V košíku nejsou žádné položky. Jak nakupovat?

jaký plán

10 years ago
Dr. Staněk
Dobrý den, díky za zaslání dotazníku č.79. Váš jídelníček je poměrně skromný. Postrádám hlavně zeleninu a malé porce ovoce. Je dobré nahradit jeden obilninový výrobek adekvátní porcí luštěnin, aby byl jídelníček co nejpestřejší. Možná to ale i děláte. Předpokládám, že chcete snížit váhu o 4-5kg. Volil bych DP na 12 dní, který je úplnou náhradou stravy. Po něm bych navázal DP10 a tak dosáhnul cílové váhy. Dále bych se držel Pokynů pro stabilizaci váhy. Bude-li něco nejasného, kdykoliv se ozvěte. PS: vyhnul bych se pití skutečně ovocných čajů, které obsahují sušené ovoce a pití sladkých nápojů vůbec. Stálé upíjení neustále zvedá hladinu krevního cukru, i když třeba nevýrazně. To zatěžuje regulační mechanismy a zpomaluje hubnutí. Samozřejmě v řadě případů má dlouhodobé pití nápojů obsahujích jednoduché sacharidů i velké zdravotní dopady. U dětí přispívá ke zdravotních problémům v budoucnosti.
 
10 years ago
Přiložen dotazník #79
 
11 years ago
Dr. Staněk
Dobrý den, jestliže budete konzumovat nadměrné množství sladkého, přirozeně budete zanedlouho sahat po opaku v podobě pokrmů slaných či kyselých. Změnit stravovací návyky a zlozvyky není snadné, a někdo to dokáže jen když už je dostatečně přesvědčen, že jeho život je u konce, pokud něco zásadně na svém chování nezmění. Úplná náhrada stravy DP na 12 dní by vám mohla pomoci odbourat tyto špatné návyky. Je třeba si ale do budoucna udělat nějaký systém ve stravování a rámcově se orientovat ve výživové hodntě běžných potravin. Viz. třeba Pokyny ke stabilizaci váhy. Těším se, že naše výrobky vyzkoušíte a že napíšete, jak se vám osvědčily.
 
11 years ago
Dobrý den.Má strava je ráno jogurt či nějaká oplatka,kobliha,pak ovoce a jogurt a v poledne čínská polévka,chleba s paštikou,odpoledne klasický oběd co má rodina a pak večeře většinou chleba a sýr či salám.PO celý den čokoláda a bombony.Mám takové nájezdy,že sldké se snaží nahradit slaným a vzápětí je to naopak a stále dokola.Děkuji za radu .Jinak žádné zdravotní problémy nemám.Hubla s Vámi má známá,ale ta k Vám dojížděla a měla obrovský úspěch.
 
11 years ago
Dr. Staněk
Dobrý den. Z mého pohledu je váha v pořádku a její snížení doporučit nemohu aniž bych o vás věděl více. Můžete mi prosím napsat jak se nyní stravujete? Máte nějaké zdravotní problémy?
 
11 years ago
Dobrý den,chtěla bych se optat jaký dietní plán by byl nejvhodnější,nemám ráda pohyb,miluji sladké a mám sedavé zaměstnání.Po porodu mi zůstalo 10kg,přála bych si zhubnout 5 - 8kg,měřím 177cm a vážím 62kg.Můžete mi doporučit který dietní plán - jídelníček ?Děkuji Vám
 

Centrum pro poruchy metabolismu a výživy

Poskytuje komplexní péči pro pacienty, kteří potřebují nutriční podporu.

Kontakt  |  Napsali o nás

Jak zhubnout

Diet Guareta
© 2011 Dr. Staněk spol. s.r.o.| Vytvořila V3Net.cz - webové prezentace na míru Nahoru