,mám tedy tři jídla denně a k tomu vlákninu.zatím u mě vede omeleta :-) za mnou je 1,5 týdne.chci se zeptat,jak dlouho lze tento plán držet?do cilové váhy mi zbývá ještě 4 kg.děkuji.hezký den.lydie
 
7 years ago
Dr. Staněk
Je-li režim dodržen, váha jít dolů musí, Lydie. Jiná možnost není. Vydržte a šlápněte na váhu až skutečně za týden po zahájení režimu. Dostatečně odpočívejte. Určitě se brzy budete cítit lépe.
 
7 years ago
lydie
Dobrý den,pane doktore,vysadila jsem i posilování doma,protože jsem celkově abnormálně unavená :-/ nevím,kde je důvod,že tentokrát vše nejde tak "hladce" jako předtím.mám 3 jídla guareta denně,únava je extrémní a bolest hlavy se občas přidá.váhu budu kontrolovat v pondělí,subjektivně to na úbytek moc nevypadá.děkuji.hezký den.lydie
 
7 years ago
Dr. Staněk
Díky, Lydie. Posilování doma by mělo být v pořádku. Když ale budete mít po cvičení výrazně větší hlad, který bude problém ovládnout, zmírněte. Po cvičení byste se měla jen lépe cítit. Nemělo by tedy způbovat únavu, nebo zvyšovat nároky organismu na rychlý příjem energie. Potřebujete, aby tělo získávalo energii převážně z tukových zásob. Fyzickou zátěž je možné velmi pozvolna zvyšovat, budete-li ji dobře tolerovat. Příjemný týden.
 
7 years ago
lydie
ano,běh tedy nahradím,doma je to posilování 3xtýdně cca 40min.děkuji
 
7 years ago
Dr. Staněk
Záleží na tom, jak budete větší fyzickou zátěž tolerovat. Někdo se dokáže adaptovat na nízký příjem energie velmi dobře, nědo má velké obtíže. Běh určitě nyní doporučuji nahradit delšími procházkami. Jak dlouho trvá cvičení doma?
 
7 years ago
lydie
dobrý den, objednala jsem a jsem zvědavá, jak to půjde. prosím, ještě o informaci ohledně fyzické aktivity-cvičím třikrát týdně home training, takže pouze posilování a pak dvakrát týdně se proběhnu (5-10km), je tato aktivita vhodná? děkuji
 
7 years ago
lydie
dobrý den, pane doktore, děkuji za odpověď vyzkouším tedy navrhovanou variantu :-) hezký den, lydie
 
7 years ago
Dr. Staněk
Lydie, nemohu. Vzhledem k celiakie, musíte improvizovat. Doporučuji 3 pokrmy za den po dobu 6 dní. Bude-li vám režim vyhovovat, zopakujte tento režim. Volil bych : Guareta Morning Start krém - Guareta pudink - Dietline Protein 20 (koktejl, horká čokoláda, omeleta) dle chuti. přídal Guaretu SlimLIneu sáčky. cca 30 minut před jídlem. Navíc 1-2 sáčky za den můžete roztřepat s pudinkem Guareta. mezi jídly cca v 10.00 a 15.00 bych nechal rozplynout v ústech 1 tabletu Guarety EasySlim t.j. celkem 2 tablety denně. Takto se dá režim snadno zvládnout. Někdy je dobré přidat multivitamin-multimineral ( Aditiva, Dietline VitAmin), pokud jídelníček před dietním režimem nebyl dostatečně pestrý. Věřím, že si poradíte. Kdykoliv se ozvěte.
 
7 years ago
lydie
dobrý den, potřebuji zhubnout cca 5-6kg, doporučíte mi nějaký z plánů? děkuji
 
7 years ago
Dr. Staněk
Ano. Záměny ale musí být adekvátní. Jaký Plán si chcete objednat ?
 
7 years ago
lydie
dobrý den, pane doktore, velmi děkuji za odpověď, je tedy možné objednat plán a zmiňovaná jídla nahradit jinými? děkuji lydie
 
7 years ago
Dr. Staněk
Vyhněte se polévkám Guareta a hotovým pokrmům DietLine., Lydie. S ostatními výrobky obsaženými v Dietních plánech celiaci problém nemají a je nepravděpodobné, že jsou glutenem kontaminovány. Stopový obsah lepku nesledujeme. Nedělají to ale většinou ani firmy, které deklarují, že se jedná o výrobek bezlepkový. Uvažovali jsme, že vyrobíme polévky Guareta jako bezlepkové. Nechceme ale přispívat k nesmyslnému omezování příjmu lepku v případech, kde to není potřeba. Lepek je výživově velmi hodnotná bílkovina a má také jedinečné vlastnosti z technologického pohledu.
 
7 years ago
lydie
dobrý den, ano, mám celiakii.
 
7 years ago
Dr. Staněk
Trpíte nesnášenlivostí lepku, Lydie?
 
7 years ago
lydie
Dobrý den,pane doktore,ráda bych opět odlehčila tělu pomocí Vaší diety.které výrobky mohu použít v rámci bzl.diety? děkuji!
 

Centrum pro poruchy metabolismu a výživy

Poskytuje komplexní péči pro pacienty, kteří potřebují nutriční podporu.

Kontakt  |  Napsali o nás

Jak zhubnout

Diet Guareta
© 2011 Dr. Staněk spol. s.r.o.| Vytvořila V3Net.cz - webové prezentace na míru Nahoru