V košíku nejsou žádné položky. Jak nakupovat?

polevky

8 years ago
Dr. Staněk
Dobrý den, Hano. Zájem je zatím příliš malý a není snadné vytvořit takovou polévku, která by chutnala většině. Chuťové preference se navíc nyní hodně mění a generační rozdíly se prohlubují i v této oblasti. Chceme do budoucna rozšiřovat hlavně nutričně definované pokrmy z běžných potravinářských surovin, aby byly pro lidi inspirací co do složení a velikosti porce. Dobrá chuť musí být samozřejmostí.
 
8 years ago
Hana
Dobrý den,pane doktora, ráda bych se zeptala,zda plánujete rozšířit nabídku o česnekovou polévku. Děkuji za odpově'd Hanka
 
11 years ago
Dr. Staněk
Doporučuji DP10 zopakovat, a nebo volit DP12, který je úplnou náhradou stravy. Ozvěte se prosím ještě po prvním týdenním vážení. Váha jít dolů musí.
 
11 years ago
děkuji za odpověd.nadvahu asi mm ale nevim kolik měřím 164 važím 70kg.chtěla bych dat dolu tak těch deset kg.myslíte že to je realné.jak bych měla pokračovat po DP10.Ale když tu rajskou vyměnim za jinou tak musim objednat ještě jednu polivku.Nic nepřidavam a piji jen vodu a neslazeny bylinny čaj.a jedno až dvě kafe denně.
 
11 years ago
Dr. Staněk
Dobrý den, pokrmy Guareta jsou návzájem zaměnitelné viz Pokyny str.8. Je možné si tedy vybrat to, co vám nejlépe vyhovuje. Svačinku Milko zahradní směs můžete zaměnit za Svačinku paprikovou. Pokud máte nadváhu, znatelný váhový úbytek se musí do týdne objevit. Je třeba ale dietní režim beze zbytku dodržet a nic do jídelníčku nepřidávat. Nápoje také nesmí obsahovat sacharidy! Přeji pevnou vůli i v dalších dnech. PS: doporučuji se vážit 1x týdně stále za stejných podmínek. Každodenní vážení může být demotivující, protože k váhovému poklesu nedochází lineárně v závislosti na čase.
 
11 years ago
dobry den.koupila jsem si DP10.Ale mam trošičku problem s rajskou polevkou.Nějak ji nemužu snist.Už mam teda jen jednu posledni ale raději bych ji za něco vyměnila.Mohla bych?A ještě bych rada vyměnila tu svačiku Milko zahradni směs.Začinam 6den a jidelniček dodržuji dle pokynu ale nemam dole ani kg.Je to možné.Děkuji
 

Centrum pro poruchy metabolismu a výživy

Poskytuje komplexní péči pro pacienty, kteří potřebují nutriční podporu.

Kontakt  |  Napsali o nás

Jak zhubnout

Diet Guareta
© 2011 Dr. Staněk spol. s.r.o.| Vytvořila V3Net.cz - webové prezentace na míru Nahoru