V košíku nejsou žádné položky. Jak nakupovat?

dietni plan 12dni

7 years ago
Dr. Staněk
Hlad je přirozeným jevem a je třeba ho překonat. Jiná možnost není. Většinou bývá menší u přísných, ale výživově kompletních režimů, než jen u jídelníčků se sníženým množstvím energie, kde obsah bílkovin, sacharidů a tuků není dostatečně přesný. Přeji pevnou vůli !
 
7 years ago
Tak to já dnes. :) A hlad teda mám obrovský:) :) snad to přejde.. j
 
7 years ago
Dr. Staněk
Važte se prosím 1x týdně za stále stejných podmínek. Každodenním vážení nemusí být motivující, protože váha neklesá lineárně a váhový úbytek nemusí být po každém vážení viditelný. Přeji pevnou vůli.
 
7 years ago
zacal sem od pondeli, 1,5kg dole....hlad nemam, ani problem s "krabickovou" stravou :-) zatim vse chutna, vyhoda ze si muzu jidla prehodit dle chuti a potreby, tak drzim palce, potrebuji dolu cca 15-20kg
 
7 years ago
Dobrý den moc se omlouvám, že se takto vtírám, ale chci se zeptat, kdy jste začala s dietou a jak vám to jde :) Taky jsem začala, tak potřebuji spřízněnou duši :)
 
7 years ago
Dr. Staněk
Určitě ne. Se zeleninou vydržte do ukončení Plánu. Konzumací ovoce by použití Plánu přestalo mít racionální smysl. Zvýšila byste příliš přijem sacharidů, které je třeba omezit, aby tělo mělo důvod získávat více energie z tukových zásob.
 
7 years ago
dobry den, zacal sem s touto dietou a chci se zeptat...je mozne k tomuto planu pridat behem dne ovoce a zeleninu? a pripadne co a v jakem mnozstvi, dik za brzkou odpoved
 

Centrum pro poruchy metabolismu a výživy

Poskytuje komplexní péči pro pacienty, kteří potřebují nutriční podporu.

Kontakt  |  Napsali o nás

Jak zhubnout

Diet Guareta
© 2011 Dr. Staněk spol. s.r.o.| Vytvořila V3Net.cz - webové prezentace na míru Nahoru