V košíku nejsou žádné položky. Jak nakupovat?

Výměna pokrmů v plánu

7 years ago
Dr. Staněk
Ano. Budete-li se držet pravidla zaměnitelnosti a nastavíte si výživovou hodnotu jakéhokoliv Plánu Guareta, váha jít dolů musí. Je cenné, že si hledáte svoji cestu a že o jídelníčku přemýšlíte. Naučíte-li se takto postupovat i s běžným potravinami, máte vyhráno a váha se vám bude po zhubnutí snáze udržovat..
 
7 years ago
Moc děkuji. Přesně tak jsem to udělala a vše v pořádku přišlo dle mé výměny. Ted se chci ještě zeptat. Chtěla bych si objednat další. Mohu si složit (dle původní množství a druhů) svůj plán a využít stejné ceny jako je u plánů standartních? Mám přeci jen nějaké pokrmy vyloženě oblíbené, které mi moc chutnají a nějaké, které sním, ale nemusela bych je mít. Asi je to troufalé, ale za dotaz nic nedám. Předem děkuji :) PS: Myslím - pudinky si vybrat jen nějakou svoji příchut, stejně tak tyčinky, stejně tak polévky, koktejly.... Když si to dám do košíčku, i přes výhodná balení jsem na cenně cca 250 kč dráž samostatně.
 
7 years ago
Dr. Staněk
Ano, je to možné. Omeletu je možné zaměnit s ostatními výrobky DietLine Protein 20. Polévky Guareta je pak možné zaměnit s pudinky, tyčinkami a krémy Guareta. Je určitě dobré si vybrat to, co vám vyhovuje. Požadovanou záměnu jen uveďte do poznámky.
 
7 years ago
Dobrý den, lze si u vás zakoupit 10ti denní nebo 15ti denní jídelníček, ale změnit nějaké pokrmy??? Vím, že minule jsem třeba nepozřela tu vaječnou omeletu a rajskou polévku. Lze v objednávce uvést a dostat místo toho něco jiného?Předem děkuji
 

Centrum pro poruchy metabolismu a výživy

Poskytuje komplexní péči pro pacienty, kteří potřebují nutriční podporu.

Kontakt  |  Napsali o nás

Jak zhubnout

Diet Guareta
© 2011 Dr. Staněk spol. s.r.o.| Vytvořila V3Net.cz - webové prezentace na míru Nahoru