V košíku nejsou žádné položky. Jak nakupovat?

co zvolit?

7 years ago
Opět děkuji za odpověď. Od zítřka jdu na to :) Petra
 
7 years ago
Dr. Staněk
Rozdělte si puding do dvou misek a roztřepejte jej s 2 sáčky Guareta SlimLinea viz. Pokyny. Puding po naředění vodou neztuhne a ochudíte se zbytečně o důležité výživné látky, včetně vápníku. Platí to i u koktejlu. Dietní režim s mlékem počítá. Mléko je velmi výživově hodnotná potravina a pokud je snášíte, určitě se mu nevyhýbejte.
 
7 years ago
Můžu puding a koktejl místo mléka míchat s vodou?
 
7 years ago
Pane doktore, ještě jeden dotaz :) když jdu na ranní vstávám o půl 4 a tak ve 4 snídám něco malého, většinou jogurt. Pak mám kolem 8 snídani. Můžete mi poradit co můžu v ty 4 ráno sníst abych nenarušila program?
 
7 years ago
Díky. :)
 
7 years ago
Dr. Staněk
Plány je dobré dodržet tak jak jsou, chcete-li dosáhnout optimálního výsledku. Zeleniny si užijete po jejich skončení a 14 či 12 dní se dá snadno vydržet. Po skončení DP je dobré zachovat jeden pokrm Guareta a jeden DietLine Protein 20 abyste snáze dosáhla cílové váhy. Je dobré přidat vlákninové přípravky, např. Guaretu SlimLIneu sáčky ( konzumace 30 minut před jídlem) a během dne 2 tablety Guarety EasySlim nechat rozplynout v ústech v v cca 10.00 a 15.00 hodin. Doporučuji se rozhodnout mezi DP7 ( a zopakovat jej), nebo mezi DP 12. DP 7 obsahuje hotové pokrmy DietLIne, které obsahují zeleninu.
 
7 years ago
Ještě ohledně toho zdraví , sem v pořádku akorát mi nedělá dobře kofein a některé bylinky :)
 
7 years ago
Je mi 37 a vážím 65 kg a měřím 160cm. Sportovat se snažím tak 3krát týdně 20 min na orbitreku. Taky by mě zajímalo, když začnu dietu a budu mít fakt hodně velký hlad , jestli se dá jíst např. zelenina :) A co bych si třeba ještě měla přikoupit, myslím tím tu vlákninu atd. A pak ještě ten koktejl mohu k tomu také přikoupit a užívat se dá pít i po skončení diety? Děkuji za odpověď..
 
7 years ago
Dr. Staněk
Sportujete? Kolik je vám prosím let? Máte nějaké zdravotní problémy?
 
7 years ago
Dobrý den, potřebovala bych zhubnout cca 5 kg, jaký plán by jste mi poradil?
 

Centrum pro poruchy metabolismu a výživy

Poskytuje komplexní péči pro pacienty, kteří potřebují nutriční podporu.

Kontakt  |  Napsali o nás

Jak zhubnout

Diet Guareta
© 2011 Dr. Staněk spol. s.r.o.| Vytvořila V3Net.cz - webové prezentace na míru Nahoru